Переадресація дзвінків на Білайн

Anonim

Така послуга, як переадресація, надається практично у всіх мобільних мережах. Вона дозволяє переадресувати голосові дзвінки з одного номера на інший. Тобто абонент з номером А дзвонить на номер Б, але на номері Б встановлена ​​переадресація на номер В. В результаті абонент з номером А додзвонюється до номера В. При цьому гроші списуються з двох абонентів. – А та Б. Для абонента з номером У вхідний переадресований дзвінок залишається безкоштовним.

Існують кілька видів переадресації, але основних всього два – це умовна і безумовна переадресації. Перша діє за кількома умовами:

  • За недоступністю – абонент знаходиться в метро, ​​у підвалі, в лісі, в горах, тобто там, де не працює стільниковий зв'язок;
  • За зайнятістю – абонент вже з кимось розмовляє;
  • За не відповіддю – абонент купається, відпочиває, засмагає або просто не чує дзвінок, тому не приймає виклик.

Безумовна переадресація працює без будь-яких умов, переадресуючи всі вхідні дзвінки на вказаний номер. Управління переадресацій здійснюється за допомогою меню телефону, за допомогою USSD-команд та за допомогою абонентської служби оператора. Послуга переадресації на Білайн надається будь-яким абонентам усіх систем розрахунку. Тобто, ви зможете встановити її на своєму телефоні та переадресувати всі дзвінки на інший номер. Не забувайте і про таку корисну послугу, як Очікування виклику, яка дозволяє приймати дзвінки з двох ліній та утримувати їх.

Для чого потрібна переадресація Beeline

Умовна переадресація або переадресація через недоступність може стати в нагоді тоді, коли абонент збирається відвідати місцевість, в якій немає зони покриття Білайн, але є зв'язок від іншого оператора. В цьому випадку достатньо придбати телефонний номер іншого оператора та встановити на нього переадресацію з Білайна. Така пропозиція має дуже важливий плюс – інші абоненти зможуть дзвонити на старий номер, що важливо для ділових людей.

Працюєте в офісі та приймаєте дзвінки від клієнтів? Бажаєте не пропустити важливий дзвінок? Переадресуйте виклики по зайнятості на номер свого колеги, і той допоможе не проґавити вигідного клієнта. Це дуже цікава та корисна можливість для тих самих ділових людей.

Їдете в метро і боїтеся пропустити важливий дзвінок? Цілком можливо, що його можуть прийняти ваші колеги.Встановіть переадресацію через недоступність, після чого дзвінок буде переадресований вашим колегам. При появі в мережі ви зможете продовжувати приймати дзвінки.

Переадресація за відсутністю відповіді – це ще один спосіб не пропустити важливий дзвінок. Уявіть, що ви відлучилися з робочого місця, а на ваш номер надійшов дзвінок. Якщо ви не повернетеся і не візьмете трубку, то дзвінок переадресовується вашому колезі – не пропускайте важливі дзвінки! Під час встановлення такої переадресації абонент встановлює період очікування відповіді в секундах.

Переадресація на Білайні може знадобитися і звичайним людям, які не зайняті на роботі або в бізнесі. Наприклад, на вашому телефоні села батарейка, а ви не хочете пропустити дзвінок від батьків. Що робити? Напевно, поряд з вами хтось є – зателефонуйте до довідкової служби і попросіть консультанта встановити переадресацію на номер людини, яка знаходиться поряд з вами.Після цього ви зможете прийняти дзвінок від батьків, але вже на іншому номері.

Нагадаємо, що у оператора Білайн є корисна послуга Будь в курсі +, яка є не просто СМС-інформатором про пропущені дзвінки, але й дозволяє залишати абонентові короткі голосові повідомлення для вас.

За допомогою переадресації голосових викликів можна також непогано заощадити, перебуваючи в роумінгу: регулярно виїжджаючи в одну країну, ви можете придбати там місцеву сім-карту, і по приїзду додому, перед наступним своїм вильотом в цю країну встановити переадресацію зі свого місцевого номера на закордонний. Водночас вам необхідно встановити тарифний план з дешевими дзвінками до країни, яку ви часто відвідуєте, на ваш місцевий номер.

Переадресація, дійсно, дуже зручна, і нею користуються дуже багато людей. Вона дозволяє не пропустити важливі дзвінки, переадресовуючи дзвінки на доступні телефони.При цьому переадресацію можна встановлювати на будь-які телефони – на місцеві та російські мобільні та стаціонарні номери, а також на міжнародні номери Не бажаєте приймати дзвінки – переадресуйте їх на голосову пошту.

Скільки коштує переадресація у Білайн

Послуга переадресації на Білайні надається без абонентської плати Що стосується плати за підключення, то вона відсутня. Вартість переадресованих дзвінків складає 3, 5 рубля за хвилину при установці переадресації на місцеві номери. Якщо потрібно встановити переадресацію на номер іншого регіону, то тут сумуватимуться дві суми – вартість переадресованого виклику та вартість виклику за цим напрямком. Те саме стосується і встановлення переадресації на міжнародні номери

На деяких тарифах переадресація може бути безкоштовною, але ці тарифи знаходяться в архівах. Перед підключенням переадресації з'ясовуйте її вартість у довідковій службі – там вам дадуть актуальну інформацію про вартість переадресованих дзвінків на тарифному плані.

Як включити переадресацію на Білайн

Для того щоб увімкнути переадресацію (підключити саму послугу), необхідно набрати USSD-команду 110031, або Лише після цього можна приступати до встановлення переадресації. Якщо ви не знайшли у своєму телефоні меню установки переадресації, будемо діяти за допомогою USSD-команд:

  • Активація безумовної переадресації - 21номер (переадресовано всі виклики);
  • Активація переадресації за невідповіддю - 61номерінтервал (встановіть інтервал у секундах);
  • Активація переадресації за зайнятістю - 67номер;
  • Активація через недоступність - 62номер.

Не встановлюйте переадресацію за умовами при знаходженні в роумінгу, оскільки в цьому випадку з вас зніматимуться гроші за вхідний та вихідний дзвінки + плата за переадресований виклик.Якщо потрібно переадресувати дзвінки на інший номер під час знаходження у роумінгу, користуйтеся безумовною переадресацією

Як відключити переадресацію на Білайн

Для відключення послуги «Переадресація дзвінків» та для відключення всіх інших підключених до вашого номеру Білайн платних послуг ви можете скористатись інформацією в іншій нашій статті, розташованій за цим посиланням. Також для відключення переадресації можна скористатися відповідним меню в телефоні, або звернутися до USSD-команд:

  • Вимкнення безумовної переадресації - 21;
  • Відключення переадресації за невідповіддю - 61;
  • Вимкнення переадресації за зайнятістю - 67;
  • Вимкнення переадресації через недоступність - 62;
  • Відключення всіх видів переадресації - 002.