Тарифи Йота в ХМАО (Ханти-Мансійську)

Anonim
Мережі стільникового оператора Йота пробралися в найвіддаленіші райони Росії. Розгорнуті вони й у Ханти-Мансійському автономному окрузі – там, де дуже багато нафти та природного газу. Тарифи Йота у ХМАО відрізняються розцінками середнього рівня, мінімальна абонентська плата на голосових тарифних планах (ТП) становить лише 350 руб./30 днів. У цьому огляді ми поговоримо про розцінки докладніше, а заразом вивчимо діяльність оператора в регіоні.

Покриття та адреси офісів

Найбільший інтерес викликає зона покриття Йота в стандарті 4G. Адже саме в цих мережах перед абонентами відкривається швидкісний доступ до інтернету на тарифах для модемів та роутерів.Мережі 4G LTE у ХМАО розгорнуті у Ханти-Мансійську, Нижньовартівську, Нафтоюганську, Нягані, Югорську та Суртузі. Абоненти, які проживають у цих населених пунктах, отримують доступ до безлімітного інтернету без обмеження по трафіку. Цілком можливо, що сигнал приймається і в інших містечках та селищах – офіційної інформації з цього приводу немає.

У ХМАО повно невеликих селищ, де теж живуть люди, які потребують недорогого мобільного зв'язку та швидкісного інтернету. Для цього тут розгорнуті мережі 3G. Модеми та роутери в них не реєструються, тому купувати їх безглуздо. Зате тут працюють смартфони та планшети – вони здатні працювати в мережах будь-яких поколінь, у тому числі в 4G.

Зона покриття Yota в ХМАО

Купити СІМ-карту Йота в Сургуті, Ханти-Мансійську та інших точках ХМАО не складе особливих труднощів. У регіоні працюють як партнерські салони-магазини, так і офіційні точки продажу оператора. У нашому огляді представимо адреси фірмових салонів зв'язку:

  • ТЦ «Гостинний двір» – м. Ханти-Мансійськ, вул. Енгельса, буд. 1;
  • ТЦ «Лянтор-Сіті» - м. Лянтор, мкрн. №6, д. 39;
  • ТЦ «Сіті Молл» – м. Сургут, вул. Югорський Тракт, д. 38;
  • ТЦ «Аура» – м. Сургут, нафтове шосе, д. 1;
  • ТЦ «ЄвропаСіті» – м. Нижньовартовськ, вул. Чапаєва, буд. 27.

Тут продаються сімки, роутери та модеми, здійснюється обслуговування фізичних та юридичних осіб.

Послуги зв'язку для смартфонів

Тарифи Yota в Сургуті, Нижньовартівську, Ханти-Мансійську та інших населених пунктах ХМАО нададуть доступ до недорогих послуг зв'язку. Для початку приділимо увагу тарифікації для смартфонів. Зазирнувши до конкурентів, ми побачимо немислимі накопичення тарифних планів, серед яких можна заблукати.Йота запустила в ХМАО всього один тариф, але відрізняється граничною гнучкістю.

Особливості тарифу для смартфонів:

  • Множина пакетів хвилин та трафіку на вибір абонентів.
  • Безлімітні внутрішньомережеві дзвінки.
  • Управління за допомогою смартфона.
  • Можливість розширення додатковими опціями.

Таким чином, кожен абонент може вибрати для себе найбільш підходящі умови обслуговування.

Розглянемо перелік доступних пакетів послуг:

  • Безлімітні пакети інтернет-трафіку для популярних соціальних мереж – 20 руб./шт. До їх переліку увійшли такі соцмережі, як «Однокласники», «Інстаграм», «ВКонтакті», «Фейсбук» та «Твіттер».
  • Безлімітні пакети інтернет-трафіку для месенджерів – 10 руб./шт. Доступні месенджери – WhatsApp, Viber, Телеграм та Скайп;
  • Дзвінки по Росії на мобільні та стаціонарні трубки - 400 хвилин за 250 рублів, 700 хвилин за 350 рублів, 1000 хвилин за 500 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів, 5000 хвилин за 1700 рублів.
  • Загальний інтернет-трафік для пошти, серфінгу, онлайн-музики та інших сервісів - 5 Гб за 100 рублів, 10 Гб за 150 рублів, 15 Гб за 200 рублів і 30 Гб за 300 рублів.

Набір послуг вибирається відразу ж після активації SIM-картки. Період їхньої дії – 30 днів, а не місяць. У будь-який момент набір можна змінити, але зміни набудуть чинності тільки в наступний період.

Якщо замовлених на поточний період хвилин і гігабайт не вистачило, активуйте додаткові пакети:

  • 5 Гб за 100 рублів - солідний доважок за невеликі гроші. В іншому випадку швидкість впаде до 64 кбіт/сек.
  • 100 хвилин за 150 рублів – спілкування з ХМАО та всієї Росії на вигідних умовах. Без додаткового пакета вартість однієї хвилини складе 1, 9 руб.

Вибір основних та додаткових пакетів здійснюється через фірмовий додаток Йота для смартфонів.

