Всі способи продовжити швидкість інтернету на Білайні

Anonim

На жаль, стільникові оператори надають доступ до Інтернету з обмеженнями за швидкістю – при досягненні певного порогу, швидкість різко падає. Це зроблено з необхідністю обмежити навантаження на базові станції. Реального безлімітного інтернету на максимально доступній швидкості немає в жодного оператора.

Тим не менш, сучасні тарифні плани та інтернет-опції пропонують абонентам досить значні обсяги трафіку – для того ж періодичного серфінгу цілком достатньо скромних 4-6 Gb на місяць. Потрібно завантажувати файли або слухати онлайн-радіо? Тоді потрібно вибирати більш місткі пакети та тарифи.

Але якщо базовий пакет трафіку витрачено, то швидкість обмежиться до кінця звітного періоду – як правило, до кінця поточного місяця. Якщо базовий пакет закінчився, можна збільшити обсяг трафіку. Для цього оператор Білайн передбачив сімейство послуг Продлі швидкість. Власне, цих послуг тут аж дві:

  • Продовж швидкість 1 Гб;
  • Продовж швидкість 4 Гб.

Користуючись даними послугами, ви зможете повернути комфортну швидкість доступу до Інтернету за невеликі гроші.

Розглянемо кожну послугу окремо та приділимо увагу цікавій можливості автопродовження швидкості, яка дозволить збільшити швидкість модему на Білайні (або швидкість доступу на будь-якому іншому пристрої).

Як продовжити швидкість на 1 Гб

Для того щоб продовжити швидкість інтернету на Білайні на 1 Гб, потрібно скористатися послугою Продовж швидкість 1 Гб. Як видно з назви послуги, вона збільшує пакет швидкісного трафіку на 1 Гб до кінця звітного періоду. Вартість підключення становить 250 рублів.

Для підключення послуги потрібно зателефонувати на номер 0674093221. Послуга підключається відразу після дзвінка. При необхідності її можна підключати кілька разів – це збільшить розмір пакета для швидкісного доступу до мережі (пакети сумуються). Послуга працює спільно з сімейством інтернет-опцій Хайвей.

Як продовжити швидкість на 4 Гб

Продовжити швидкість на Білайні можна не тільки на 1 Гб, а й на 4 Гб. Для цього у мережі працює відповідна послуга. За її допомогою абоненти отримають ще 4 Гб швидкісного трафіку після вичерпання основного пакета. Підключення здійснюється дзвінком на номер 0674093222.

При необхідності, послугу можна підключати кілька разів (у тому числі й одночасно) – швидкісний трафік сумуватиметься. Вартість підключення становить 500 рублів, трафік надається до кінця звітного періоду, тобто до кінця оплаченого місяця.Послуга працює спільно з сімейством інтернет-опцій Хайвей.

Автородження швидкості Білайн

Користуючись сімейством опцій Хайвей, можна не замислюватися про продовження швидкості. Автоподовження швидкості на Білайні допоможе вирішити проблему зі швидкісним доступом в автоматичному режимі. Якщо трафік раптом закінчиться, на номер автоматично підключатимуться додаткові пакети по 100 Мб (у міру їх вичерпання). Вартість кожного пакета становить 50 рублів.

Так продовжуватиметься доти, доки на номері є гроші – як тільки вони закінчаться, автопродовження швидкості відключиться, а швидкість впаде до 64 кб/сек. Потрібно вимкнути автоподовження швидкості на 100 Мб? Зателефонуйте на номер 067471778. Також можливе автоматичне підключення пакетів по 5 Гб – вартість кожного пакета становить 150 рублів. Для підключення послуги зателефонуйте за номером 067471778.

Умови надання послуги Продовж швидкість

Кякихось особливих умов надання послуг Продовж швидкість у мережі Білайн немає. Скористатися послугами можуть усі абоненти, які користуються сімейством інтернет-опцій Хайвей. Швидкісний трафік надається не більше 30 днів. Після вичерпання пакета швидкість впаде до 64 кбіт/сек. У роумінгу послуга не працює

Якщо інтернет послуги стають непотрібними, то дізнатися про те, як відключити мобільний інтернет на Білайні, ви можете зі статті, розміщеної на нашому сайті.