Інтернет тарифи Білайн для модему

Anonim

Головною перевагою оператора Білайн є те, що він може запропонувати своїм абонентам недорогий та стабільний Інтернет за технологіями 2G, 3G та 4G. А як абонентські пристрої можна використовувати телефони, смартфони, планшети та модеми. Також оператор має провідний Домашній інтернет Білайн зі спеціальними тарифами на різних швидкостях і за різну плату і власний роутер «Білайн Smart Box».

У цьому ж огляді йтиметься саме про модеми – ми поговоримо про тарифи під USB-модеми від Білайна, розглянемо опції сімейства Хайвей і з'ясуємо, як вибирати тарифи під модеми Білайна.

Які тарифи надає Білайн для модему

Тарифи під USB-модеми від Білайна відрізняються наявністю абонентської плати, оскільки помегабайтна тарифікація занадто дорога і невигідна. Тому придивимося до найвигідніших та ємніших щодо трафіку пропозицій. В першу чергу ми розглянемо тарифи з сімейства.

Ось що ховається всередині даної тарифної лінійки:

  • Тариф «Все 1» - включає 1 Гб інтернет-трафіку за 350 рублів на місяць;
  • Тариф «Все 2» - включає 6 Гб інтернет-трафіку за 550 рублів на місяць;
  • Тариф «Все 3» - включає 10 Гб інтернет-трафіку за 900 рублів на місяць;
  • Тариф «Всі 4» - включає 15 Гб інтернет-трафіку за 1500 рублів на місяць;
  • Тариф «Все 5» - включає 15 Гб інтернет-трафіку за 2500 рублів на місяць (тут більше хвилин).

Не можна сказати, що це найвигідніша пропозиція для модемів, і цьому є цілком просте пояснення – сімейство тарифів «Все» включає, окрім трафіку, великі пакети дзвінків та SMS. Тобто ці тарифи орієнтовані під мобільні телефони. Тому ми не заглиблюватимемося в їх особливості, а розглянемо інші тарифи під USB-модеми Білайна.

Підбираючи оптимальний тарифний план для модему, ми можемо вибрати будь-який тариф без абонентської плати та підключити до нього одну з опцій сімейства Хайвей. Саме це сімейство і орієнтоване використання у модемах. Ми не розглядатимемо наймолодші опції, що пропонують смішні 1 і 4 Гб трафіку на місяць, а зупинимося на найприйнятніших пропозиціях. Ось список найбільш підходящих опцій:

  • Хайвей 8 Гб;
  • Хайвей 12 Гб;
  • Хайвей 20 Гб.

Абонентська плата за опцію Хайвей 8 Гб складає 600 рублів на місяць. Включеного трафіку вистачить для серфінгу, спілкування у соціальних мережах та для роботи з електронною поштою. Можна подивитися і відео, але потрібно стежити за якістю відтворення, щоб уникнути витрат великої кількості трафіку.

За опцію Хайвей 12 Гб доведеться платити 700 рублів на місяць. Такого пакета вистачить не тільки на перераховані вище послуги, але і на завантаження файлів. Опція оптимальна для тих, хто досить інтенсивно користується ресурсами всесвітньої павутини.

Опція Хайвей 20 Гб передбачає абонентську плату у розмірі 1200 рублів на місяць. Такого великого пакету вистачить не лише на серфінг, фільми та соціальні мережі, а й на онлайн-ігри. Це чудове рішення для тих, хто не хоче обмежувати себе у трафіку.Якщо вас цікавить телебачення, то обов'язково розгляньте послугу цифрового телебачення «Білайн ТВ».

Якщо обсяг включеного трафіку закінчиться, на номер почнуть підключатися додаткові пакети вартістю 20 рублів за 150 Мб. Якщо така можливість не потрібна, відключіть додаткові пакети за допомогою команди 115230 або зателефонуйте за номером 06747177780. За відсутності автоматичного додавання пакетів трафіку швидкість доступу (при вичерпанні основного пакета) буде обмежена до 64 кбіт/сек. До речі, трафік можна витрачати у всіх регіонах Росії (за винятком віддалених північних областей).

Як підключити тариф для модему

Тепер спробуємо розібратися, як підключити одну з перерахованих вище опцій із сімейства Хайвей. Як уже говорилося, для цього абонентам знадобиться будь-який тарифний план без абонентської плати (ознайомтеся з обмеженнями тарифів на сайті Білайна).До обраного тарифу ми підключимо одну з опцій. Робиться це так:

  • Для підключення опції Хайвей 8 Гб зателефонуйте за номером 0674071741;
  • Для підключення опції Хайвей 12 Гб зателефонуйте за номером 0674071751;
  • Для підключення опції Хайвей 20 Гб зателефонуйте за номером 0674071761.

Для зручнішого підключення опцій, спробуйте скористатися Особистим кабінетом на сайті Білайна.

Відгуки про інтернет тарифи Білайн для модему

В цілому відгуки про інтернет-тарифи Білайна для модемів цілком адекватні – споживачів радують великі пакети трафіку та доступний розмір абонентської плати Якщо у кого списуються додаткові кошти (крім основної абонентської плати), рекомендуємо придивитися до можливої ​​наявності на номері додаткових опцій. Крім того, багатьом не подобається зона покриття або швидкість, але це окремі випадки, що вимагають індивідуального розгляду.