Як продовжити трафік на Білайні

Anonim

Мобільні оператори не в змозі надати нам справді безлімітний доступ в інтернет. Тому ми можемо розраховувати виключно на пакетні пропозиції у вигляді сімейства опцією «Хайвей» та сімейства тарифів «Все». Але трафік, що надається тут, може закінчитися в будь-який момент Як додати трафік на Білайні і що для цього потрібно?

Для того щоб додати швидкісний трафік, ми можемо скористатися такими послугами:

  • «Продовж швидкість 1 Гб»;
  • «Продовж швидкість 4 Гб».

Як можна зрозуміти з назви даних послуг, вони надають нам додаткові пакети з одного або трьох гігабайт трафіку. Відразу після підключення пакета швидкість доступу буде відновлено до максимального значення. При необхідності, ми можемо активувати кілька пакетів додаткового трафіку – кілька разів, у міру його закінчення.

Послуги «Продовж швидкість 1 Гб» та «Продовж швидкість 4 Гб» доступні до підключення на всіх опціях сімейства «Хайвей» і на всіх тарифах лінійки «Все». Якщо є необхідність збільшити трафік інтернету на Білайні, сміливо користуйтеся вказаними послугами – вони коштують недорого і дозволяють швидко підняти швидкість до попереднього значення. Але якщо закінчиться і додатковий трафік, швидкість обмежиться до 64 кбіт/сек.

Продовжити трафік на Білайні на 1 гб

Як продовжити інтернет-трафік від Білайна на телефоні, смартфоні, планшеті чи модемі? Для того щоб підключити послугу «Продовж швидкість 1 Гб», необхідно зателефонувати за спеціальним сервісним номером 0674093221.Підключення додаткового пакета виконується протягом однієї хвилини Після цього швидкість буде відновлена ​​до кінця розрахункового періоду (або до вичерпання обраного пакета).

Продовжити трафік на Білайні на 4 гб

Хочете збільшити трафік інтернету на Білайні відразу на 4 Гб? Відмінне рішення, адже вартість пакета з 4 Гб трафіку вигідніша, якщо порівнювати з пакетом на 1 Гб. Для підключення пакета зателефонуйте на сервісний номер 0674093222. Після цього вам буде надано 4 Гб швидкісного інтернет-трафіку.

Умови збільшення трафіку на Білайні

Закінчився трафік на Білайні? Скористайтеся недорогими послугами «Продовж швидкість 1 Гб» та «Продовж швидкість 4 Гб». Вартість додаткових пакетів:

  • 1 Гб – 250 руб;
  • 4 Гб – 500 руб.

Таким чином, чим більше пакет трафіку, тим менша вартість кожного мегабайта, що надається.

Пакети можна підключати в необмеженій кількості. Але треба пам'ятати, що вони відключаються відразу після початку наступного звітного періоду. Наприклад, ми користуємося опцією Хайвей 20 Гб, сплаченою до 25 жовтня, але трафік закінчується 19 жовтня. Отже, нам потрібно буде витратити додатковий пакет протягом шести днів. Після цього додатковий трафік згоряє.

До речі, якщо додатковий пакет закінчиться не до 25 жовтня, а раніше, ми зіткнемося з необхідністю підключення ще одного пакета – це допускається умовами надання обох послуг. Якщо цього не зробити, то швидкість доступу обмежиться до скромних 64 кбіт/сек.