Yota в Нижньому Новгороді та Нижегородській області: тарифи

Anonim

Сотовий оператор Йота пропонує мешканцям Нижегородської області недорогий доступ в інтернет та якісні послуги стільникового зв'язку. Ціни в регіоні порівняно низькі, абонплата на тарифному плані з хвилинами та трафіком стартує з позначки 250 рублів за 30 днів. У цьому огляді ми розглянемо всі тарифи Yota, що діють, в Нижньому Новгороді і вивчимо запропоновані опції. Також ми торкнемося питання розташування точок продажу та особливостей зони покриття.

Розташування фірмових офісів

Нижній Новгород є досить великим містом, в ньому проживають майже 1, 3 млн осіб, крім приїжджих. Тут працюють одразу дев'ять офіційних точок продажу. Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • ТЦ «Мурашка Сормово» – вул. Комінтерну, д. 117.
  • ТЦ «7 Небо» – вул. Бетанкура, буд. 1.
  • ТЦ «ЦУМ» – вул. Фільченкова, буд. 10.
  • ТЦ «РІО» – шосе Московське, буд. 12.
  • ТЦ «Небо» – вул. Велика Покровська, буд. 82.
  • ТЦ «Фантастика» – вул. Родіонова, д. 187, прим. 2;
  • ТЦ «Жар-Птиця» – пл. Радянська, буд. 5;
  • ТЦ «Мураха» - пр-т Леніна, д. 33;
  • ТЦ «Крим» - шосе Південне, буд. 2Г.

В них проводиться реалізація модемів, роутерів та SIM-карток під різні мобільні пристрої. Також тут здійснюється абонентське обслуговування. Корпоративні клієнти обслуговуються тільки в торгових центрах «Фантастика» та «7 Небо».

Огляд зони обслуговування

Зона покриття Yota в Нижегородській області вселяє повагу своїми обсягами. Чого тільки варте охоплення мереж четвертого покоління 4G LTE. Вони розгорнуті у наступних населених пунктах – Бор, Нижній Новгород, Кстово, Дзержинськ, Арзамас, Павлово, Лисково, Семенів, Балахна, Богородськ, Кантаурово, Афоніно, Новолікєєво, Кам'янки та багатьох інших. Місцевим абонентам доступний високошвидкісний інтернет на модемах та роутерах.

Реєстрація модемів та роутерів у мережах другого та третього поколінь не здійснюється. Але охоплення у цих мереж незрівнянно велике - мовлення ведеться практично у всіх населених пунктах, у тому числі і найдрібніших. Для уточнення характеру покриття загляньте на офіційний сайт Yota в розділ «Карта покриття». Также ви можете скористатися наступним картографічним сервісом.

Зона покриття Yota в Нижньому Новгороді

Гнучкий тарифний план для смартфонів та телефонів

Сотовий зв'язок Йота охоплює майже всю країну. Її зручність полягає в тому, що абоненти самі обирають кількість необхідних послуг. Інші оператори таких зручностей не надають. Підключення виглядає так:

  • Купуємо SIM-карту.
  • Вносимо платіж з банківської картки.
  • Підключаємо необхідний набір послуг.

Пакети послуг надаються терміном на 30 днів, а не на місяць. Після цього вони автоматично продовжуються. Якщо коштів для продовження недостатньо, включається щохвилинний тариф – він не найвигідніший. Протягом поточного терміну можна змінити набір послуг, але зміни набудуть чинності лише з наступного періоду.

Для компонування тарифу абонентам з Нижнього Новгорода Yota пропонує такі пакети:

  • Голосові пакети – представлені хвилинами для дзвінків по всій Росії, причому на стаціонарні та мобільні телефони. Доступні пакети - 250 хвилин за 200 рублів, 400 хвилин за 250 рублів, 800 хвилин за 300 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів, 5000 хвилин за 1700 рублів.
  • Пакети трафіку – це інтернет-трафік для будь-яких потреб. Він витрачається на серфінг, музику, онлайн-станції, відеоролики та інші послуги. На вибір абонентів доступні пакети 1 Гб за 50 рублів, 5 Гб за 80 рублів, 10 Гб за 150 рублів, 15 Гб за 250 рублів і 30 Гб за 300 рублів.
  • Безліміт для соціальних мереж – необмежену кількість трафіку для соцмереж «ВКонтакте», «Однокласники», «Твіттер», «Фейсбук» та «Інстаграм». Оплата - 20 рублів за один сервіс.
  • Безліміт для месенджерів – необмежений трафік для спілкування з іншими користувачами. Доступні послуги - Телеграм, Скайп, Viber і WhatsApp, оплата - 10 рублів за кожен сервіс.

Пакети хвилин та загального трафіку є обов'язковими, соцмережі та месенджери підключаються за бажанням. Також кожному абоненту Yota з Нижнього Новгорода надаються безлімітні виклики всередині мережі.

Численні месенджери дозволяють обійтися без SMS та MMS – вони дозволяють пересилати текстові повідомлення, файли і навіть здійснювати голосові дзвінки. Якщо ж обійтися без SMS та MMS неможливо, то за них доведеться платити окремо – 1, 9 руб. за повідомлення (будь-якого типу). Любителям безлімітів доступна опція "Безлімітні повідомлення" за 50 рублів на 30 днів. Вона дозволяє відправляти SMS та MMS у безмежних кількостях як по Нижньому Новгороду, так і в інші російські міста.

