Як взяти обіцяний платіж на Білайні

Anonim

Послуги стільникового зв'язку стали надзвичайно дешевими. Мало хто сьогодні стежить за витратами та економить кожну копійку, рахуючи хвилини. Сучасні тарифи Білайн можуть запропонувати своїм абонентам дешеві безлімітні виклики навіть по всій Росії. Але грошей у найвідповідальніший момент може не вистачити. У такі моменти найчастіше опиняєшся на великій відстані від банкоматів, терміналів, офісів і салонів зв'язку.

Залишаючись віч-на-віч із замовкла телефоном, абоненти починають шукати способи поповнити свій рахунок. Але що робити, якщо під рукою немає жодних коштів для проведення платежу? Спеціально для таких абонентів було розроблено численні послуги, що дозволяють поповнити свій рахунок без терміналів, банкоматів та кас прийому готівки.

Наприклад, рахунок Білайн можна поповнити з банківської картки. А якщо її немає під рукою чи вона не прив'язана до абонентського номера? У цьому випадку доведеться просити грошей у борг. Причому не у випадкових перехожих, а у самого оператора Білайн, який люб'язно надає послугу «Довірчий платіж». Вона дозволить миттєво поповнити рахунок на певну суму, після чого можна буде витратити ці гроші на розмови, SMS чи доступ до Інтернету. Головне, не забути вчасно повернути борг, інакше на номері утворюється заборгованість, що перешкоджає використанню послуг зв'язку.

Як взяти «Довірчий платіж» на Білайні? Для цього потрібно набрати просту USSD-команду 141 і дочекатися відповіді мережі. Крім того, за відсутності достатньої кількості грошей на вашому рахунку для здійснення дзвінка іншому абоненту Білайн ви можете скористатися безкоштовною зручною послугою «Дзвінок за рахунок співрозмовника» від оператора Білайн.

Умови обіцяного платежу на Білайні

Будь-яка послуга надається на певних умовах. Це стосується і послуги «Довірчий платіж». Далеко не кожен абонент зможе взяти гроші в борг, та й сума платежу буде обмеженою. Сума залежатиме від витрат абонента за останні 3 місяці. Ось лише зразкова залежність:

  • При сумі витрат 50-70 рублів, сума довірчого платежу становитиме 30 рублів;
  • При сумі витрат від 70 до 400 рублів, сума довірчого платежу складе 100 рублів;
  • При сумі витрат від 400 до 700 рублів, сума довірчого платежу становитиме 200 рублів;
  • При сумі витрат від 700 до 1000 рублів, сума довірчого платежу становитиме 250 рублів;
  • При сумі витрат понад 1000 рублів, сума довірчого платежу становитиме 500 рублів.

У будь-якому випадку, абонент повинен витратити більше 50 рублів за останні три місяці, інакше приємної можливості отримати обіцяний платіж не буде - доведеться шукати банкомати та термінали.Але це лише приблизні розрахунки. Для того щоб дізнатися реальну суму довірчого платежу, необхідно надіслати команду 1417

На гостьовому тарифі «Ласкаво просимо», а також на подібних тарифних планах, отримати більше 60 рублів неможливо – такі умови обіцяного платежу на Білайні. Для передоплатних тарифів з абонентською платою сума довірчого платежу варіюється від 90 до 3000 рублів, вартість послуги – від 15 до 180 рублів. На тарифах «Все в одному» сума довірчого платежу становить від 301 до 1801 рубля, вартість платежу - від 25 до 130 рублів.

Якщо ви користуєтеся модемом і витрачаєте від 50 до 70 рублів, довірчий платіж складе 30 рублів (береться безкоштовно), а при витратах понад 70 рублів його розмір складе від 300 рублів (вартість отримання платежу складе 20 рублів) . Також існують обмеження щодо тривалості обслуговування абонентського номера.Тобто послуга доступна лише тим, хто обслуговується в Білайні не менше 2-3 місяців (залежить від тарифу). І це цілком логічно, адже не можна ж позичати просто так, не отримуючи гарантій повернення.

Як взяти гроші в борг на Білайні

Для того щоб взяти в борг на Білайні, необхідно набрати USSD-команду 141 Команду можна зберегти в телефонній книжці, щоб не згадувати її за необхідності зайняти. За активацію довірчого платежу з абонента буде списано від 0 до 50 рублів, залежно від доступної суми Зате тут немає жодної абонентської платиПовернути гроші потрібно протягом трьох днів. Активувати послугу повторно неможливо – потрібно спочатку погасити заборгованість, як у банку.

Не любите брати гроші в борг? Побоюєтеся, що послугою скористається дитина чи старий родич? В такому випадку краще заблокувати можливість отримання обіцяного платежу від Білайн.Зателефонуйте довідкову службу за номером 0611, назвіть оператору паспортні дані, після чого той встановить заборону на можливість взяти гроші в боргХочете зняти заборону? У цьому випадку доведеться дістатися найближчого офісу обслуговування. Зняти заборону по телефону не вийде - і з цим доведеться змиритися.