Абонентська служба Білайн

Anonim

Більшість проблем зі стільниковим зв'язком від Білайн чудово вирішується за допомогою консультантів служби підтримки. Якщо виникли якісь труднощі або питання, беремо в руки телефон, набираємо номер техпідтримки і озвучуємо консультанту ситуацію, що склалася. Для того, щоб зателефонувати в абонентську службу Білайн, потрібно знати її номери, яких у мережі кілька штук. Щоб ви могли керувати своїм номером прямо з телефону, ми підготували для вас огляд, в якому детально розглядаються всі корисні команди та номери Білайн.

Телефон абонентської служби Білайн

0611 8-800-700-0611

Короткий номер абонентської служби орієнтований на тих, хто дзвонить із номерів Білайна. Усі інші телефони розраховані на власників міських та інших мобільних телефонів. Також у мережі працює спеціальний номер для тих, хто дзвонить у довідкову службу Білайна з міжнародного роумінгу. Втім, поговоримо про все по порядку.

Номер абонентської служби Білайн для абонентів мережі

Короткий номер телефону абонентської служби Білайн – 0611 Цей номер працює в мережі практично з дня її заснування. Додзвонившись на 0611 ми потрапляємо в голосове меню, за допомогою якого ми можемо отримати відповіді на багато питань в автоматичному режимі. Наприклад, тут ми можемо дізнатися про нові акції та пропозиції, а також отримати інформацію про нові тарифні плани та опції, що діють у мережі.

Після того як ми додзвонимося до автоінформатора, потрібно дочекатися команди з'єднання з консультантами довідкової служби.Далі ми чекаємо, поки звільниться один із консультантів – у деяких випадках абонентська служба Білайн буває перевантажена дзвінками абонентів, що часто спостерігається у робочі та у вечірні години.

Паралельно з коротким номером 0611 у мережі Білайн працює та звичайний номер 8-800-700-0611 Для того щоб зв'язатися з консультантами довідковою служби, нам доведеться пробратися через голосове меню автоінформатора. Дзвінки на всі номери техпідтримки Білайн для абонентів цієї мережі здійснюються абсолютно безкоштовно, навіть якщо абонент знаходиться у внутрішньому роумінгу.

Секретний спосіб дозвону в абонентську службу

Останнім часом абоненти почали помічати, що хитрий автовідповідач, який сидить на номері 0611, не дає можливості вийти на операторів абонентської служби. Обійти його можна в такий спосіб - зателефонуйте за номером 8-800-700-0611 з міського чи іншого мобільного телефону (Мегафон, МТС, Теле2, Ростелеком або Йота), натисніть три рази на цифру «0», після чого автовідповідач з'єднає вас з контактним центром Білайн.

Як зателефонувати до абонентської служби Білайн з інших операторів

Для того, щоб зателефонувати до довідкової служби Білайн з телефонів інших операторів стільникового зв'язку, потрібно використовувати федеральний номер 8-800-700-0611 Цей номер є аналогом короткого номера 0611 та доступний для будь-яких російських операторів – МТС, Мегафон, Теле2, Skylink, Yota та віртуальних операторів Росії. Дзвінки на федеральний номер здійснюються абсолютно безкоштовно

Як додзвонитися до абонентської служби з міського

Потрібно додзвонитися до довідкової служби Білайн з міського телефону чи навіть з вуличного телефону? Короткий номер 0611 для міських номерів недоступний. Тому ми дзвонитимемо на федеральний номер 8-800-700-0611. Дзвінки сюди здійснюються безкоштовно.

Зателефонувавши на номер оператора абонентської служби Білайн 8-800-700-0611 з міського телефону, ми потрапимо до голосового меню, де нам потрібно дістатися до виклику консультанта. Після цього ми зможемо розповісти йому про свою проблему або поставити запитання щодо послуг або якості зв'язку.

Телефон абонентської служби в роумінгу

Якщо проблеми зі зв'язком виникли у міжнародному роумінгу, то допомога консультантів абонентської служби Білайн стає неоціненною. Абонентам, які виїжджають за кордон, потрібно записати в свою телефонну книгу федеральний номер +7-495-974-8888 Цей номер доступний з номерів Білайн у будь-якій точці світу, при знаходженні в будь-яких гостьових мереж будь-яких країн. У чому переваги федерального номера служби підтримки Білайн для роумінгу?

Вся справа в тому, що для абонентів Білайн він абсолютно безкоштовний. Тобто, ми можемо зв'язатися з довідковим оператором з будь-якої точки світу, не витрачаючи жодної копійки. І це дуже важливо з огляду на величезні розцінки на зв'язок при знаходженні в міжнародному роумінгу.

Якщо ми знаходимося у внутрішньомережевому роумінгу по Росії, то для зв'язку з абонентською службою Білайн ми можемо використовувати короткий номер 0611 або федеральний номер 8-800-700-0611.Дзвінки до довідкової із внутрішньомережевого роумінгу для абонентів Білайн здійснюються абсолютно безкоштовно.