Огляд тарифу Білайн «Нуль сумнівів»

Anonim

Стільникові оператори виявляють велику гнучкість, створюючи безліч тарифів, орієнтованих на різні категорії абонентів. Наприклад, для найактивніших і балакучіших людей створюються тарифи, в які вже включені всілякі послуги. Вони передбачено абонентська плата, розмір якої залежить від складу тарифного плана.

Також є тарифи Білайн без абонентської плати, що часто включають можливість безлімітних і «майже» безкоштовних дзвінків усередині мережі. Відомий чорно-жовтий оператор Білайн готовий запропонувати всім охочим простий тариф "Ніль сумнівів". Він надається без абонентської плати, дозволяючи здійснювати недорогі внутрішньомережеві дзвінки та обмінюватися дешевими SMS.Фактично, це тариф для тих, хто спілкується всередині мережі Загляньте у свою телефонну книжку – якщо переважна кількість абонентів «сидить» на Білайні, то цей тариф для вас!

Умови тарифу Білайн «0 сумнівів»

Повністю прозорі тарифи зустрічаються рідко. Але останнім часом їх стає все більше і більше - скрупульозні абоненти, які стежать за своїми грошима, вимагають максимальної прозорості від стільникового зв'язку! Один із таких тарифів у Білайна називається «Ніль сумнівів». Він дуже простий та надається без абонентської плати. Жодних додаткових послуг до нього не включено (за невеликим винятком), тому він призначений для малоактивних користувачів, а також для тих, хто щільно спілкується з абонентами Білайн.

Умови тут максимально прозорі:

  • Якщо поповнити рахунок на 200 рублів, то протягом 14 діб вам будуть надані безлімітні дзвінки на місцеві номери Білайн;
  • Дзвінки на інші місцеві номери коштуватимуть по 2 рублі за хвилину. Дорого, зате з Білайн можна балакати скільки завгодно. Дзвінки на Білайн в інші регіони - 5 руб./хв;
  • Дзвінки міжгородом (наприклад, на міські та мобільні номери сусіднього регіону або Далекого Сходу) коштуватимуть по 12 рублів за хвилину;
  • Дзвінки на міжнародні номери - за стандартним прайсом.

Яка вартість SMS на тарифі «0 сумнівів»

  • Местные СМС обійдуться абонентам в 1, 5 руб./шт;
  • Междугородние SMS – 5 руб./шт;
  • Міжнародні SMS – 5, 5 руб./шт;
  • Вихідні MMS - 9, 95 руб./шт.

Якщо ж ви хочете абсолютно безкоштовно відправити СМС на Білайн, то це також можливо. Що стосується доступу в інтернет, то він коштує досить дорого - один мегабайт обійдеться в цілих 9, 95 рублів.Але й тут криється невеликий секрет, який не можна назвати «прозорим». Вся справа в тому, що при витрачанні одного мегабайта інтернет-трафіку до тарифу підключиться опція «Хайвей 1 Гб».

Якщо такий сюрприз абоненту не потрібен, підключення опції можна вимкнути, набравши команду 115030 Більше ніяких тонкощів тут немає. Єдине, що можна додати, то це те, що тариф «Нуль сумнівів» від Білайна можна злегка модифікувати, підключивши додаткові опції. Наприклад, можна підключити послугу «Мої SMS» та писати повідомлення в необмежених кількостях, закидаючи ними інших абонентів.

До речі, при переході на тарифний план «Нуля сумнівів» до вашого номеру автоматично підключиться додаткова послуга «Будь в курсі+» від Білайн, за яку з вашого рахунку списуватимуться 0, 5 руб на добу. Щоб вимкнути цю додаткову опцію, наберіть команду 1101062 або зателефонуйте за номером 0674 0 1062.Також можна додати деякі інтернет-опції, що знижують вартість трафіку.

Як підключити «Нулю сумнівів» на Білайні

Для того щоб підключити «Нулю сумнівів» на Білайні, потрібно зателефонувати на службовий номер 0674 10 222 Після підтвердження заявки, та буде прийнята , а абонентський номер перейде на обслуговування за тарифом "Ніль сумнівів". Здійснити перехід можна і через«Особистий кабінет» , що набагато зручніше.

Якщо за останні 30 днів ви не змінювали свій тариф, перехід буде безкоштовним. В іншому випадку його вартість становитиме 150 рублів, тому не забудьте поповнити свій рахунок Білайн. Якщо ж купувати нову SIM-карту з тарифом у салонах зв'язку, то вся сума за підключення залишиться на рахунку.

Як відключити тариф Білайн «Нуль сумнівів»

Для відключення від тарифу «0 сумнівів», потрібно просто перейти на будь-який інший тариф. Найзручніше переходити через «Особистий кабінет» Білайн.

Відгуки про тариф Білайн «Нуль сумнівів»

Тариф Білайн «Нуль сумнівів» зібрав навколо себе різні відгуки. Тарифікацією задоволені практично все, і лише жменька абонентів лається на високу вартість першого SMS на добу. Також можна знайти тих, хто обпікся на опції «Хайвей 1 Гб», але тут справа, швидше за все, в необізнаності абонентів і небажанні читати те, що ховається під «зірочками».