Як відключити інтернет на Білайні на телефоні

Anonim

Доступ до мобільного інтернету – це можливість залишатися на зв'язку в будь-якому місці та в будь-який час. Особливого поширення сьогодні набули послуги з абонентською платою, які надають абонентам великі пакети інтернет-трафіку. Якщо послуги стають непотрібними, їх слід відключити, щоб позбутися абонентської плати. Як відключити інтернет на Білайні, на телефоні, розповість наш огляд.

Як відключити безлімітний інтернет на Білайні

Для того чтобы отключить безлимитный интернет, нужно вспомнить, какой из услуг вы пользуетесь Это можно выяснить через оператора службы поддержки, позвонив по номеру 0611, або за допомогою Особистого кабінету Білайн.Найчастіше абоненти користуються послугами сімейства Хайвей і послугою Інтернет на день від Білайн - вони надають безлімітний інтернет з обмеженнями за кількістю швидкісного трафіку. Як тільки ви з'ясуйте, яка з послуг підключена до вашого номера, приступайте до їх відключення – для цього можна скористатися USSD-командами або заглянути до Особистого кабінету. Саме через Особистий кабінет найзручніше працювати з послугами, опціями та тарифами.

Як тільки ви відключите підключені на ваш номер послуги, потрібно подбати про відключення передачі даних на своєму пристрої. В іншому випадку споживаний трафік тарифікуватиметься відповідно до вашого тарифного плану. До речі, якщо ви користуєтеся одним із тарифів Білайн лінійки «Все», і вам не потрібен доступ до інтернету, перейдіть на будь-який тариф без абонентської плати, підібравши найвигіднішу пропозицію на сайті Білайну. Переходи найзручніше виконувати через Особистий кабінет.

Як відключити мобільний інтернет

Що станеться, якщо вийти в інтернет без підключених послуг? Як уже говорилося, оплачуватиметься споживання трафіку відповідно до тарифного плану, що дуже дорого і невигідно. Для того, щоб запобігти випадковому виходу в інтернет з телефону або смартфону, слід відключити послугу «Доступ в інтернет та MMS». 180.

Після цього вихід в інтернет буде неможливий, але потрібно враховувати, що відключиться і можливість прийому/надсилання MMS. У зв'язку з цим, найкраще просто подбати про відключення передачі даних безпосередньо на самому пристрої.

Як відключити інтернет на Білайні «Хайвей»

Якщо доступ до Особистого кабінету відсутній, слід вимкнути підключені на номер послуги та опції за допомогою USSD-команд та дзвінків на сервісні номери. Будь-які версії опції «Хайвей» відключаються універсальною USSD-командою 115000

Як відключити «Інтернет на день» Білайн

Користуєтеся архівною опцією «Інтернет на день» і хочете її відключити? Тоді вам потрібно діяти так:

  • Відправити USSD-команду 115010 або зателефонувати на номер 0674071700 для відключення опції Інтернет на день 100 Мб;
  • Відправити USSD-команду 115020 або зателефонувати на номер 0674717010 для відключення опції Інтернет на день 500 Мб.

До речі, для керування всіма наведеними опціями ви можете використовувати Особистий кабінет Білайна.