Мелодії замість гудку «Привіт» від Білайн: відключити

Anonim

Звичні гудки, які чують абоненти, що телефонують нам, можна замінити якою-небудь мелодією. Така послуга надається всіма операторами, зокрема Білайном. У цій статті ми спробуємо розглянути всі особливості даної послуги та розберемося з її управлінням.

Опис послуги та умови надання

Як уже говорилося, послуга «Привіт» від Білайн дозволяє замінити гудок, який чують абоненти. При цьому сама мелодія вибирається з каталогу оператора. Управління послугою здійснюється декількома способами:

  • За допомогою порталу за номером 0770;
  • За допомогою офіційного сайту послуги.

Мелодія замість гудків на Білайні може бути підключена на будь-якому тарифному плані. За послугу передбачено абонентську плату. Якщо абонент обслуговується за передоплатним тарифом, то абонентська плата складе всього 3.5 рубля на добу місяць

Замовлені мелодії оплачуються окремо, і тут оператор побудував цілу тарифну сітку:

  • Вартість стандартної мелодії, а також мелодій з безкоштовного розділу каталогу – безкоштовно;
  • Вартість супер-хітів – 70 рублів на один рік;
  • Вартість поп-музики – 65-95 рублів на один рік;
  • Вартість установки жартів і приколів – 30-95 рублів на рік.

Не вистачає грошей на підключення улюбленої мелодії? Безкоштовна послуга «Мобільний переклад» вирішить вашу проблему тут і зараз!

Хочеться встановити власну мелодію? Тоді її потрібно записати, зателефонувавши на номер 0778. Її максимальна тривалість становить 30 секунд, термін встановлення – безстроково. Але за запис потрібно буде платити по 10 рублів за хвилину (що дивно при обмеженні 30 секунд). Ваш новий гудок від Білайна зможуть почути всі абоненти. І лише в деяких випадках вони будуть чути звичайнісінькі монотонні гудки.

Ось список випадків, коли дзвонить почує звичайні гудки:

  • Ви знаходитесь в гостьовій мережі (у роумінгу);
  • У вас встановлена ​​переадресація;
  • Ви вже розмовляєте з іншим абонентом (спрацьовує очікування дзвінка).

Аналогічний результат буде і в тому випадку, якщо очікування виклику не підключено, але ви вже з кимось розмовляєте.

До речі, при знаходженні в роумінгу, незважаючи на відсутність послуги «Привіт», є безліч інших приємних опцій та послуг, що здешевлюють ваше спілкування. Про одну з них - послугу «Мультіпас» від Білайн ви можете дізнатися за цим посиланням.

Де знайти мелодії замість гудка

Каталог мелодій для послуги «Привіт» на Білайні містить гігантську кількість різноманітних жартів та музичних треків. У ньому можна знайти буквально всі популярні мелодії, які є в ротації на ТБ і радіостанціях. Каталог знаходиться на сайті послуги «Привіт» Тут можна не тільки ознайомитися зі списком мелодій, але й прослухати їх.

Сподобалася мелодія? Натисніть кнопку «Купити», після чого ви отримаєте інформацію про всі способи покупки. Найлегше купувати мелодії через Особистий кабінет.Якщо реєстрації в особистому кабінеті немає, можна скористатися системою покупки через SMS. Для цього потрібно надіслати код мелодії на номер 0770 До речі, ви можете зателефонувати на цей номер та вибрати мелодію за допомогою звукового каталогу.

Знайти мелодію для гудку можна і через інші послуги. Частина їх представлена ​​у всесвітньому павутинні, частина – на музичних телевізійних каналах. Також мелодію можна скопіювати в іншого абонента, натиснувши на «зірку» під час прослуховування звуку іншого абонента. А ще мелодію можна отримати в подарунок від іншого абонента, причому перший період використання гудку оплачуватиметься за його рахунок.

Не знайшли відповідну мелодію? Не біда: ви можете дізнаватись про всі нові мелодії за допомогою безкоштовної послуги Білайн «Хамелеон».

Як підключити «Привіт»

Для того щоб підключити послугу «Привіт», необхідно зателефонувати на номер 0770Крім цього, ви можете скористатися Особистим кабінетом, розташованим на сайті Білайн. Послуга може підключитися автоматично, якщо ви відправите SMS із кодом замовлення мелодії. До речі, підключається вона абсолютно безкоштовно(не плутайте підключення з абонентською платою та із замовленням мелодії).

Як відключити гудок на Білайні

Якщо ви більше не потребуєте послуги та не знаєте, як відключити гудок на Білайні, спробуйте скористатися такими інструментами:

  • Зателефонуйте на номер 0770 і відключіть послугу Привіт на Білайні через голосове меню;
  • Скористайтеся Особистим кабінетом на сайті оператора;
  • Зателефонуйте на номер 0674 09 0770.

Після цього послугу «Привіт» буде відключено. Також ви можете відразу відключити всі підключені платні та безкоштовні послуги Білайн.