Тарифи Yota в Калінінграді та Калінінградській області

Anonim

Калінінград є адміністративним центром Калінінградської області. У цьому важливому для Росії регіоні працюють всі стільникові оператори, і Йота не стала винятком. Вона запустила в області та обласному центрі мережі всіх поколінь, відкриваючи перед абонентами широкі можливості доступу до швидкісного інтернету. Тарифи Yota в Калінінграді відрізняються стриманими розцінками, незважаючи на відірваність регіону від основної території РФ.

Підключення та обслуговування

Для того щоб підключитися до оператора Yota в Калінінграді та Калінінградській області, необхідно придбати SIM-карту для смартфона, планшета або модему.Під різні пристрої використовуються тільки свої сімки і свої тарифи.

  • ТЦ «Вікторія» – м. Калінінград, пл. Леніна, буд. 28.
  • ТЦ «Європа» – м. Калінінград, вул. Театральна, буд. 30.
  • ТЦ «Епіцентр» – вул. Професора Баранова, 30.

Прийом корпоративних клієнтів здійснюється лише за двома останніми адресами, фізособи можуть звертатися до будь-яких офісів оператора. Крім SIM-карток, тут реалізуються модеми та роутери, здійснюється обслуговування клієнтів.

Зона покриття

Вивчення офіційної карти покриття Yota показало наявність зони 4G LTE тільки в кількох населених пунктах регіону - це Калінінград з прилеглими передмістями, Черняхівськ, Балтійськ, Світлий, Світлогорськ, Зеленоградськ.Також можливий прийом сигналу 4G в інших точках, які не вказані на офіційних картах, наприклад, в Мамоново.

Зверніть увагу на широку зону покриття Yota в мережах другого та третього поколінь. Ці мережі розгорнуті в багатьох населених пунктах, охоплюючи навіть заміські території та ділянки поблизу трас і автошляхів.

Уточнити наявність сигналу допоможе карта на офіційному сайті оператора Yota, а також неофіційна карта – остання відображає реальну ситуацію з прийомом, що базується на даних, отриманих від абонентів.

Зона покриття Yota в Калінінграді

Тарифи для телефонів та смартфонів

Розглянемо умови тарифікації для найпопулярніших мобільних пристроїв – це телефони та смартфони, які завжди лежать у наших кишенях.Оператор Yota подбав про відсутність цілої пачки тарифів, запропонувавши лише один тарифний план. Його параметри настроюються абонентами самостійно. І тут є з чого вибрати:

  • Пакети трафіку різних обсягів - від 1 Гб за 50 рублів до 30 Гб за 300 рублів.
  • Пакети хвилин для дзвінків по Калінінграду і всієї Росії - від 250 хвилин за 250 рублів до 5000 хвилин за 1700 рублів.
  • Безлімітний трафік для соціальних мереж – 15 рублів за кожен сервіс. До переліку доступних соцмереж увійшли «ВКонтакте», «Інстаграм», Однокласники», «Твіттер» та «Фейсбук».
  • Безлімітний трафік для месенджерів – 10 рублів за кожен сервіс. Доступні месенджери – Viber та WhatsApp, Скайп та Телеграм.

Також на тарифі передбачений безліміт усередині мережі. Пакети хвилин та трафіку підключаються в обов'язковому порядку, безліміти для соцмереж та месенджерів – у добровільному порядку.

При вичерпанні пакета хвилин запускається щохвилинна тарифікація – не дуже дорога, по 1, 9 руб./хв. Заощадити на дзвінках допоможе додатковий пакет зі 100 хвилин за 150 рублів. Також передбачено додаткові пакети трафіку – 5 Гб за 100 рублів кожен. Без додаткового трафіку швидкість знижується до 64 кбіт/сек.

Тарификація SMS та MMS

Yota пропонує абонентам з Калінінграда досить незвичайні умови – на тарифі для смартфонів та телефонів встановлено єдину вартість MMS та SMS. Вона становить 1,9 рубля за повідомлення. Пакетів повідомлень у рамках тарифу не передбачено, але є можливість активувати опцію «Безлімітні повідомлення».

  • Абонентська плата - 50 рублів за 30 днів.
  • Кількість SMS та MMS – безлімітна.
  • Географія дії – Калінінград і вся Росія.

Відмінні умови для безлімітного спілкування через SMS та MMS.

