Інтернет Білайн для планшета

Anonim

Планшетний ПК без доступу до Інтернету практично непотрібний. Без підключення до мережі на ньому можна лише грати, переглядати заздалегідь завантажений мультимедійний контент, читати книги. Бездротовий модуль Wi-Fi є у кожному планшетному ПК. Проблема лише в тому, що зони Wi-Fi є далеко не скрізь – хіба що вдома, у кафе чи громадському транспорті.

Для того, щоб планшет міг завжди бути підключеним до мережі Інтернет, він повинен бути оснащений модулем 3G або 4G. У цьому випадку користувачі можуть підключитися до Інтернету скрізь, де є зона покриття бездротових мобільних мереж. Якщо ви ще не придбали планшет і заздалегідь цікавитеся цінами та умовами на інтернет для планшетів, рекомендуємо вам звернути свою увагу на планшет Білайн Tab.

Останнім часом оператор зв'язку Білайн приділяє все більшу увагу розвитку тарифів та опцій, орієнтованих на доступ до всесвітнього павутиння. Ще зовсім недавно переважна більшість тарифних планів пропонувала доступ до мережі на помегабайтній основі. Сьогодні такі тарифи нікому не потрібні – ненажерливі мобільні пристрої споживають тонни трафіку. Обмежитися одним-двома мегабайтами на день практично не виходить.

Для того щоб всі абоненти змогли насолодитися доступом до мережі, не підраховуючи кожен прийнятий/відправлений байт, оператор Білайн створив тарифи та опції, орієнтовані на активних інтернет-користувачів. Розцінки на зв'язок вийшли цілком демократичні. Але тарифів та опцій вийшло дуже багато – можна запросто заплутатися. Спробуємо розглянути найважливіші з них та визначити, що краще використовувати для доступу до Інтернету з планшета.

Який інтернет від Білайн краще підійде для планшета

Що ми найчастіше робимо на планшетах? Спілкуємось у соціальних мережах, працюємо з поштою, граємо в ігри. Безперечно, на великих екранах планшетних ПК зручно дивитися відео – для цього працюють відеохостинги та онлайн-кінотеатри. Чимало відеороликів розміщується і у соціальних мережах. Перегляд відео сприяє збільшенню трафіку, що споживається, тому для планшета найкраще вибрати опцію або тариф з великим обсягом включеного трафіку. Тут слід розглянути сімейство опцій «Хайвей», в якому зібрані опції для будь-яких пристроїв.

Семейство опцій «Хайвей» включає три опції, придатні для планшетних ПК:

  • Хайвей 1 Гб;
  • Хайвей 4 Гб + ТВ;
  • Хайвей 8 Гб + ТВ;
  • Хайвей 12 Гб + ТВ;
  • Хайвей 20 Гб + ТВ.

За невелику абонентську плату, кожен абонент зможе отримати відповідний обсяг трафіку. Наприклад, 1Гб вистачає цілком для перевірки пошти та перегляду новин на сайті (без відео). 4-8 гігабайт на місяць цілком достатньо для спілкування в мережах, перегляду невеликої кількості відеороликів, для викладення фотографій у Instagram, а також для комфортного серфінгу. Якщо 8 гігабайт мало, можна підключити опцію з 12 або 20 гігабайтами трафіку. При цьому 20 Гб вистачить практично на будь-які потреби, починаючи від серфінгу і до перегляду фільмів в онлайн-кінотеатрах.

Такі гігантські обсяги трафіку потрібні не всім абонентам Білайн. Комусь Інтернет на планшеті потрібен виключно для спілкування, роботи з поштою та періодичного серфінгу подалі від основного ПК. У цьому випадку необхідність підключати опції з величезним обсягом трафіку відсутня. Економним абонентам слід скористатися опціями «Хайвей» на 1 або 4 гігабайти.Різниця в оплаті тут невелика, тому пакет на 4 гігабайти буде вигіднішим.

Що робити, якщо потрібен не тільки доступ в Інтернет, а й деякий обсяг голосового трафіку? У цьому випадку слід звернути увагу на універсальні тарифи Білайн лінійки «Все». Дані тарифи включають пакети трафіку, пакети SMS-повідомлень і пакети хвилин. Тобто тут є все, що потрібно для повноцінного спілкування, адже деякі планшети можуть працювати у режимі мобільного телефону. Чим вище абонентська плата на тарифі, тим багатшим буде набір послуг зв'язку.

Як підключити інтернет від Білайн на планшеті

Перед тим як підключати одну з перерахованих вище послуг, необхідно переконатися в наявності підключеної базової послуги доступу в Інтернет Якщо її немає, то доступ у мережа буде неможлива. Для підключення інтернет-опцій та тарифів слід скористатися USSD-командами, опублікованими на сайті оператора Білайн.Більш зручний спосіб управління тарифами та опціями – за допомогою «Особистого кабінету» Якщо у вас підключений інтернет із сімейства опцій «Хайвей», трафік на даній тарифній опції закінчився і ви хочете його продовжити, то читайте на нашому сайті статтю про додаткову опцію Білайн «Продовж швидкість».

Як відключити інтернет від Білайн на планшеті

Для того щоб відключити доступ в Інтернет на Білайні, необхідно просто деактивувати підключену інтернет-опцію, або перейти на інший тариф без абонентської плати та включеного обсягу інтернет-трафіку. При необхідності можна вимкнути базову послугу доступу до Інтернету.