Тариф Білайн «Все за 900»

Anonim

Пакетні тарифні плани надають абонентам досить великі пакети послуг за більш ніж доступну абонентську плату. У них включаються пакети хвилин, SMS та інтернет-трафіку. Відмінним прикладом є тариф «Все за 900» від оператора Білайн. Він розрахований на тих, хто звик не обмежувати себе у спілкуванні. Про цей тариф і йтиметься в нашому огляді.

Опис тарифу Білайн «Все за 900»

Тариф «Все за 900» від Білайна включає досить великі пакети хвилин, SMS і трафіку, тому спілкуватися можна скільки завгодно. Внутрішньомережеві дзвінки тут не лімітуються, але діють деякі обмеження. Отже, що пропонує тариф «Все за 900» абонентам Білайна?

  • 1000 хвилин розмов з абонентами будь-яких місцевих мереж та з номерами Білайн по Росії;
  • Безліміт з місцевими номерами Білайн (спочатку витрачається пакет із 1000 хвилин);
  • 500 SMS на номери будь-яких місцевих операторів;
  • 6 Гб інтернет-трафіку, який можна витрачати навіть у внутрішньомережевому роумінгу.

Таким чином, до цього тарифу вже включено все, що може знадобитися для активного спілкування. Якщо пакети хвилин та SMS закінчаться, всі подальші хвилини та повідомлення будуть оплачуватись окремо. Щодо інтернет-трафіку, то після його вичерпання швидкість доступу буде обмежена до 64 кбіт/сек. Як продовжити швидкість інтернету на Білайні дізнаєтеся на нашому сайті за цим посиланням.

Абонентська плата на тарифі «Все за 900» списується щодня і становить 30 руб./деньПакети хвилин, SMS та трафіку нараховуються за першими числами кожного місяця. Для перевірки залишку потрібно використовувати мобільний додаток або Особистий кабінет, доступний на сайті Білайн.

Ціни тарифу «Всі за 900»

Тепер нам потрібно розглянути вартість інших послуг – тут маються на увазі хвилини та SMS понад пакет, MMS, а також міжміські та міжнародні голосові виклики. Ось перелік розцінок:

  • Местные виклики понад пакета – 1, 6 крб./мин;
  • SMS на місцеві номери – 2 руб;
  • SMS на номери інших регіонів Росії, країн СНД, Південної Осетії, Абхазії та Грузії - 3, 95 руб;
  • MMS на будь-які номери - 7, 95 руб;
  • Виклики на інші російські номери – 9, 9 руб./хв;
  • Виклики до Криму та Севастополя (на українські номери) – перші 10 хвилин на добу по 5 руб, всі інші хвилини до кінця дня – по 24 руб;
  • Виклики на номери Білайн в Грузії та країнах СНД - перші 10 хвилин на добу по 5 руб, всі інші хвилини до кінця дня - по 12 руб;
  • Дзвінки на інші номери країн СНД (крім Молдови, Білорусі та Азербайджану), Південної Осетії, Грузії та Абхазії - перші 10 хвилин на добу по 5 руб, всі інші хвилини до кінця дня - по 24 руб;
  • Дзвінки в Білорусь, Молдову та Азербайджан - перші 10 хвилин на добу по 7 руб, всі інші хвилини до кінця дня - по 24 руб;
  • Дзвінки в Канаду, Європу та США - перші 10 хвилин на добу по 5 руб, всі інші хвилини до кінця дня - по 35 руб;
  • Дзвінки до Центральної та Північної Америки (за винятком Канади та США) – 40 руб./хв;
  • Виклики до інших країн – за стандартними розцінками на міжнародний зв'язок.

Як ми бачимо, ще однією перевагою тарифу «Все за 900» від Білайн є знижена вартість міжнародних викликів. Витрати на зв'язок можна оптимізувати ще більше, підключаючи відповідні опції для роумінгу Білайн.

Як підключити тариф «Все за 900» на Білайні

Для того щоб підключити тариф «Все за 900», слід зателефонувати за номером 067410264 і дочекатися відповідного повідомлення. Крім того, для переходу на цей тариф ми можемо скористатися Особистим кабінетом.

Вартість переходу – 0 рублів, але якщо з моменту останньої зміни тарифного плану пройшло менше 31 дня, то за перехід доведеться заплатити 150 рублів .

Як відключити тариф «Все за 900» від Білайна

Великі пакети послуг стали не потрібні? Тоді потрібно відключитися від тарифу «Все за 900» та перейти на інший тарифний план Білайн, ознайомившись з його описом та номером для переходу – інформація щодо тарифів опублікована на офіційному сайті Білайну. Також для переходу на інший тариф можна використовувати Особистий кабінет.

Відгуки про тариф

Відгуки абонентів про тариф «Все за 900» від Білайна загалом позитивні Але деякі з них свідчать про те, що оператор часто змінює умови обслуговування. Незручність завдає і витрата пакета з 1000 хвилин на внутрішньомережеві місцеві виклики, які раніше не віднімали з цього пакета.