Як відключити платні послуги на Білайні

Anonim

Якщо з рахунку постійно зникають гроші, то це означає, що на номері підключені будь-які платні послуги – ніякого крадіжки в цьому немає, просто абонент колись своїми руками скористався тими чи іншими послугами, не ознайомившись з умовами їхнього надання. Однією з найпоширеніших послуг, що підключаються абонентами Білайн, є платна послуга «Привіт», яка підключає мелодію замість гудка на ваш телефон. Як підключати та відключати цю послугу ви дізнаєтесь, перейшовши за посиланням.

Для того щоб позбавити від витоку коштів, потрібно лише відключити підключені послуги.У цьому огляді ми розглянемо, як на Білайн відключити всі послуги та опції, що з'їдають баланс. Перед тим як розпочати відключення послуг на Білайні, потрібно отримати список того, що підключено на цьому номері

Найпростіший і доступніший спосіб – зателефонувати за номером 067409 або набрати USSD-команду 11009 Через кілька хвилин на телефон прийде повідомлення, що містить інформацію про всі підключені послуги. Після цього можна приступати до їх відключення, використовуючи наведені нижче інструменти.

Відключаємо платні послуги через Особистий кабінет

Найпростіше відключати послуги через Особистий кабінет, розташований на сайті Білайна. Для цього необхідно пройти просту реєстрацію (за її відсутності), після чого ввести авторизаційні дані. У зручному Особистому кабінеті Білайн будуть відображені всі підключені послуги, які можна буде відключити простим клацанням миші.

Наприклад, таким чином можна відключити Анекдоти на Білайні. Тут же можна отримати деталізацію всіх розмов та грошових списань. Управляти своїм номером за допомогою Особистого кабінету дуже легко, тому що вся інформація тут представлена ​​в максимально наочному вигляді – не потрібно шукати коди, що управляють.

Відключаємо послуги за допомогою команд

Як відключити платні послуги на Білайні, використовуючи команди? Тут нам стане в нагоді отриманий у SMS-повідомленні список усіх підключених на номер послуг. Дивимося в нього і розшукуємо послуги, що видаляються, і опції на офіційному сайті Білайна, де і будуть опубліковані команди для їх відключення. Команди представлені у вигляді USSD-запитів, а також у вигляді коротких сервісних номерів.

Якщо ви хочете дізнатися про способи відключення послуги «Хамелеон» на Білайні, то про це ми маємо окрему статтю. Вибираємо найбільш зручний спосіб і приступаємо до видалення вибраних послуг.Підтверджуюча інформація буде доставлена ​​у вигляді SMS Як тільки все необхідне буде відключено, слід повторно запитати список підключених послуг, щоб переконатися у їх відсутності. Але найпростіше зробити це за допомогою Особистого кабінету – це зручніше та наочніше.

Дзвонимо оператору

Отримати інформацію про підключені послуги та опції можна за телефоном довідкової служби. Досвідчені фахівці розкажуть абоненту про всі підключені послуги, після чого зможуть провести їхнє відключення. Щоправда, деякі послуги можна буде відключити лише за допомогою команд або Особистого кабінету. У зв'язку з цим перед розмовою з фахівцями потрібно приготувати ручку і листок паперу. Також абоненту буде потрібно паспорт

Керувати підключеними на номер послугами можна не тільки через службу підтримки, але й шляхом додзвону на номер 0674, де працює голосовий помічник.

Дізнаємося про платні підписки та відключаємо їх

Щоб отримати інформацію про мобільні підписки, слід зателефонувати оператору технічної підтримки або зайти до Особистого кабінету. Саме тут можна дізнатися про всі підписки, підключені на тому чи іншому номері. Тут же можна позбутися всіх непотрібних підписок, що з'їдають гроші. Але можна вчинити простіше, відмовившись від усього одразу – для цього потрібно зателефонувати на номер 0684006 Дзвінок здійснюється безкоштовно і дозволяє відключити всі підписки на поточному номері.

Як уникнути підписок і назавжди позбутися рекламних розсилок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше.Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт. Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму.Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.