Як на Білайн написати СМС безкоштовно через інтернет

Anonim

Основний дохід стільниковим операторам приносять не голосові дзвінки, а SMS та доступ до Інтернету. Це саме стосується і відомого оператора Білайн. Щодня до Росії вирушають мільйони текстових повідомлень, потім витрачаються величезні гроші. Але деякі абоненти знають, що можна заощадити гроші у своїй кишені та надіслати СМС на Білайн абсолютно безкоштовно. Для цього використовуються сайт Білайн та сторонні сервіси. Як це робиться – розповімо у нашому огляді. А заразом навчимо вас економити гроші!

Написати СМС із сайту Білайн

Послуга надсилання текстових повідомлень через Інтернет надається всіма операторами, у тому числі й Білайном. Тобто кожен абонент може написати СМС на Білайн з комп'ютера, відвідавши офіційний сайт оператора. Ця послуга носить ім'я «Надсилання SMS із сайту».

Отже, що потрібно для того, щоб скористатися цією корисною послугою

  • Заходимо на сайт оператора;
  • Заходимо до розділу «Послуги – Мобільний зв'язок – SMS та MMS» та знаходимо там вищевказану послугу;
  • Заповнюємо всі представлені поля і тиснемо на кнопку «Надіслати».

Повідомлення буде доставлено одержувачу вже через кілька секунд (іноді хвилин).

Надіслати безкоштовне СМС Кому Повідомлення Залишилось символів: Відправити

Надсилання СМС на Білайн через Інтернет з використанням сайту оператора передбачає деякие ограничения У першу чергу, ви не зможете надіслати повідомлення довжиною понад 70 знаків кирилицею та 140 знаків латиницею. А в другу чергу, одержувач може заборонити отримання таких SMS із сайту оператора, що робиться за допомогою послуги «Заборонений список».

Чому деякі люди прагнуть встановити заборону? Справа в тому, що окремі особи використовують форму написання SMS на Білайн для розсилки спаму або безглуздих повідомлень, або для проведення дурних розіграшів – повідомлення мають анонімний характер. Але загалом використання цієї форми в протиправних цілях заборонено.

До речі, написати повідомлення на Білайн ви зможете абсолютно безкоштовно, а якихось лімітів при розумному використанні форми немає.

Інші сервіси безкоштовних СМС

Написати СМС на Білайн можна і через сторонні сервіси. Раніше таких сервісів було багато, сьогодні майже зникли. Сервіси є платні, є безкоштовні, є з реєстрацією, без реєстрації, з додатковими сервісами і без них, з використанням своїх шлюзів або операторських форм. Деякі з них працюють досить швидко, інші ж надсилають повідомлення із затримкою.

Як вибрати сервіс для SMS – вирішувати вам. Можна випробувати хоч усе, перебираючи їх по черзі та оцінюючи за рівнем зручності. Але кожен абонент повинен розуміти те, що користуючись сторонніми сервісами, він передає дані їх власникам. У зв'язку з цим перед публікацією СМС уважно ознайомтеся з умовами надання послуг

А найкраще користуватися формою на сайті оператора Білайн – це зручно та дуже безпечно.

Пакети СМС Білайн

Написати СМС на Білайн, з мінімальними витратами, допоможуть додаткові послуги та пакети SMS. Такі пакети є у складі лінійки тарифних планів «Все» - 500 SMS на всіх тарифах, крім «Все 1». Повідомлення поверх включеного ліміту оплачуються окремо.

Непогані умови може надати опція «Пакет SMS».Вартість її підключення становить 30 рублів, абонентська плата - 2 руб. / День для передоплатних тарифів або 150 руб. / Місяць для постплатних. Що одержують абоненти за ці гроші? Цілих 500 SMS на будь-які російські номери на місяць. Опція доступна лише для тарифу «Все 1».

Щодо інших SMS-пакетів, то вони знаходяться в архіві і для підключення недоступні.