«Все за 300» тариф Білайн

Anonim

Пакетні тарифні плани набувають все більшого поширення – сьогодні вони є у кожного оператора мобільного зв'язку в Росії. У оператора Білайн вони представлені сімейством тарифів "Все". До складу цих тарифів входять різні послуги зв'язку – голосові виклики за різними напрямками, SMS/MMS та інтернет-трафік. Наймолодшою ​​та недорогою пропозицією є тарифний план «Все за 300», орієнтований на економічних абонентів. Розглянемо особливості та наповнення цього тарифу докладніше.

Опис тарифу Білайн «Все за 300»

Тарифний план «Все за 300» від Білайна є пакетною пропозицією.Він включає 300 хвилин на будь-яких місцевих операторів та на номери Білайн по всій Росії, безлімітні дзвінки на номери Білайн після вичерпання пакета і 3 Гб інтернет-трафіку. Також тут є пакет SMS - надаються 100 повідомлень на місяць.

Хочете відправляти MMS безкоштовно на Білайні? про це дізнаєтесь за посиланням. Фактично тариф розрахований на тих, кому потрібні безлімітні внутрішньомережеві дзвінки на номери Білайн Москви та Московської області. Інші виклики, після вичерпання пакета, тарифікуються за окремими розцінками – це стосується як місцевих, так і міжміських дзвінків. Що стосується інтернет-трафіку, то його можна витрачати тільки на території домашнього регіону Якщо ж абонент виїде за межі Московської області, то трафік буде тарифікуватися за роумінговими розцінками.

Ціни тарифу «Всі за 300»

Продовжуючи опис тарифу Білайн «Все за 300», необхідно розглянути вартість платних послуг.Якщо місцеві внутрішньомережеві дзвінки після вичерпання основного пакета є безкоштовними, то дзвінки на номери інших місцевих операторів стоять по 1, 6 руб./хв. на стаціонарні телефони Москви та Московської області. Що стосується міжміських дзвінків, то їх вартість становить 3 руб./хв

Дзвінки на номери Білайн по всій Росії безкоштовні. Виклики в країни СНД та Грузії на номери Білайн стоять від 8 до 15 руб./хв., на номери інших операторів – від 8 до 20 руб./хв. Дзвінки до Канади, Європи та США тарифікуються по 50 руб./хв, виклики в інші країни – по 80 руб./хв. Вартість відправки SMS на місцеві номери понад пакет – 1, 6 руб.

Відправка MMS обійдеться в 7, 95 руб. (за будь-якими напрямками). Як уже говорилося, тарифний план «Все за 300» від Білайн включає 2 Гб інтернет-трафіку, який надається за першими числами кожного місяця.Якщо трафік з пакета буде вичерпаний, до номеру підключиться послуга «Автопородження швидкості», що надає додаткові пакети трафіку об'ємом 70 Мб за 20 рублів кожен.

У випадку, якщо абонент не хоче отримувати додаткові пакети трафіку, йому слід зателефонувати за номером 0674717780 або відправити USSD-команду 115230 - після цього надання пакетів буде припинено.

Як підключити «Всі за 300» на Білайні

Підключити тариф «Все за 300» від Білайна неможливо - тарифний план відправлено в архів Крім цього, ви можете скористатися допомогою Особистого кабінету або спеціального додатка від Білайн, що дозволяє керувати підключенням та відключенням послуг та тарифних планів. Ще більше про підключення безліміту Білайн ви можете дізнатися з нашого спеціального огляду.

Як відключити тариф «Все за 300» від Білайна

Для того щоб відключити тариф «Все за 300» від Білайна, потрібно вибрати більш відповідний тарифний план і заглянути в його опис – там буде вказано номер, зателефонувавши на який ви зможете відключити тариф «Все за 300» та перейти на обраний тарифний планКрім того, перехід може бути виконаний через особистий кабінет на сайті оператора Білайн. Можливо, підібрати новий тариф вам допоможе наш огляд безлімітних інтернет-тарифів.

Відгуки про тариф

Абонентські відгуки про тариф «Все за 300» від Білайн досить суперечливі. З одного боку, можна побачити позитивні відгуки від задоволених абонентів, а з іншого – негативні відгуки, що свідчать від низької швидкості доступу до мережі Інтернет та наявності нав'язаних послуг, таких як послуга Білайн «Хамелеон» або послуга Білайн «Привіт», яка замінює гудок на телефоні на мелодію.

Якщо з низькою швидкістю боротися складно, то з нав'язаними послугами все простіше – перейдіть за посиланнями, вказаними вище та читайте як відключити дані послуги; або загляньте в Особистий кабінет і відключіть все, що вам не потрібно. Але найчастіше виявляється, що нав'язані послуги з'являються внаслідок необережних та необачних дій абонентів.