Тариф Білайн «Все за 600»

Anonim

Пакетні тарифні плани характеризуються відмінним наповненням. Довгий час вони залишалися лише мрією, але вони стали реальністю. Пакетні тарифи передбачають включення великого набору послуг – це пакети SMS Білайн, пакети MMS, хвилин та інтернету за невелику абонентську плату. Яскравим прикладом є тариф від Білайна «Все за 600» постоплатний, який є одним із тарифів Білайн на безлімітні дзвінки. Про нього й йтиметься в даному огляді.

Опис тарифу Білайн «Все за 600»

Розглядаючи тариф Білайну «Все за 600» докладніше, слід зазначити, що ми обговорюємо постоплатну версію тарифу.Тобто, ми спочатку розмовляємо, а потім платимо – оператор виставляє рахунок за попередній період, який потрібно сплатити до 20 числа на місяці, наступним за звітним. Наприклад, якщо ми розмовляли та користувалися інтернетом у серпні, то рахунок слід сплатити до 20 вересня. В іншому випадку доступ до послуг зв'язку буде обмежений.

Тарифний план «Все за 600» включає солідний набір послуг:

  • 10 Гб інтернет-трафіку;
  • 650 хвилин на місцеві номери та загальноросійський Білайн;
  • Безліміт на місцеві номери Білайн (після вичерпання основного пакету з 650 хвилин);
  • Безліміт на загальноросійський Білайн (після вичерпання основного пакета з 650 хвилин);
  • 300 SMS на місцеві номери.

Залишок включених хвилин, мегабайт та SMS перевіряється шляхом дзвінка на сервісний номер 06745Пакет послуг досить великий, щоб задовольнити потреби навіть найбалакучіших та найактивніших абонентів. До речі, інтернет-трафік можна витрачати навіть у поїздках Росією (за винятком віддалених північних і далекосхідних регіонів, а також Криму та Севастополя).

Ціни тарифу «Всі за 600»

Абонентська плата на тарифі «Все за 600» становить 600 руб./міс. І до цієї абонентської плати включено досить великий обсяг послуг.

Щодо інших розцінок на постоплатному тарифі «Всі за 600», то вони такі:

  • Дзвінки на інші місцеві номери після вичерпання основного пакета – 1, 6 руб./хв;
  • Местные SMS (понад пакета) – 2 руб;
  • Відправка MMS – 7, 95 руб;
  • Виклики по Росії – 9, 9 руб./хв;
  • Дзвінки в Крим та Севастополь – 5 руб./хв за перші 10 хвилин на день, 24 руб./хв за всі виклики з 11-ої хвилини;
  • Дзвінки на номери Білайн у країнах СНД та в Грузії (включаючи номери українського Київстару) - 5 руб./хв за перші 10 хвилин на день, 12 руб./хв за всі виклики з 11-ої хвилини ;
  • Дзвінки на номери інших операторів Грузії, країн СНД, Абхазії та Південної Осетії (за винятком Молдови, Білорусі та Азербайджану) - 5 руб./хв за перші 10 хвилин на день, 24 руб./хв за все виклики з 11-ої хвилини;
  • Дзвінки на молдавські, білоруські та азербайджанські номери - 7 руб./хв за перші 10 хвилин на день, 24 руб./хв за всі виклики з 11-ї хвилини;
  • Виклики до Канади та США - 5 руб./хв за перші 10 хвилин на день, 35 руб./хв за всі виклики з 11-ої хвилини;
  • Дзвінки в Центральну та Північну Америки (крім Канади та США) - 7 руб./хв за перші 10 хвилин на день, 40 руб./хв за всі виклики з 11-ої хвилини;
  • Виклики за іншими напрямками – 55 руб./хв.

Таким чином, післяплатний тариф «Все за 600» пропонує нам досить вигідні умови для спілкування в будь-яких напрямках, особливо з місцевими номерами.

Як підключити тариф «Все за 600» на Білайні

Підключити тариф від Білайна «Все включено» за 600 рублів на місяць не вийде, так як тарифний план знаходиться в архіві . Якщо ви задумалися про зміну тарифу, прочитайте наш спеціальний огляд про те, як змінити тариф на Білайн.

Як відключити тариф «Все за 600» від Білайна

Для того щоб відключити постоплатний тариф «Все за 600» і перейти на інший тарифний план, необхідно скористатись Особистим кабінетом, обравши там більш відповідний за розцінками тарифний план.

Відгуки про тариф

Абоненти Білайн ставляться до тарифу «Все за 600» досить лояльно і залишають позитивні відгукиБільшість із них цілком влаштовує передоплатну систему розрахунків і склад пакету хвилин, мегабайт та SMS. Знаходяться і негативні відгуки, але їх дуже мало. Таким чином, ми бачимо перед собою відмінно збалансований тарифний план, що підходить для найактивніших абонентів, які потребують великого обсягу послуг за невелику абонентську плату.