Вартість SMS та MMS

Оператор Йота зробив абонентам з ХМАО чудовий подарунок – він зрівняв вартість повідомлень обох типів. Відправка SMS та MMS на будь-які номери в Росії коштує всього 1, 9 руб. Якщо це здасться вам занадто дорого, скористайтесь альтернативною пропозицією – опцією «Безлімітні програми». Її вартість становить 50 руб./30 днів, кількість повідомлень (причому будь-яких) не обмежується.

Дзвінки міжгородом і світом

З міжгородом Йота вчинила більш ніж чудово - його просто немає. Замовлені хвилини витрачаються на дзвінки в будь-яких напрямках як по ХМАО, так і по всій Росії. Міжнародні дзвінки оплачуються за окремими тарифами – тут тарифікація здійснюється залежно від спрямування виклику.Уточнити розцінки допоможе онлайн-калькулятор, він розміщений у розділі «Роумінг» на сайті Йоти.

Роумінг по Росії усьому світу

Вигода від подорожей по світу з Йотою є – тариф для смартфонів пропонує абонентам ХМАО цікаві умови спілкування. Про базові розцінки розповість онлайн-калькулятор Ми ж поговоримо про переваги міжнародного роумінгу від Yota:

  • У поїздках світом мережа контролює кількість споживаного трафіку, перериваючи зв'язок кожні 40 Мб – це надійний захист від перевитрати, яку непогано було б запозичити й іншим конкурентам.
  • Абонентам доступні пакети з нетарифікованих вхідних дзвінків з копійчаною абонентською платою – 30 хвилин за 39 руб./добу. Повірте, для дорогого міжнародного роумінгу це дуже вигідно.
  • Збереження працездатності месенджерів у країнах з онлайн-роумінгом – безпрецедентна пропозиція, що дозволяє спілкуватися в міжнародному роумінгу безкоштовно. Месенджери працюють за будь-якого балансу і не витрачають трафік.

Вирушаючи в подорож світом, обов'язково загляньте в один з офісів Йота в ХМАО і купіть SIM-карту з тарифом для смартфона.

У поїздках Росією діє наступна тарифікація:

  • При знаходженні за межами ХМАО більше 30 днів – згідно з умовами тарифу «Регіональний». Його ключові особливості – збільшена абонплата, інші набори хвилин та трафіку, збільшена вартість хвилин та повідомлень понад пакет.
  • При знаходженні за межами ХМАО менше 30 днів – працює домашній тариф Йота.

Вхідні в обох випадках залишаються безкоштовними.

Послуги зв'язку для модемів та роутерів

Переходимо до не менш цікавої теми – це безлімітний доступ до інтернету через мережі Йота 4G LTE. Для цього необхідно придбати модем та SIM-картку. Загляньте в один з офісів Йота в ХМАО та виберіть відповідне обладнання.Мінімальна вартість модему – 1990 рублів разом із сімкою для інтернету.Якщо модем вже є, залишається купити тільки сімку.

Для абонентів з ХМАО діють такі категорії тарифів:

  • З мінімальним періодом дії – на 2 або 24 години. Платежі стягуються одноразово, лімітів на трафік та швидкість немає. Двогодинний доступ в інтернет обійдеться в 50 рублів, добовий - в 150 рублів.
  • З терміном на 30 днів – від 0 крб./мес. за 128 кбіт/сек до 1000 руб./міс. за максимально можливу швидкість. Йоти передбачила 15 швидкісних меж. Ось лише кілька прикладів - 400 рублів за 1 Мбіт/сек, 700 рублів за 3,5 Мбіт/сек, 900 рублів за 7,2 Мбіт/сек.
  • З оплатою на рік вперед – вигідний варіант, що передбачає мінімальну абонентську плату за доступ в інтернет. За 9000 рублів абоненти Йота з ХМАО одержують максимально можливу швидкість, вартість одного місяця становить 750 руб./ міс. Канал на 10 Мбіт/сек коштує 6900 руб./рік - це рівносильно абонплаті в 575 руб./міс. За 5400 рублів абоненти отримують швидкість 5 Мбіт/сек.

Тарифи вибираються через особистий кабінет.

Зверніть увагу на особливості тарифу на 30 днів. Швидкість тут можна змінювати хоч щодня, зміни застосовуються миттєво. Відразу змінюється і абонентська плата. Крім того, абонентам Йоти з ХМАО доступний безкоштовний тариф зі швидкістю 128 кбіт/сек. Він активується автоматично за браку коштів на балансі. Також можливий ручний перехід на даний ТП.

Послуги зв'язку для планшетів

Власники планшетних ПК, які проживають у ХМАО, отримують цікаві умови обслуговування. У регіоні працює єдиний тариф для планшетів, який передбачає вибір періоду оплати. Залежно від цього, змінюється абонентська плата. Добовий доступ обійдеться в 50 рублів, річний - 4500 рублів.Найцікавіший варіант - 590 руб. / міс. з можливістю автоматичного продовження.

Особливості тарифного плану для планшетів:

  • Відсутність лімітів з трафіку та швидкості.
  • Обмеження на роздачу через Wi-Fi.
  • Єдині умови обслуговування в ХМАО та по всій Росії.

Управління тарифом здійснюється через фірмовий додаток від Йота.