Огляд тарифу Білайн «Все за 150»

Anonim

Були часи, коли абоненти стільникових мереж не любили абонентську плату. Коли з'явилися прості тарифи з погодинною оплатою і без щомісячних платежів, вони миттєво отримали великий відгук. Згодом вартість хвилини розмови впала, стали дешевшати й інші послуги.

Все змінилося з появою попиту на мобільний Інтернет. Сьогодні ним користуються мільйони людей. Одночасно з цим, на ринку знову з'явилися тарифи з абонентською платою. Тільки цього разу вони стали добре укомплектованими і багатими. У них включили хвилини, SMS та мегабайти інтернет-трафіку. Такі тарифи стали дуже вигідними для тих, хто любить багато розмовляти по телефону і активно користується мобільним доступом до Інтернету.

Такі тарифи з'явилися і в оператора Білайн. Найбільш доступним став тариф "Все за 150". Розмір абонентської плати на даному тарифі смішно малий – всього

5 рублів на добу! При цьому абоненти отримують у своє розпорядження велику кількість вже включених послуг. Ви активний користувач і любите балакати по телефону? Тоді цей тариф для вас.

Умови тарифу Білайн «Все за 150»

Тарифний план Білайн «Все за 150» відноситься до найдешевших і доступних тарифів . Тим не менш, він пропонує своїм абонентам кілька смакот:

  • Безкоштовні дзвінки на номери Білайн всередині свого регіону;
  • 300 Мб інтернет-трафіку на максимальній швидкості.

Цього цілком достатньо для тих, у чиїй телефонній книжці живуть абоненти з номерами Білайна.Дзвінки на інші мобільні номери коштуватимуть по 2 рубля за хвилину – досить дорого, але терпимо. На жаль, до абонентської плати не входять дзвінки на загальноросійський Білайн, тому такі дзвінки будуть коштувати 22, 5 рубля за хвилину

Что стосується звичайного міжгороду, то його вартість становитиме 9, 90 руб/хв Вартість відправки SMS на місцеві телефони становитиме 2 рубля, тоді як відправка SMS в інші регіони коштуватиме 3, 95 рублів Для любителів листуватися СМС -ками безкоштовно Білайн також передбачив таку можливість. Варто зазначити, що вартість міжміських дзвінків на даному тарифі досить дорога, але якщо ви часто спілкуєтеся міжгородом, то можна підключити послугу Мій Білайн, яка дозволить значно скоротити витрати на зв'язок.

Умови тарифу «Все за 150» досить прозорі. Якщо абоненту потрібен невеликий обсяг трафіку та відсутність тарифікації розмов з іншими абонентами Білайн, він може сміливо підключатися до цього тарифу.До речі, перехід коштуватиме досить дорого – 150 рублів Це місячна абонентська плата за тарифний план. Якщо не шкода розлучатися з поточним номером, можна придбати інший комплект підключення – тут усі заплачені гроші ляжуть на рахунок.

Користуючись мобільним Інтернетом, потрібно бути уважним. Вся справа в тому, що до тарифу прикріплена платна послуга – «Автородження швидкості» Якщо ми перевищимо ліміт у 300 мегабайт, то швидкість доступу не зменшиться, тому що підключиться ще один пакет трафіку 200 Мб. При цьому з рахунку спишуться 20 рублів Якщо автоподовження не потрібно, його слід відключити, зателефонувавши за номером 067 471 7780

Як підключити тариф Білайн «Все за 150»

Підключитися до даного тарифу неможливо, тому що він знаходиться в архіві. платіж»

Як відключити тариф Білайн «Все за 150»

Набридла щомісячна абонентська плата? Для відключення тарифу Білайн «Все за 150» просто перейдіть на будь-який інший тарифний план . Цілком імовірно, що перехід буде платним – перевіряйте умови переходу на інші тарифи.

Відгуки про тариф Білайн «Все за 150»

Розглядаючи відгуки про тариф «все за 150», було відмічено, що деякі користувачі незадоволені набором послуг І їх можна зрозуміти, якщо порівнювати з умовами тарифу інших регіонів. Але тариф призначений для тих, хто потребує місцевих безлімітних дзвінків на номери Білайн. В іншому тариф «Все за 150» цілком має повне право на існування.