Акція «Персональний Білайн»

Anonim

Для того, щоб оптимізувати витрати на зв'язок, потрібно користуватися різними послугами та опціями. Але найчастіше про це ніхто не замислюється, продовжуючи викидати гроші на вітер. Спеціально для таких абонентів оператор Білайн запустив акцію "Персональна пропозиція". Акція дає можливість отримати індивідуальну пропозицію, підібрану спеціально під того чи іншого абонента. За допомогою цієї пропозиції можна миттєво оптимізувати та перевірити свої витрати або отримати приємні подарунки від Білайна.

про акцію «Персональна пропозиція»

Акція «Персональна пропозиція» від Білайн зараз діє безстроково Взяти в ній участь може кожен абонент, який обслуговується на будь-яких тарифних планах оператора , причому договір на надання послуг зв'язку має бути укладеним не раніше ніж три доби тому.

Персональна пропозиція формується на основі аналізу витрат абонентів на мобільний зв'язок. Тут враховуються десятки факторів - кількість хвилин, що витрачаються, мегабайт, SMS і MMS. Проаналізувавши дані фактори, мережа прикладу рішення і надішле абоненту інформацію про пропозицію. До речі, відправка пропозиції може відбуватися двома шляхами через SMS або за допомогою консультанта. Причому консультанти, зважаючи на все, дзвонять тільки тим, хто витрачає на зв'язок досить багато коштів.

Що може бути запропоновано абоненту?

  • Рада про перехід на більш вигідний тариф або про підключення вигідної опції – отримуємо інформацію, аналізуємо вигоду та підключаємося;
  • Подарувальні SMS, хвилини дзвінків та трафік – подарункові послуги любить отримувати кожен абонент;
  • Бонуси та знижки – отримуйте приємні подарунки тільки за те, що ви просто користуєтеся послугами Білайн;
  • Інші пропозиції – все інше стане приємним сюрпризом або чудовою порадою для кожного абонента.

Цілком природно, що акція «Персональна пропозиція» діє на користь обох сторін, якими виступають абоненти та оператор. Абоненти отримують можливість розпрощатися зі застарілим тарифом або придбати вигідну опцію, скористатися тією чи іншою акцією, отримати подарунки. Що стосується оператора, то він лише збільшує свій прибуток.

Приймати участь в акції можна кілька разів. Припустимо, що ви скористалися акцією, але не отримали жодної пропозиції. Не варто впадати у відчай - повторну спробу можна зробити вже через 7 днів.За цей період статистика за вашим номером може змінитися, що стане приводом для Білайн відправити вам вигідну пропозицію. Але і це ще не все – якщо ви вже скористалися зробленою вам пропозицією, то через 30 днів ви зможете спробувати щастя та отримати ще одну пропозицію

Як скористатися акцією «Персональна пропозиція» від Білайн

Що потрібно для того, щоб скористатися цією акцією? Нічого складного – зателефонуйте за коротким номером 444 або заповніть відповідну форму на сайті Білайна, у розділі «Акції». Також ви можете зателефонувати за номером 8-800-700-54-44. Дзвінки на вказані номери здійснюються безкоштовно. Через деякий час з вами зв'яжеться оператор, або на ваш номер прийде SMS із персональною пропозицією за акцією Білайн. Також ви можете отримати персональну пропозицію в «Особистому кабінеті».

Відгуки учасників акції

Аналіз відгуків від акції «Персональна пропозиція» від Білайн показав, що не все так гладко, як це може здатися на перший погляд. Багато абонентів скаржаться на те, що бонуси приходять та надаються із затримкою, хоча ніде не прописано про будь-які затримки та терміни. Саме відсутність актуальної та повної інформації та робить акцію «Персональна пропозиція» від Білайн дещо завуальованою пропозицією – без чіткого зазначення умов акції.