Межгород та міжнародний зв'язок

Надаються в рамках тарифу хвилини витрачаються на дзвінки в будь-яких напрямках по Росії, на мобільні та стаціонарні трубки. Окремої тарифікації міжміста на Йоті немає. Міжнародні дзвінки оплачуються згідно з чинним прайсом. Щоб уникнути неточностей та плутанини, Yota представила абонентам онлайн-калькулятор, що дозволяє миттєво обчислити вартість дзвінка за тим чи іншим напрямком.

Обслуговування в роумінгу

Для абонентів, які виїжджають за межі Росії, Yota приготувала збалансовані розцінки для спілкування в міжнародному роумінгу. Також оператор пропонує конкурентні переваги: ​​

  • Безкоштовні вхідні дзвінки в рамках пакету з 30 хвилин за 39 руб./добу (у будь-якій точці світу).
  • Безкоштовне спілкування в месенджерах – без тарифікації трафіку (послуга надається у країнах, де працює онлайн-роумінг).
  • Трафік-контроль – Yota запобігає перевитраті трафіку, який часто виливається в гігантські цифри.

Не забудьте заглянути в один із офісів, щоб придбати там SIM-карту Yota.

Внутрішньоросійський роумінг відсутній – протягом 30 днів з дня виїзду з Калінінграда та Калінінградської області абоненти розмовляють за своїм домашнім тарифом. Всі вхідні на території Росії – безкоштовні.

Інтернет на комп'ютері

Для того, щоб підключити свій комп'ютер до інтернету (а також інші пристрої – через роутер), необхідно придбати відповідне обладнання в комплекті з SIM-карткою.Найпростіший тариф для абонентів із Калінінграда – з оплатою на 30 днів. Швидкість 64 кбіт/сек надається безкоштовно, навіть якщо на балансі нуль. Максимальна швидкість (визначається завантаженістю мережі Yota) коштує 850 рублів. Усього передбачено понад десяток швидкісних порогів з різною абонплатою.

Зекономити на абонентській платі допоможе річний тариф. Оплатіть 9000 рублів єдиним платежем та отримайте інтернет на максимально можливій швидкості. Також доступна швидкість 10 Мбіт/сек за 6900 руб./рік. Економваріант - швидкість 5 Мбіт/сек за одноразовий платіж у розмірі 5400 рублів.

Деяким абонентам з Калінінграда інтернет потрібен не щодня, а лише періодично – час від часу. Для таких людей передбачено добовий доступ за 150 рублів. Трафік та швидкість не обмежуються. Також доступний варіант з оплатою на 4 години - всього 50 рублів.

Цікава можливість для кожного абонента – можливість купити мобільне обладнання за програмою «Тест Драйв».Вона призначена для перевірки швидкості доступу. Її суть полягає в наступному – беремо обладнання (модем або роутер), отримуємо 2-3 дні безкоштовного безліміту, користуємось тиждень та тестуємо можливості мережі. Якщо сподобалося – залишаємо обладнання собі, оплачуємо потрібний період та користуємось. Не сподобалося – здаємо назад і отримуємо гроші в повному обсязі (гроші, витрачені за межами безкоштовного ліміту, не повертаються).

Тарифний план для планшетних ПК

Для власників планшетів Yota приготувала універсальний тариф. У ньому немає складної тарифікації, немає додаткових пакетів та купи швидкісних режимів. Абонентам з Калінінграда надається максимально можлива швидкість без обмежень щодо трафіку. Щоправда, роздача по Wi-Fi обмежується до швидкості 128 кбіт/сек – щоб не було зловживань.

Для підключення до інтернету потрібно сплатити період використання. Доба доступу коштує 50 рублів, місяць – 400 рублів, рік – 3000 рублів.При виборі помісячної оплати доступна функція автоматичного продовження. Абоненти зможуть переміщатися зі своїм планшетом по Калінінграду, регіону та всій Росії зі збереженням домашнього тарифу.

Управління послугами зв'язку

Тут все просто – для керування тарифами на смартфонах та планшетах Yota приготувала фірмовий додаток. Воно дозволяє змінювати тарифікацію, підключати опції та додаткові послуги, поповнювати баланс. Також у додатку є чат з техпідтримкою. Для модемів та роутерів передбачений особистий кабінет на сайті оператора зі схожим функціоналом та регулятором швидкості.