«Мобільний переклад» Білайн

Anonim

Існує чимало способів поповнення рахунку на мобільному телефоні. Абоненти можуть скористатися для оплати Білайна банківськими картками, електронними грошима, терміналами самообслуговування та картами оплати, що йдуть у минуле. Але в деяких ситуаціях доступ до платіжних засобів може бути обмежений.

Тому оператор Білайн передбачив цікаву послугу, яка дозволяє поповнити рахунок іншого абонента зі свого рахунку. Це дуже зручно – одержувачу достатньо попросити про це іншого абонента будь-яким доступним способом.

Що таке Мобільний переклад

Мобільний переказ від Білайн – це система переказу грошей з одного номера на інший. Якщо на вашому рахунку закінчилися гроші, ви можете попросити іншого абонента поповнити ваш рахунок. Яким чином буде відбуватися запит – зовсім неважливо, оскільки це можна зробити хоч по телефону, хоч через телеграф.

Знаючи, що іншому абоненту потрібні гроші, абонент-відправник, користуючись наявними на його рахунку коштами, зможе відправити їх частину іншому абоненту. Тобто, тут поповнюється рахунок без використання традиційних засобів оплати. Отримувач Мобільного переказу може перебувати у будь-якій точці планети – гроші будуть зараховані на його рахунок у будь-якому випадку. А ось відправник повинен знаходитися у домашній мережі або у внутрішньомережевому роумінгу

Мобільний переказ стане у нагоді тим, хто їде, наприклад, у поїзді – там поповнити свій рахунок дуже проблематично (якщо, звичайно, немає з собою банківської картки).Також він буде корисним тим, хто зараз знаходиться далеко від цивілізації, але в зоні дії мережі Білайн, наприклад, у горах або в лісі.

До речі, якщо ви хочете поговорити по телефону з другом, родичем або просто знайомим, але у вас на рахунку не достатньо коштів для здійснення дзвінка, ви також можете скористатися дуже зручною та абсолютно безкоштовною послугою «Дзвінок за рахунок співрозмовника».

Що означає ця послуга? Назва говорить сама за себе. Детальніше про цю послугу ви можете прочитати у нас на сайті.

Як переказати гроші за допомогою Мобільного переказу

Для того щоб здійснити переклад з Білайна на Білайн, необхідно запам'ятати пару простих команд:

  • 145номер_получателясума - так ми відправляємо первинний запит;
  • 145код_подтверждения - так ми підтверджуємо свої наміри за допомогою тризначного коду, який надійде у вигляді SMS під час відправлення першої команди.

Поговоримо про безпеку цієї послуги. Якщо ви боїтеся, що ваш телефон буде втрачено, а людина, яка знайшла його, зможе переказати кошти з вашого рахунку на свій рахунок, то ви можете заборонити використання Мобільного перекладу командою 110171 .

Безпека полягає в тому, що встановити заборону за допомогою команди можна, а ось зняти – не вийде. Для зняття заборони слід звернутися до довідкової служби за номером 0611.

Умови надання послуги

Комісія за один платіж складає 15 рублів, абонентської плати немає. Але переказ грошей на інший номер у Білайні відбувається на певних умовах. І ось найголовніші з них:

  • Сума перекладу варіюється в діапазоні від 10 до 200 рублів;
  • Сума всіх переказів на добу – не більше 400 рублів;
  • Мінімальний залишок після переказу – 50 рублів;
  • Кількість переказів на добу – обмежена лише сумою;
  • Число одержуваних перекладів – не більше 5 шт. на добу;
  • Сума на рахунку одержувача після отримання переказу – не більше 10000 рублів.

Таким чином, розкидати грошима ліворуч і праворуч не вийде – такої можливості немає. Але для того, щоб дати іншій людині можливість зв'язатися зі світом – цього цілком достатньо. До речі, як тільки одержувач отримає від когось Мобільний переказ, він позбавляється можливості робити перекази на строк о 24 годині.

Також є обмеження на частоту відправки перекладів – між ними має пройти не менше 2 хвилин.