Все про деталізацію дзвінків Білайн

Anonim

Отримання деталізації дзвінків – це відмінний спосіб з'ясувати витік коштів. Абонент може помилитися номером та потрапити до іншого регіону, може втратити телефон, а знайшовши – виявити відсутність коштів. Крім того, телефон може потрапити до рук маленьких дітей, які можуть зателефонувати на будь-які номери та звести баланс до нуля. Також ви могли нещодавно змінити свій номер телефону на Білайні, за що з вашого рахунку справедливо було списано відповідну суму за використання цієї послуги. Втім, різних ситуацій може бути безліч.

Деталізація викликів допоможе прояснити багато неприємних моментів, пов'язаних з витратою грошей на незрозумілі послуги Раніше для отримання деталізації потрібно було шукати офіси оператора, які були далеко не у всіх населених пунктах. Тобто складнощів було багато.

З появою «Особистих кабінетів» ситуація змінилася – абоненти отримали можливість отримувати деталізацію, не виходячи з дому. Але можливість отримання роздруківок в офісі таки збереглася, адже доступ в Інтернет є далеко не у кожного абонента.

Як зробити деталізацію дзвінків Білайн

Для того, щоб замовити деталізацію дзвінків від Білайн, потрібно виконати авторизацію в «Особистому кабінеті». Якщо реєстрація відсутня, то її слід пройти – це абсолютно безкоштовно і займе не більше двох хвилин. У «Особистому кабінеті» необхідно знайти пункт «Фінанси та деталізація», де ми і замовлятимемо роздруківку. На сторінці, що відкрила, потрібно вибрати термін, за який ми будемо отримувати деталізацію. Наприклад, можна вибрати отримання звіту за сьогодні, за останній тиждень, або вибрати довільний термін (у межах доступного).Після цього абоненту залишиться натиснути на кнопку «Скласти звіт» і дочекатися результату, який відобразиться прямо тут, в «Особистому кабінеті».

Як бачимо, процедура замовлення деталізації не є нічого складного – буквально два кліки мишею! За необхідності, звіт можна отримати у формі PDF або XLS, після чого завантажити їх на свій комп'ютер. Якщо ж переглядати отриманий звіт через «Особистий кабінет», можна відзначити, що він складається з трьох частин:

  • Блок «Ваш баланс та бонуси»;
  • Блок «Структура витрат»;
  • Блок «Деталізація».

У першому блоці можна побачити суму витрат, поточний баланс на Білайні та суму поповнень (відображаються всі надходження, здійснені абонентом).

Другий блок більш цікавий, так як у ньому в зручній графічній формі вказані всі витрати абонента Білайн.Можна подивитися, стільки було витрачено на абонентську плату, скільки обійшлося відправлення SMS, скільки було списано за доступ в Інтернет. Трохи нижче зазначаються платежі за заданий період. Тобто, все позначено максимально просто і доступно – розбереться навіть далека від високих технологій людина.

Третій блок – це докладна деталізація, в якій будуть вказані номери телефонів, на які здійснювалися дзвінки та надсилалися SMS. Тут можна пошукати підозрілі дзвінки, розібратися з витратами на доступ до Інтернету та інші послуги зв'язку. Також тут будуть відображені всі дзвінки як вхідні, так і вихідні. Таким чином, у даному відділі ми зможемо знайти найдокладнішу деталізацію всіх операцій з усіма витратами.

Як замовити роздруківку СМС на Білайн

Отримати роздруківку SMS на Білайн неможливо, оскільки тексти повідомлень не зберігаються, і в деталізацію не включаються. Принаймні так заявляють представники оператора. Абоненти не зможуть побачити тексти вхідних та вихідних повідомлень.

Повна деталізація номера Білайн

Щодо отримання повної деталізації номера на Білайні, то тут мається на увазі детальна деталізація, про яку вже йшлося в цій статті. Вона знаходиться в блоці «Деталізація» і включає докладну інформацію про всі виклики і витрати. Саме тут можна відслідковувати небажані дзвінки, виглядати платні SMS, знайомитись із витратами на Інтернет-трафік. За бажанням, цей звіт можна отримати у вигляді файлу XLS або PDF, вивести його на друк, після чого розглянути цифри та графіки детальніше.