Домашній інтернет Білайн: тарифи

Anonim

Білайн надає своїм абонентам безліч послуг зв'язку. Багато хто звикли до того, що це оператор мобільного зв'язку. Але мешканці великих міст знайомі з ним як із провайдером швидкісного дротового інтернету. Домашній інтернет Білайн – це висока швидкість, бездротові роутери Wi-Fi в рамках пакетів, доступна вартість послуг та різноманітні акції, що роблять доступ в інтернет дешевшим та доступнішим. У цьому огляді ми поговоримо про нові та старі тарифи, розповімо, як оформити підключення та розірвати договір.

Архівні тарифні плани

Домашній інтернет Beeline – це постійна карусель із тарифних планів, що змінюють один одного.Старі тарифи поступово йдуть у архів, але в їхнє місце стають нові, вигідніші і цікаві пропозиції. Поступово змінюються акції. Наприклад, ще недавно абонентам пропонувався домашній інтернет від Білайна за 1 рубль, а сьогодні акція надає доступ до Мережі та цифрового телебачення безкоштовно.

Дана акція дуже вигідна – оператор пропонує СІМ-карту або відразу групу номерів, а також значний тарифний план з безліччю включених послуг. На додачу абоненти отримують домашній інтернет та ТБ. У середині 2017-го всі тарифи в рамках цієї акції змінилися, пропозиція «Все за 301» і подібні йому зникли (у тому числі і за 801 рубль), на їх місці з'явилися тарифні плани з сімейства «Все в одному».

Як провести домашній інтернет від Білайна

Підключити домашній інтернет Білайн легко – робиться це трьома способами:

  • Через один із офісів оператора – тут необхідно написати заяву.
  • За контактним телефоном 8-800-700-8378 – у голосовому режимі.
  • Через офіційний сайт оператора.

Ми рекомендуємо скористатися останнім варіантом через його простоту. Процедура така – спочатку вибирається тарифний план, потім заповнюється заявка. У заявці необхідно вказати контактні дані та адресу підключення.

Подана заявка розглядається фахівцями Білайна, після чого виноситься рішення про можливість встановлення інтернету за вказаною адресою. Якщо ваш будинок підключений до оператора, вас обов'язково підключать. Переглядаючи тарифи, не забудьте обрати свій регіон – Москва та Московська область. Для інших регіонів розцінки будуть іншими.

Відгуки про послуги Білайна неоднозначні.Хтось лає його за постійні проблеми з обслуговуванням, а хтось насолоджується якісним зв'язком і не має труднощів. Оцінки різні, кожен випадок необхідно розглядати окремо (якщо носить негативне забарвлення). Не можна заперечувати і наявність людей, які вічно чимось незадоволені. Тим більше, що в Мережі зазвичай прийняти залишати лише негативні відгуки – позитивних оцінок просто так не дочекаєшся.

Як відключити домашній інтернет від Білайна

Якщо вам необхідно заблокувати домашній інтернет від Білайна на час відпустки, встановіть добровільне блокування до 90 діб через особистий кабінет або по телефону служби підтримки. користування без зайвої тяганини.

Якщо ж ви хочете розірвати договір назавжди, зателефонуйте за номером 8-800-700-8378 і уточніть, в якому офісі приймаються заяви на відключення послуг. Орендоване обладнання доведеться здати назад, подарункове залишається у вас.

У разі переїзду договір розривати необов'язково – уточніть на сайті Білайн доступність підключення за новою адресою та оформіть послугу переїзду (надається безкоштовно).

Домашній інтернет від Білайна – тарифи

Якщо ви збираєтеся підключити інтернет домашній Білайн у свою квартиру, ознайомтеся з тарифними планами, що діють. Підключення виконується по кабелю, для організації провідної роздачі через вай-фай необхідно придбати модем із вбудованим роутером (для підключення ADSL) або роутер для підключення по кабелю. Деякі тарифи передбачають виділення безкоштовного роутера.

Безлімітний домашній інтернет Білайн представлений такими тарифними планами:

  • «Шторм» - до 50 Мбіт/сек і 139 каналів ТБ за 399 руб./міс.;
  • «Домашній інтернет та ТБ за 350» - до 60 Мбіт/сек і 123 канали за 530 руб./міс.;
  • «Домашній інтернет і ТБ за 650» - до 100 Мбіт/сек і 139 каналів за 650 руб./міс. з роутером;
  • «Домашній інтернет та ТБ за 630» - до 70 Мбіт/сек і 123 канали за 630 руб./міс.;
  • «Домашній інтернет і роутер за 550» - до 100 Мбіт/сек за 550 руб./міс.;
  • «Домашній інтернет за 250» - до 10 Мбіт/сек за 250 руб./міс.;
  • «Домашній інтернет за 450» - до 60 Мбіт/сек за 250 руб./міс. з роутером Beeline Smartbox;
  • «Домашній інтернет за 530» - до 70 Мбіт/сек за 530 руб./міс.

Разом вісім тарифів з телебаченням і без. Ціна за інтернет без ТБ менша.

Также абонентам пропонуються тарифні плани із сімейства «Все в одному». Усього їх чотири:

  • «Все в одному 2» – 12 Гб мобільного трафіку, 400 хвилин, 500 SMS, 25 каналів мобільного ТБ та домашній інтернет до 40 Мбіт/сек за 550 руб./міс.;
  • «Все в одному 3» - 20 Гб мобільного трафіку, 1200 хвилин, 500 SMS, 25 каналів мобільного ТБ, 82 канали цифрового ТБ і домашній інтернет до 50 Мбіт/сек за 900 руб./міс. ;
  • «Все в одному 4» - 30 Гб трафіку для смартфона, 2000 хвилин, 500 SMS, 25 каналів мобільного ТБ, 139 каналів цифрового ТБ і домашній інтернет до 100 Мбіт/сек за 1500 руб./міс .;
  • «Все в одному 5» – 30 Гб трафіку для смартфона, 5000 хвилин, 500 SMS, 25 каналів мобільного ТБ, 139 каналів цифрового ТБ та домашній інтернет до 100 Мбіт/сек за 2500 руб./міс .

На останніх двох тарифах надається Wi-Fi-роутер. «Все в одному 3», три номери на ТП «Все в одному 4» та п'ять номерів на ТП «Все в одному 5». Цікаві особливості всіх перерахованих вище тарифів – можливість придбати страховку на квартиру, внутрішньомережевий безліміт по всій країні, вигідне сімейне обслуговування.

Після підключення вам буде виділено особовий рахунок, за яким здійснюється оплата за послуги зв'язку. Також оператор пропонує послугу «Довірчий платіж» – вона не дозволяє взяти у борг, натомість дає можливість покрити абонентську плату на 7 днів. Протягом цього терміну необхідно знайти гроші та внести платіж.