Прямий міський номер Білайн

Anonim

Прямий міський московський номер – це відмінна знахідка для тих, хто займається бізнесом або якоюсь діяльністю. Що не кажи, але запам'ятати 7 цифр простіше, ніж 11. Та й на рекламних матеріалах короткі номери виглядають привабливішими. Міський номер на Білайні може отримати кожен абонент, який підключився до тарифних планів «Все! з міським номером».

Вказана лінійка тарифів не включає абонентську плату за прямий міський номер. Але розмір абонплати тут вище, ніж на номерах з федеральною нумерацією Також, до неї включається плата за надання додаткового прямого номера – її розмір залежить від обраного оператора.Поговоримо про прямі номери більш детально.

Чим відрізняється міський номер від федерального

Федеральний номер складається з 11 цифр – код країни, код оператора і сам номер телефону. Що стосується міських номерів, то їхнє повне написання складається з приблизно тих же елементів, тільки замість оператора туди включений код міста. Зате з міських (та й з мобільних) телефонів ми можемо набирати лише 7 цифр, які становлять сам номер. Саме такі прямі номери Білайн у коді 495 ми можемо придбати у чорно-жовтого оператора. Прямий номер добрий тим, що він легко запам'ятовується. Його часто розміщують на візитних картках, на банерах, у друкованих матеріалах та на багатьох інших публічних носіях.

Также багато хто вважає, що прямий номер виглядає солідніше і вказує на солідність його власника Прямий міський номер виступає як додатковий номер, що прикріплюється до федерального номера.Коли ми дзвонимо на прямий номер, спрацьовує автоматична безумовна переадресація на федеральну нумерацію.

Самі номери ми можемо вибрати в офісі Білайн. Абонентська плата за міський номер стягується окремо від абонентської плати за тариф. Її розмір залежить від того, який оператор фіксованого зв'язку надає додатковий московський номер з кодом 495. Усього операторів три - ось їх розцінки:

  • Оператор ВАТ «АСВТ» - вартість номера становить 330 руб./міс;
  • Оператора «Мобільні Телесистеми» - 403, 56 руб./міс;
  • ВАТ «Центральний телеграф» - 418, 90 руб./міс.

Відповідно, у кожного з цих операторів своя номерна ємність.

Як правильно вибрати міський номер

Як ми вже говорили, міський московський номер є додатковим до федерального номера.Тому для вибору міського номера від Білайна в Москві слід звернутися до найближчого офісу обслуговування, де абоненту буде надано додаткові номери від операторів.

Як підключити міський номер на Білайн

Для того, щоб підключити міський номер, необхідно перейти на один із тарифів лінійки «Все» для міських номерів. Вартість переходу, якщо протягом останнього місяця не було жодного переходу, становитиме 0 рублів. Що ж до вартості стартового пакета підключення, вона становить 500 рублів. Абонентська плата на тарифах «Все» для міських номерів:

  • «Все за 1450 (міський номер)» - 1450 руб. / міс;
  • «Все за 1750 (міський номер)» - 1750 руб./міс;
  • «Все за 2350 (міський номер)» - 2350 руб. / міс;
  • «Все за 3550 (міський номер)» - 3550 руб./міс.

Абонентська плата виставляється у вигляді рахунку, який потрібно сплатити протягом 20 днів після його виставлення ). До речі, разом із абонентською платою за тариф сюди включається абонентська плата за сам міський номер.

Як відключити прямий номер на Білайн

Для того щоб відключити прямий номер на Білайні, зверніться до офісу оператора і перейдіть на інший тарифний план, що передбачає виключно федеральну нумерацію.