Все про тариф «Go» Білайн

Anonim

Тариф Білайн «Гоу» є одним із тарифів, орієнтованих на користувачів, які бажають користуватися стільниковим зв'язком без абонентської плати Можна сказати, що він ідеально підходить тим, у чиєму розпорядженні знаходяться звичайні телефони, які не вміють виходити в Інтернет. Стане в нагоді він і власникам смартфонів, але тоді слід підключити додаткові опції, що дозволяють знизити витрати на зв'язок. При необхідності до тарифу «Go!» можна підключити опції, що зменшують вартість міжміських та міжнародних дзвінків

Тариф рекомендований і для людей похилого віку, які піклуються про дешевизну зв'язку і не бажають сплачувати обов'язкову щомісячну абонентську плату.Якщо ви зіткнулися не лише з проблемою вибору простого тарифу, але вам також необхідний простий смартфон для початківців користувачів смартфонів (наприклад, дітей або людей похилого віку), то пропонуємо вашій увазі також максимально простий і доступний смартфон «Білайн Смарт2».

Умови тарифу Go Білайн

Перш за все, тариф «Go!» від Білайн не передбачає стягування абонентської плати, і це його головний плюс. Якщо абонент не користується зв'язком, він нічого і платить. У поєднанні з безкоштовними вхідними дзвінками, при знаходженні в «домашній» зоні (гарантовано Законодавством РФ), тариф є ідеальним для пасивних абонентів, що рідко здійснюють дзвінки і рідко виходять в Інтернет.Що стосується вартості голосових викликів, то вони такі:

  • Местные звонки – 1, 70 крб. за хвилину;
  • Междугородние дзвінки – 2, 90 за хвилину.

Слід зазначити, що подібна тарифікація дійсна для всіх викликів, як на мобільні, так і на міські телефони, що знаходяться у відповідній зоні. Що стосується тарифікації SMS-повідомлень на місцеві номери, то вона така:

  • 1-ое SMS на добу – 9, 95 руб;
  • З 2-го по 100-е SMS – 0 руб;
  • Починаючи зі 101-го SMS – 2 рубля за кожне повідомлення.

Таким чином, тариф Білайн «Go!» можна порекомендувати людям, які часто користуються послугою прийому та надсилання SMS-повідомлень. Це можуть бути активні молоді люди або обличчя з обмеженими можливостями Якщо підключити до тарифу опцію «Мої SMS», то вартість відправки одного повідомлення на місцеві номери складе 0 рублів. Вартість відправлення SMS на міжміські та міжнародні номери (в тому числі на номери Білайн країн СНД та Грузії) становить 3, 95 руб в мінПотрібно відправити MMS? Вартість відправлення одного мультимедійного повідомлення складає 7, 95 рубБілайн також піклується про своїх абонентів і надає їм можливість відправити SMS абсолютно безкоштовно. Міжнародні дзвінки тарифікуються за такою схемою:

  • Дзвінки на номери Білайн у СНД та Грузії – 12 руб/хв;
  • Дзвінки на номери інших операторів Грузії, Абхазії, Південної Осетії та країн СНД – 14 руб/хв;
  • Дзвінки в Європейські країни, Канаду та США – 35 руб/хв;
  • Дзвінки на номери Центральної та Північної Америки (за винятком Канади та США) – 40 руб/хв.

Дзвінки в інші країни тарифікуються за стандартними розцінками на міжнародний зв'язок. Уточнити вартість даних дзвінків можна на сайті оператора Білайн або в його довідковій службі.

Інтернет на тарифі «GO!»

Доступ до Інтернету на тарифі «Go!» досить дорогий, якщо подивитися за сучасними мірками. Вартість одного мегабайта прийнятих/переданих даних становить 9, 95 руб Але тут є свої тонкощі – Як тільки абонент, що перейшов на даний тариф, витратить за один календарний місяць більше 1 Мб інтернет-трафіку, йому буде автоматично підключена опція «Хайвей» 1 Гб. Якщо споживання трафіку не буде, опція не підключиться. Вимкнути опцію (якщо потрібно залишити помегабайтну тарифікацію) можна за допомогою USSD-команди 115030Для наступного підключення опції передбачена USSD-команда 11503 За потреби абонент може підключити до свого тарифу та інші опції із сімейства «Хайвей».

Як підключити тариф Білайн Go

Для переходу на цей тариф можна звернутися до офісів обслуговування абонентів, скористатися «Особистим кабінетом» або зателефонувати на номер 0674 10 02 00Вартість переходу з тарифів «Все включено M», «Все включено XXL Люкс» або «Все включено L» становить 200 рублів , з усіх інших тарифів – 150 рублей Також можна купити SIM-карту з новим номером та тарифом у будь-якому салоні зв'язку.

Як відключити тариф Білайн Go

Для того щоб відключити тариф Білайн «Go!» та перейти на інший тарифний план, необхідно скористатися відповідною командою для підключення нового обраного вами тарифу (зазвичай команди вказуються в описах до тарифних планів). Після переходу на інший тариф, тариф «Go» відключиться автоматичноабонентів Білайн. За потреби абонент зможе перейти на інший тариф за допомогою «Особистого кабінету»