Білайн «Інтернет на день»

Anonim

Деяким абонентам Білайн доступ в Інтернет потрібен не щодня, а на періодичній основі. Наприклад, один чи двічі на тиждень. Тоді навіщо переплачувати за опції, які пропонують доступ до мережі на цілий місяць? Кошти у своїй кишені можна заощадити, якщо скористатися спеціальними опціями, орієнтованими на періодичний доступ в Інтернет. Для цього в мережі Білайн працюють дві зручні опції:

  • Інтернет на день 100 Мб;
  • Інтернет на день 500 Мб.

Вони надають доступ до мережі подобово, орієнтуючись на наявність інтернет-сесій.Тобто, якщо абонент активував з'єднання, послуга вважається підключеною. Розберемося докладно, як працюють представлені опції і одягнемо все це в один зручний огляд. Якщо ж ви потребуєте домашнього проводового інтернету на постійній основі, то Білайн має послугу Домашнього інтернету.

Умови надання послуги

Підключити опції «Інтернет на день» можуть абоненти практично будь-яких тарифних планів. Винятком є ​​лінійки «Все включено» і «Все», а також старі (архівні) тарифні плани, де здійснюється доларова тарифікація. Всі інші можуть абсолютно спокійно підключати собі вищезазначені опції та користуватися доступом до Інтернету на періодичній основі.

Як відбувається тарифікація? Послуга підключається одноразово, після чого мережа стежить за інтернет-сесіями абонента. Припустимо, що протягом цієї доби передачу даних на телефоні або смартфоні було відключено – списання за опцію не буде, оскільки доступу до Інтернету не було.Наступної доби абонент вирішив вийти в мережу – як тільки буде подоланий поріг у 20 Кб, відбудеться списання коштів. Тобто, користуємося Інтернетом – платимо, не користуємось – не платимо.

Все просто і прозоро, головне, стежити за своїми пристроями та за їх підключенням до мережі. До речі, включений в опції трафік надається на максимальній швидкості Якщо ж ліміт буде перевищено, то швидкість доступу буде обмежена до 64 кбіт/сек до кінця поточної доби.

І слід пам'ятати, що після 00 годин настане наступний звітний період – якщо ваш пристрій залишатиметься підключеним до мережі, відбудеться списання коштів за наступну добу. Інтернет на день від Білайна надається у двох варіантах – на 100 Мб та на 500 Мб.

Абонентська плата за опцію Інтернет на день 100 Мб становить 19 руб./добу, за опцію Інтернет на день 500 Мб – 29 руб./добуОбидві опції підключаються безкоштовно, а включений трафік можна використовувати по всій території Росії, за винятком віддалених північних регіонів.У міжнародному чи національному роумінгу опції не діють.

Як підключити Інтернет на день

Потрібен доступ в Інтернет на періодичній основі? Тоді ви повинні знати, як підключити Інтернет на день від Білайн. Опція Інтернет на день 100 МБ підключається USSD-командою 115111 або дзвінком на сервісний номер 0674093111.

Опція Інтернет на день 500 МБ підключається USSD-командою 115112 або дзвінком на сервісний номер 0674093112. Якісь особливі налаштування на мобільних пристроях виконувати не потрібно.

Як відключити Інтернет на день

Доступ до Інтернету на періодичній основі більше не потрібен? В цьому випадку потрібно відключити Інтернет на день від Білайн. Робиться це такими способами:

  • Опція Інтернет на день 100 МБ відключається USSD-командою 115010 або дзвінком на сервісний номер 0674071700.
  • Опція Інтернет на день 500 МБ відключається USSD-командою 115020 або дзвінком на сервісний номер 0674717010.

Відгуки користувачів про Інтернет на день від Білайн

Відгуки про опцію Інтернет на день від Білайн в цілому позитивні Зазвичай пакетів на 100 і 500 Мб вистачає всім, а швидкість доступу до мережі цілком відповідає заявленим даним. Звичайно ж, зустрічаються і перевантажені ділянки мережі, де швидкість доступу мінімальна, але від цього нікуди не подітися - позначаються особливості поширення радіохвиль та особливості побудови бездротових мереж. Кількість негативних відгуків про опцію мінімальна.