Як дізнатися свій тариф на Білайні з телефону

Anonim

Як правило, абоненти пам'ятають свій тарифний план протягом обмеженого часу, буквально кілька місяців після підключення або переходу. Після цього багато хто забуває, за яким тарифом обслуговується їхній номер. Тим не менш, знати це потрібно, оскільки дана інформація допоможе визначити, куди витрачаються кошти з особового рахунку. Як дізнатися про свій тариф на Білайні і що для цього потрібно? Читайте нижче!

Дізнатись свій тариф Білайн

11005

Найпростіший спосіб для абонента, це скористатися автоматизованими способами сповіщення абонента. Оператор Білайн приготував для своїх абонентів набір USSD-команд та сервісних номерів. Найпростіший спосіб дізнатися про свій тариф – набрати USSD-команду 11005.

Окрім цього, користувач може зателефонувати на номер 067405. Після того, як абонент дізнається назву свого тарифу, йому слід отримати по ньому більш детальну та розгорнуту інформацію. Для цього можна зайти на офіційний сайт оператора Білайн, де представлена ​​докладна інформація щодо всіх чинних та архівних тарифів. Аналогічну інформацію можна отримати в офісах обслуговування, а також у службі підтримки оператора.

Зателефонувати оператору

Ще один спосіб дізнатися про тариф – зателефонувати до служби підтримки оператора Білайн, скориставшись безкоштовним телефоном 8-800-700-0611. Дочекавшись відповіді консультанта, потрібно озвучити своє прохання. Цілком можливо, що консультант довідкової служби запросить паспортні дані абонента, на якого зареєстрований телефонний номер, за яким відбувається отримання інформації, слід приготувати заздалегідь документ.

Консультант довідкової служби не тільки назве найменування тарифного плану, а й розповість про вартість дзвінків, SMS та інтернет-трафіку на даному тарифі. При необхідності тут же можна отримати консультацію з приводу переходу на інший, більш вигідний тариф. Про те, як змінити тариф на Білайні, детальніше читайте у нашому спеціальному огляді.

Якщо ви знаходитесь в національному або міжнародному роумінгу, або хочете додзвонитися до оператора Білайн з номера іншого мобільного оператора, то зробити це за телефоном 0611 у вас не вийде.Як додзвонитися до оператора Білайн в даному випадку ви дізнаєтеся з іншої статті, яка розташована за посиланням вище. Якщо до оператора довідкової служби додзвонитися неможливо (таке часто буває через величезний наплив дзвінків до call-центру), слід звернутися за допомогою до одного з офісів обслуговування абонентів. Для отримання даних за номером може бути потрібний паспорт - потрібно взяти його з собою.В офісах обслуговування можна буде перейти і на більш вигідний тариф.

Завантажити мобільний додаток

Як перевірити тариф на Білайні через Інтернет? Мобільний додаток «Мій Білайн» дозволяє дізнатися детальну інформацію за абонентським рахунком. Тут користувач зможе управляти підключеними послугами, змінювати тарифні плани, замовляти деталізацію дзвінків. Фактично, програма є аналогом «Особистого кабінету». Скористатися програмою зможуть абоненти, в розпорядженні яких є смартфони та планшетні ПК, що працюють під управлінням операційних систем Android та iOS. Для того, щоб скачати програму, необхідно зайти у відповідний магазин.

Виконавши авторизацію у встановленому додатку, користувач зможе отримати максимальну інформацію за своїм номером, а також за іншими номерами (за їх наявності). Тут же можна перейти і на більш вигідний тариф.

Скористатися «Особистим кабінетом»

Якщо смартфони та планшетні ПК у розпорядженні абонента відсутні, то отримати інформацію про свій тарифний план можна за допомогою «Особистого кабінету», увійшовши до нього за допомогою ноутбука або стаціонарного комп'ютера. Виконавши авторизацію, абонент отримає повний доступ до свого абонентського номера. Тут можна переглянути тарифний план, дізнатися свій номер, підключити або відключити послуги, отримати детальну деталізацію за своїми витратами.