Як поміняти номер на Білайні

Anonim

Як поміняти номер на Білайні? Здавалося б, що нічого складного в цьому немає – достатньо зайти до будь-якого салону зв'язку, придбати та активувати сімку Білайн з новим номером. Але чи зможуть у салоні запропонувати гідний номер із потрібними цифрами? До того ж, деякі абоненти навідріз відмовляються змінювати SIM-карту, на якій записані важливі контакти – переконати таких абонентів у тому, що контакти можна перенести часто неможливо.

Тому цей огляд буде присвячено послузі «Номер на вибір» від Білайна. І у цьому огляді ми розглянемо, як змінити номер, не змінюючи SIM-картки. Про те, як перевірити номер телефону на Білайні, читайте в іншій статті.

Опис послуги Номер на вибір від Білайна

Що є послуга «Номер на вибір»? Вона дозволяє швидко замінити номер, скориставшись вільною номерною ємністю та вибравши гарний номер. Всю процедуру можна провести прямо у себе вдома, не звертаючись до салонів зв'язку. Примітно, що заміні підлягають тільки федеральні номери – міські номери Білайн не змінює. Причому і тут на зміну номера Білайн накладені деякі обмеження :

  • Абонент повинен обслуговуватися в мережі (з цим номером) не менше 1 місяця;
  • З дати попередньої зміни номера має пройти не менше 1 місяця.

Тобто, абоненти Білайну можуть змінювати номери щомісяця, витримуючи вказані терміни. Вибір потрібного номера здійснюється на сайті оператора – вводимо у форму свій поточний номер та отримуємо список усіх вільних номерів, з яких можна вибрати найбільш прийнятний результат.

Головною перевагою процедури є те, що абоненти можуть поміняти свій номер, не залишаючи свого улюбленого крісла – візити до офісу та переоформлення договорів стають непотрібними.

Вартість зміни номера на Білайні

Послуга Номер на вибір на Білайні надається аж ніяк не безкоштовно – заміна номера телефону обійдеться абонентам у 30 рублів, що не так вже й багато . Але якщо абоненту захочеться отримати у своє розпорядження бронзовий, срібний чи золотий номер Білайн, то йому доведеться розщедритися! Ось розцінки на преміальні номери:

  • Заміна поточного номера на бронзовий номер обійдеться в 1000 рублів;
  • Заміна поточного номера на срібний номер обійдеться в 5000 рублів;
  • Заміна поточного номера на золотий номер обійдеться в 15000 рублів.

Вартість обраного номера буде списана з особового рахунку абонента. Нагадаємо, що у разі втрати або крадіжки телефону існує можливість відновити сімку Білайн із збереженням номера.

Як поміняти номер на Білайні

Як уже говорилося, для того, щоб поміняти номер на Білайні, потрібно відвідати офіційний сайт оператора та ввести свій номер у спеціальну формуЯкщо номер відповідає всім критеріям і на ньому відсутні заборгованості по Автоплатежі або Довірчому платежу, система запропонує нам безліч вільних номерів. Ставимо галочку навпроти обраного номера, тиснемо на кнопку «Далі», після чого тиснемо на кнопку отримання коду, що підтверджує, який прийде у вигляді SMS.

До речі, якщо абоненту захочеться отримати якийсь певний номер, то він може скористатися одним із конструкторів. Номер можна підібрати за групою цифр, за словами (букви відповідають цифрам на клавіатурі), за певною датою (наприклад, можна спробувати підібрати номер, що відповідає даті народження).Крім того, абоненти зможуть скористатися конструктором довільних номерів або вибрати номер, схожий на поточний.

Чи можна повернути номер назад

Якщо минулий номер ще не перейшов до іншого абонента, то повернути його можна Але для цього доведеться звернутися до офісу обслуговування та написати там відповідне Заява. Цілком можливо, що терміни очікування затягнуться на кілька місяців. Звідси ми можемо зробити висновок – потрібно 10 разів подумати, перш ніж міняти номер свого телефону.