Як відправити СМС на Білайн безкоштовно через інтернет

Anonim

Текстові повідомлення, не кажучи вже про MMS, поступово втрачають своє значення, поступаючись колись фундаментальними позиціями месенджерам. Проте багато абонентів, як і раніше, користуються цим каналом для спілкування. Також їх цікавить можливість надсилання повідомлень із комп'ютера. В рамках цього огляду ми розглянемо, як можна безкоштовно надіслати СМС на Білайн і чи це можливо в принципі. Забігаючи наперед скажемо, що таких можливостей гранично мало.

Непрацюючі сервіси

Минули ті часи, коли в мережі працювали десятки сервісів, що дозволяють безкоштовно надіслати SMS на Білайн з будь-якого комп'ютера.Також для цього існували дуже зручні програми з цим функціоналом. Сьогодні час сервісів та софту безповоротно минув. І справа не так у втраті популярності СМС, як у посиленні російського законодавства.

Кілька років тому буквально 8 з 10 абонентів знемагали від нескінченного спаму через SMS. Мільйони безкоштовних повідомлень вирушали людям, переслідуючи лише одну мету – продати товари та послуги. Шквал спаму викликав справедливе обурення, адже реклама сипалася нескінченними потоками, у багатьох випадках ще й не прицільно – без виділення цільової аудиторії.

Мільйони скарг здобули свою дію, і масові розсилки поступово припинилися. Водночас «замовчали» сервіси, що дозволяють безкоштовно надіслати СМС на будь-який російський номер. Окремі ресурси деякий час залишалися на плаву, але потім прийшла і їхня черга вирушити в небуття. Наше дослідження показало, що сервісів, що реально працюють, дозволяють відправити СМС з комп'ютера на телефон, не залишилося.

Одночасно з цим перестала працювати функція відправки СМС у багатьох програмах:

  • Агент Mail.ru – одна з найпопулярніших софтин.
  • SMS Sender – свого часу це була зручна програма, що працює без реєстрації з дикою кількістю операторів по всьому світу, у тому числі з Білайном.
  • QIP – відомий інтернет-пейджер, він міг відправити СМС не тільки на Білайн, але і на інші російські стільникові номери.

Ми перевірили всі ці програми та переконалися в тому, що в жодній з них більше немає такого функціоналу або він просто не працює.

Базова послуга Білайн «Відправка СМС із сайту»

Тим не менш безкоштовне відправлення СМС на Білайн через інтернет по Росії все-таки можливе.Оператор одягнув цей функціонал в окрему послугу «Відправка СМС із сайту» та сховав її подалі від абонентів – у розділ з послугами. Отримувач повідомлення може бути у будь-якому місті – Москві, Краснодарі, Челябінську, Новосибірську, Іркутську, Хабаровську, Владивостоке та багатьох інших. Тобто географія не має особливого значення.

Давайте подивимося, як скинути СМС із сайту Білайн у режимі онлайн на чийсь номер. Для цього потрібно заповнити просту форму. У ній є такі поля:

  • Номер одержувача – впишіть номер, який обслуговується в Білайні.
  • Текст повідомлення – з лімітом 70 знаків кирилицею або 140 знаків латиницею (можна перетворити російські символи в трансліт, поставивши галочку).
  • Захисний код – від випадкових спамерів та автоматичних програм з розсилки ММС.
Надіслати безкоштовне СМС Кому Повідомлення Залишилось символів: Відправити

Натискаємо кнопку відправки та чекаємо результатів.

Безкоштовні повідомлення на Білайн з комп'ютера доставляються майже миттєво, в режимі онлайн. У деяких випадках можливі затримки, але найчастіше їх немає. Зверніть увагу, що відправка СМС з текстом, зміст якого суперечить законам РФ, заборонено.