Білайн ТБ

Anonim

Цифрове телебачення Білайн з'явилося в 2009-му році і відразу набуло широкої популярності серед абонентів. Тут транслюється безліч каналів у бездоганній цифровій якості. Трансляція окремих каналів ведеться у форматі HD – глядачі зможуть насолодитися ідеальною картинкою з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Загальна кількість телевізійних каналів – 230 штук

Разом із основною послугою надається цікава послуга «Мультирум», що дозволяє насолоджуватися цифровим ТВ відразу на чотирьох телевізорах – це відмінне рішення для всієї родини . Кабельне телебачення Білайн підключається через роутер, що підключається до Інтернету.Тобто, підключення виконується одним кабелем, яким здійснюється доступ в Інтернет і доступ до телебачення. Сюди можна підключити міський телефон.

Білайн ТБ на різних пристроях

Основним пристроєм, на якому можна переглядати домашнє телебачення від Білайн, є спеціальна приставка, що підключається до роутера у звичайній якості, так і в HD-якості. Для ознайомлення з програмою передач передбачено телегід, що відображає програму одразу на два тижні вперед. ТВ-приставка для Білайн ТВ підтримує до чотирьох звукових доріжок – на базі цієї можливості реалізовано мультимовний перегляд телепрограм (за наявності мовлення додаткових мов у межах тієї чи іншої передачі).

Что стосується «Мультируму», він реалізується рахунок додаткових приставок без функції записи, але основна приставка неодмінно має мати цієї функцією.Завдяки цьому глядачі зможуть переміщатися від телевізора до телевізора, ставлячи на паузу перегляд телепередач.

Ще одна приємна функція ТВ-приставки – запис до чотирьох каналів. За рахунок цієї можливості ви ніколи не пропустите улюблену телепередачу, навіть якщо ви дивитеся іншу. Також абонентам Білайн ТВ доступна послуга Повернення ефіру, що дозволяє «відмотати» ефір до 48 годин тому.

До речі, ТВ-приставка Білайн може бути куплена або взята в оренду При необхідності, можна дивитися Білайн ТБ на комп'ютері. Для цього потрібно підключити його до роутера та встановити програму VLC. Після цього знаходимо на форумах Білайна список каналів та заносимо його у програму – далі запускаємо та дивимося обраний канал. Але функціональність ТВ-приставки все-таки набагато вища.

Можна дивитися Білайн ТБ на телефоні - для цього потрібно підключити послугу «Мобільне ТБ» та встановити на телефон (смартфон) програму Білайн ТБ, скориставшись відповідним магазином.Якщо ж у даного абонента буде підключено і домашнє телебачення від Білайн, то він отримає можливість керувати ефіром на телевізорі зі свого смартфона, використовуючи його як пульт.

До речі, керувати переглядом можна з будь-якої точки світу, підключившись до мережі. Програма Білайн ТВ на Андроїді автоматично підлаштовуватиметься під якість з'єднання. При цьому в мережах 3G та 4G тарифікації трафіку не буде. Найприємніше дивитися Білайн ТБ на планшеті, тому що розмір екрану у нього солідніше - сюди так само потрібно встановити програму від Білайн ТБ. Білайн ТБ на XBox 360 та Білайн ТБ на PS3 – це дві додаткові послуги від Білайна. Надаються вони безкоштовно, а як ТБ-приставка абоненти зможуть використовувати одну з вищевказаних ігрових консолей.

Детальну інструкцію щодо підключення консолей до Білайн ТБ можна знайти на сайті Білайна.

Тематичні пакети каналів

Телевізійні пакети Білайн ТБ включають безліч каналів, але 26 з них доступні безкоштовно - це так звані базові канали. Додатково до них підключаються тематичні пакети:

  • Спорт;
  • Кіно;
  • Мікс;
  • Дитячий;
  • Пізнавальний;
  • Еротика;
  • Плюс Футбол;
  • Наш Футбол HD;
  • Плюс Кіно та Футбол;
  • Музичний;
  • Сімейство пакетів Кіно;
  • Максимальний (Спорт, Кіно, Дитячий, Мікс, Пізнавальний та Базовий в одному пакеті).

Также абонентам доступні кілька окремих преміальних каналів. Підключаючи відразу кілька пакетів, можна розраховувати на знижку 40%Вартість передплати на канали можна дізнатися у довідковій службі оператора або на сайті Білайна. До речі, така послуга, як «Повернення ефіру», також передбачає окрему тарифікацію.

Як підключити Білайн ТВ

Підключити Білайн ТБ можна на сайті Білайна, упевнившись у підключенні свого будинку до мережі Білайн. Якщо підключення є,потрібно заповнити заявку і дочекатися дзвінка від оператора. У процес оформлення заявки ви можете обрати тарифний план та підібрати додаткові пакети.

Відгуки про телебачення Білайн

Анализ отзывов о Билайн ТВ выявил множество негативных откликов, касающихся шума, издаваемого приставками, и многочисленных оповещений. Не тішать і повідомлення про часто підвисаючу картинку і несумлінну роботу технічної підтримки.Не менш часто зустрічаються згадки про погане наповнення базового пакета каналів та про постійні зміни складу деяких пакетів.