Як перевірити баланс на Білайні

Anonim

Можливість перевірки балансу свого особового рахунку – це одна з базових функцій стільникових мереж. Достатньо набрати просту USSD-команду, і на екрані з'являться цифри, що вказують розмір коштів на рахунку. З розвитком технологій кількість методів перевірки балансу дещо зросла. Крім того, на руках у абонентів з'явилася велика кількість різноманітних мобільних пристроїв. І баланс ними перевіряється по-різному.

У цьому огляді ми спробуємо розглянути всі способи перевірки балансу на різних пристроях – планшетах, телефонах та модемах. Про те, як вивести гроші з рахунку Білайн, читайте у нашому спеціальному огляді.

Перевірити баланс на Білайні

102

Як дізнатися баланс Білайн на телефоні

Найпоширенішими мобільними пристроями є телефони та смартфони. У всіх подібних пристроях передбачена можливість надсилання USSD-команд, що набираються на фізичній або віртуальній клавіатурі. І найпростіший спосіб перевірки балансу на Білайн - це відправка USSD-команд, за допомогою яких також можна дізнатися залишок хвилин.

Перевірити баланс на Білайні за допомогою USSD можна наступним чином – набрати 102 і натиснути клавішу дзвінка Через кілька хвилин на екрані телефону відобразиться стан вашого балансу. Якщо замість кирилиці на екрані відобразилася якась незрозуміла каша, це означає, що ваш телефон з якихось причин не підтримує відображення російських букв у відповідях на мережні команди. У цьому випадку спробуйте відправити USSD-команду 102 - баланс відобразиться в транслітерації, а латинські літери здатні зрозуміти будь-який телефон.Обидві команди можна занести до своєї телефонної книги, щоб вони завжди були під рукою.

До речі, вищезазначений спосіб запиту балансу на Білайні дійсний тільки для абонентів передплатної системи розрахунків. Якщо ваш номер обслуговується на постоплатному тарифі, використовуйте команду 11045 - через деякий час вам прийде інформацію про всі витрати за поточний звітний період (абоненти з постоплатними тарифами знають, що це таке).

Перевіряємо баланс на планшеті

У ваших руках знаходиться планшет на базі Android OS? Потрібно перевірити, чи є в ньому функція відправки USSD-команд – найчастіше вона доступна тоді, коли планшет вміє здійснювати голосові дзвінки. Якщо у вашому пристрої є така можливість, сміливо набирайте вищезгадані USSD-команди – через кілька секунд на екрані вашого планшета з'явиться баланс особового рахунку.

Якщо планшет не вміє дзвонити, можна скористатися сервісним додатком від Білайн, який покаже баланс на даному номері.Крім цього, власники таких планшетів можуть зайти за допомогою свого браузера на сайт Білайна, зайти до Особистого кабінету та подивитися баланс там. Також можна спробувати скористатися можливостями SIM-menu, яке можна знайти у загальному меню планшета.

Як дізнатися баланс на Білайні на iPad? На жаль, iPad не вміє дзвонити та відсилати USSD-команди. Але абоненти можуть скористатися SIM-menu, яке знаходиться в меню Налаштування – Стільникові дані – SIM програми – Мій Білайн – Основний баланс. Спосіб мудрий, але робітник.

Але найпростіше авторизуватися в Особистому кабінеті через вбудований браузер. Також деякі користувачі радять скористатися спеціальними програмами, що служать для перевірки балансу на планшетних ПК Apple iPad.

Запит балансу Білайн на 3G та 4G модемі

Власникам модемів дуже пощастило – з кожним модемом поставляється керуюча програма, в якій реалізована можливість перевірки балансуЯкщо ж у програмі такого немає (для старих модемів), слід скористатися віконцем відправки USSD-команд – вбиваємо туди команду 102 і чекаємо на результат.

Самий складний варіант полягає у вийманні SIM-карти та в перевстановленні її в телефон. Після цього перевіряємо баланс у звичний спосіб – через USSD-команду. Ще один спосіб дізнатися про баланс на модемі – увійти в Інтернет і авторизуватися в Особистому кабінеті на сайті Білайна, де і буде показаний баланс на цьому номері.

Інші способи перевірки балансу

Для уточнення балансу абоненти можуть скористатися послугою Баланс на екрані. Ця послуга показує баланс після кожної розмови. Підключення послуги виконується USSD-командою 110901, абонентська плата складає 1 рубль на добу.