Додаткові пакети

Обійтися без додаткових пакетів можна, але в цьому випадку мобільний зв'язок вийде дорожче. Одна хвилина по Росії після вичерпання пакета коштує 1, 9 руб., а швидкість інтернету знижується до 64 кбіт/сек.

  • 100 хвилин за 150 рублів - знижує вартість викликів до 1, 5 руб./хв;
  • 5 Гб за 100 рублів – найвигідніша пропозиція, якщо порівнювати з конкурентами (у них вартість додаткових пакетів вища).

Підключіть пакети, якщо хочете зробити зв'язок від Йота трохи дешевшим, а інтернет - більш швидкісним. Пам'ятайте, що пакети діють лише до наступного платіжного періоду, після чого згоряють.

Міжнародний зв'язок та роумінг

Багато хто вже зрозумів, що такого поняття, як міжмісто, оператор Yota в Нижньому Новгороді не має. Замовлені хвилини витрачаються для дзвінків на будь-які телефони в країні, хоч до Владивостока. Щодо міжнародних викликів, то вони оплачуються окремо.Тарифікація здійснюється згідно з встановленими розцінками, уточнити які допоможе онлайн-калькулятор на сайті Yota. Він же розповість про вартість дзвінків у міжнародному роумінгу.

Подорожі світом із SIM-картою оператора Yota несуть мандрівникам масу плюсів:

  • Безкоштовні вхідні виклики – підключаються в рамках спеціальних пакетів, 30 хвилин за 39 руб./добу (доступний лише один пакет на день, не більше).
  • Безкоштовні месенджери – вони не витрачають трафік, тому працюють за будь-якого балансу. Це допоможе залишитися на зв'язку у складних ситуаціях або просто заощадити гроші у бюджеті на поїздку. Можливість надається в країнах, де працює онлайн-роумінг.
  • Система контролю-трафіку – вона не дасть витратити гігабайти, обриваючи зв'язок кожні 40 Мб.

Уточнити питання щодо тарифікації в міжнародному роумінгу допоможе служба підтримки – до речі, вона доступна і в закордонних поїздках, причому абсолютно безкоштовно.

Як керувати послугами зв'язку

Для управління тарифом для смартфонів використовується фірмовий мобільний додаток Yota. Воно доступне до скачування в Play Market та AppStore. Встановіть його на смартфон та керуйте набором послуг. Також воно відкриває доступ до чату підтримки, дозволяє поповнити рахунок і налаштувати автоматичний платіж.

Тариф для планшетів

Планшетні ПК неймовірно зручні для споживання інформації. Вони відрізняються дисплеями збільшеного розміру (порівняно зі смартфонами), тому їх люблять багато людей. Спеціально для своїх абонентів із Нижнього Новгорода Yota запустила простий тариф, доступний для користувачів планшетів. Ось його особливості:

  • Доступна абонентська плата - 50 рублів за день, 400 руб. / міс. або 3000 рублів на рік.
  • Безлімітний трафік та максимально доступна швидкість.
  • Зона дії – вся Росії.

Інтернет для планшетів доступний у мережах усіх трьох поколінь, що вже є великим плюсом. Для управління тарифом та внесення оплати передбачено спеціальний мобільний додаток.

Тариф для модемів та роутерів

У перший місяць 2017 року Yota відключає безлімітний інтернет для смартфонів. Інтернет-майданчики починають рясніти негативними відгуками від нових абонентів, для яких безліміт тепер недоступний - він працює тільки у користувачів, що раніше підключилися до мережі. Але для модемів і роутерів умови не змінилися.

Тарифи Yota для абонентів з Нижнього Новгорода представлені такими категоріями:

  • Короткострокові - діють 2 або 24 години, абонентська плата становить 50 і 150 рублів. Орієнтовані на рідкісне використання або як тимчасову заміну проводового домашнього провайдера;
  • З оплатою на рік – вигідна абонентська плата у вигляді одноразового платежу. Канал на 5 Мбіт/сек коштує 5400 рублів, на 10 Мбіт - 6400 рублів, канал з максимально можливою швидкістю - 9000 рублів.
  • З оплатою на 30 днів – найпопулярніша категорія тарифів у Нижньому Новгороді. Мінімальна швидкість становить 128 кбіт/сек і надається безкоштовно - мало, зате на халяву. За 300 рублів абоненти отримують канал на 512 кбіт/сек, а бадьорий мегабіт обійдеться в 400 рублів. Швидкість 3,5 Мбіт/сек коштує 700 рублів, 10 Мбіт/сек – 800 рублів. За 850 рублів доступний інтернет без обмежень на максимальну швидкість.

Ви можете змінити тариф у будь-який момент, пересунувши повзунок в особистому кабінеті. Водночас зміниться абонплата. Лімітів на трафік немає, але торренти ріжуться. При високому навантаженні на мережу іноді спостерігаються інші обмеження – деякі користувачі скаржаться на неможливість оновити онлайн-ігри, завантажити «важкий» файл або переглянути фільми в режимі онлайн.

Перевірити можливості Yota у Нижньому Новгороді можна майже безкоштовно, скориставшись програмою «Тест Драйв». Вона дозволяє придбати обладнання на спеціальних умовах - безперешкодне повернення протягом 7 днів, безкоштовний інтернет на 2-3 доби. Не сподобалися умови - здавайте техніку назад і забирайте гроші.