Послуга «Хайвей» Білайн

Anonim

Мобільний доступ в Інтернет є надзвичайно затребуваною послугою. Абоненти хочуть залишатися на зв'язку скрізь і завжди, активно спілкуючись у соціальних мережах, переглядаючи сайти та працюючи з електронною поштою. Крім того, сучасна мобільна техніка потребує постійних оновлень, через що помегабайтна тарифікація трафіку виявляється вкрай невигідною.

Послуга «Хайвей» від Білайн покликана вирішити питання з доступом в Інтернет, пропонуючи абонентам умови тарифікації інтернет-трафіку Про всі інші інтернет-тарифи Білайн для телефону, планшета та модему ми запрошуємо вас дізнатися з ще однієї нашої статті.

Сімейство опцій «Хайвей»

Сімейство опцій «Хайвей» призначене для найактивніших абонентів стільникового оператора Білайн. На вибір користувачів представлено кілька пакетів трафіку, що відрізняються обсягом. Послуга підключаються практично на всі тарифи, за винятком тих, на яких вже надаються пакети інтернет-трафіку. Представлені оператором Білайн опції підійдуть будь-яким категоріям користувачів, починаючи від найекономічніших і закінчуючи найвибагливішими до трафіку користувачами. Увімкнений трафік витрачається на максимальній швидкості. Територія дії – практично вся Росія, за винятком деяких областей та районів – більш детальну інформацію можна отримати у довідковій службі оператора, або на його офіційному сайті.

Якщо вам достатньо меншої кількості Мб інтернет-трафіку або цікавлять тарифи, що включають комплекти послуг: дзвінки+SMS+інтернет - то представляємо вашій увазі тариф Білайн «Все за 150».

1 Гб

Білайн «Хайвей» 1 Гб призначена для абонентів, які воліють виходити в Інтернет з мобільного телефону або смартфона можна витрачати протягом місяця. Нові абоненти, які раніше не підключали цю послугу, перші сім днів можуть користуватися нею безкоштовно.

4 Гб +ТВ

Дана опція надає абонентам інтернет-трафік обсягом 4 Гб. Цього цілком достатньо для тих, хто виходить в Інтернет зі смартфонів і планшетів. Абонентська плата може зніматися як на подобовій, так і на щомісячній основі.

8 Гб + ТВ

Абоненти, що підключили опцію «Хайвей» 8 Гб, отримують у своє розпорядження цілих сім гігабайт інтернет-трафіку. Оплата списується на щомісячній основі. Вона оптимальна для вимогливих до трафіку абонентів, що виходять у мережу з мобільних телефонів і планшетних ПК.З її допомогою можна займатися серфінгом по сайтах, прослуховувати музику та переглядати відео в режимі он-лайн. Якщо ви хочете підібрати оптимальний інтернет-тариф для вашого планшета від Білайн, цей оператор передбачив кілька варіантів.

12 Гб + ТВ

Якщо обсягу перелічених вище пакетів здасться мало, можна підключити 12 Гб, що передбачає виділення 12-ти гігабайт інтернет-трафіку на один місяць. Абонентська плата списуватиметься раз на місяць. Опція дозволить завантажувати з мережі великі файли, а також активно переглядати відео. Її підключення рекомендовано тим, хто виходить в Інтернет з планшетних ПК та за допомогою 3G- та 4G-модемів На наш погляд, даний тариф Білайн оптимальний для виходу в інтернет з модему.

20 Гб + ТВ

Завантаження великих файлів, перегляд фільмів, онлайн-ігри – все це стане доступним абонентам, які підключили опцію Білайн «Хайвей» 20 Гб.Такого великого обсягу трафіку вистачить на вирішення більшості завдань. При необхідності виділений трафік можна роздавати за допомогою роутера відразу на кілька споживачів

Вимкнути «Хайвей» на Білайні

Для відключення опцій «Хайвей» передбачена єдина USSD-команда 115000.

Також існує універсальний номер для відключення будь-якої з цих опцій. Щоб вимкнути Хайвей, зателефонуйте 0674117410.

Підключити Білайн «Хайвей»

Команди та номери для підключення опцій:

  • Підключення 1 Гб з добовою оплатою здійснюється шляхом дзвінка на номер 067407172 або набравши команду 11503. Підключення інтернету «Хайвей» 1 Гб з помісячною оплатою здійснюється шляхом дзвінка на номер 067471702 або відправки швидкої команди 11504;
  • Підключення опції 4 Гб + ТБ з добовою оплатою здійснюється за допомогою USSD-команди 115051, або шляхом дзвінка на номер 067 407 1731. Для підключення опції 4 Гб + ТБ з помісячною оплатою, необхідно набрати команду 11506 або зателефонувати за номером 0674071703;
  • Для того щоб підключити опцію 8 Гб + ТБ, абоненту необхідно набрати команду 115071 або зателефонувати за номером 0674071741;
  • Для підключення опції 12 Гб + ТБ використовується USSD-команда 115081. Крім цього, для її підключення можна зателефонувати за номером 0674071751;
  • Підключення опції 20 Гб + ТБ здійснюється шляхом дзвінка на номер 0674071761, або шляхом відправлення команди 115091.

Якщо на вашому рахунку недостатньо засобів для підключення інтернету «Хайвей», ви можете абсолютно безкоштовно скористатися послугою Білайн «Мобільний переклад».