Все про безлімітний інтернет Білайн на телефоні

Anonim

Люди настільки звикли до мобільних телефонів, що вже не уявляють собі свого життя без цих корисних та незамінних пристроїв. Сучасні телефони вміють не лише дзвонити, а й виходити до Інтернету. Цей функціонал користується величезною затребуваністю, тому що доступ до всесвітньої павутини дозволяє встановити зв'язок з будь-якою людиною у світі.

Вартість доступу в мережу через стільникові мережі за останні кілька років суттєво впала, а оператори стали пропонувати своїм абонентам досить вагомі обсяги інтернет-трафіку. Також з'явилися безлімітні пропозиції, обмежені лише за швидкістю доступу до мережі.Вони орієнтовані використання як у модемах, і у телефонах. Подібні пропозиції є і у оператора Білайн – ми розглянемо їх у рамках даного огляду.

Підключити Інтернет від Білайна на телефон дуже легко, достатньо лише вибрати відповідний тариф або опцію. Спробуємо розібратися, що можна використовувати для безлімітного доступу до Інтернету з телефону.

Види інтернету від Білайн для телефону

У даному огляді ми приймемо до розгляду тарифи лінійки «Все», сімейство опцій «Хайвей» деякі спеціальні тарифні плани.

Тарифи лінійки «Все» орієнтовані найактивніших абонентів, яким потрібен як Інтернет, а й інші послуги связи. Наприклад, до тарифу «Все 1» включається 1 Гб інтернет-трафіку, до тарифу «Все 2» - 6 Гб, до тарифу «Все 3» - 10 Гб, до тарифів «Всі 4» і «Всі 50» - 15 Гб, а в наймісткіший і найдорожчий тариф «Зовсім Все» - 60 Гб.На постоплатних версіях обсяг трафіку варіюється від 10 до 30 Гб.

Окрім цього, в усіх тарифах включені SMS-повідомлення та пакети голосового трафіку – цілком вигідно для любителів побалакати. Розмір абонентської плати становить від 350 до 6000 руб./міс. Якщо голосовий трафік і SMS не потрібні, а хочеться більше інтернет-трафіку, слід поглянути на сімейство опцій «Хайвей». Для телефону підійдуть такі опції:

  • «Хайвей 1 Гб»;
  • «Хайвей 4 Гб»;
  • «Хайвей 8 Гб».

Опція Хайвей 1 Гб» включає в себе 1 Гб трафіку за 200 рублів на місяць або 7 рублів на добу на ваш вибір. І цей трафік можна витрачати лише у домашньому регіоні. Одного гігабайта достатньо для виходу в мережу зі звичайного телефону або для економічного доступу зі смартфона. Інакше можна «вилетіти» за наданий ліміт – швидкість буде обмежена до 64 кбіт/сек.

Хочеться більше трафіку? Тоді потрібно підключити опцію «Хайвей 4 Гб» Розмір абонентської плати складе 400 рублів на місяць або 18 рублів на добу – на вибір абонента. Тут трафік можна витрачати в будь-якій точці Росії, що дуже зручно для тих, хто постійно перебуває в роз'їздах.

Для тих, хто не звик обмежувати себе в трафіку, можна порекомендувати опцію «Хайвей 8 Гб» потреби, у тому числі і на перегляд відео з Youtube або Вконтакте. Розмір абонентської плати становить 600 рублів на місяць.

Опції з категорії «Інтернет на день» для підключення недоступні - вони відправлені в архів, хоча були дуже зручні.

Як підключити безлімітний інтернет від Білайн на телефон

На Інтернет-білайні для телефону можна підключити за допомогою «Особистого кабінету», або за допомогою USSD-команд та дзвінків на сервісні номериДля того, щоб скористатися ресурсами «Особистого кабінету», вам необхідно пройти просту процедуру реєстрації. Далі необхідно ввести свій логін та пароль, після чого ви потрапите у просту та інтуїтивно-зрозумілу панель управління своїм номером.

Тут ви зможете підключитися до тарифних планів лінійки «Все» або активувати одну з опцій сімейства «Хайвей». Якщо вас цікавить інтернет на постійній основі для домашнього використання, то Білайн подбав про вас і в цьому випадку. Все про те, як підключити Домашній інтернет Білайн, можете прочитати у статті, розташованій за посиланням вище.

Перелік сервісних номерів та команд для підключень опцій та тарифів:

  • Тарифи від «Всі 1» до «Всі 5» - зателефонуйте на номер 0850;
  • Опція «Хайвей 1 Гб» із добовою оплатою підключається командою 11503. З помісячною оплатою підключення відбувається шляхом дзвінка на номер 067407172;
  • Опція «Хайвей 4 Гб» з добовою тарифікацією підключається дзвінком на номер 0674 071 731 або USSD-командою 115051;
  • Опція «Хайвей 8 Гб» з помісячною тарифікацією підключається дзвінком на номер 0674071741 або USSD-командою 115071;
  • Опція «Хайвей 12 Гб» підключається дзвінком на номер 0674071751 або USSD-командою 115081.

Потрібно відключити Інтернет від Білайна на телефоні? В цьому випадку можна скористатися зручним і функціональним «Особистим кабінетом», або дзвінками на сервісні номери та USSD-командами . Універсальна команда для всіх опцій сімейства «Хайвей» - це 115000.

Дохід з тарифів «Все» здійснюється командами, що відповідають переходу на інші тарифи. Інформацію про них можна отримати на сайті Білайна, промо-проспектах, а також у довідковій службі оператора. Крім команд та «Особистого кабінету», передбачена можливість керування тарифами та послугами за допомогою мобільних додатків «Білайн», які ви можете встановити на свої смартфони та планшетні ПК.