Як поміняти тариф на Білайні

Anonim

Як зменшити витрати на стільниковий зв'язок і зробити його дешевшим? Для цього необхідно відстежувати найновіші тарифні пропозиції, вибираючи з них найприйнятніші та доступніші по кишені варіанти. Зміна тарифу на Білайні допоможе оптимізувати витрати та зменшити витрати на зв'язок – як відомо, нові тарифи вигідніші, ніж їхні старі попередники.

Для того, щоб змінити тариф на Білайні, потрібно, перш за все, визначитися з вибором тарифу. Після цього можна приступати безпосередньо до зміни - для цього використовуються різні команди, Особистий кабінет та багато інших інструментів. Поговоримо про це детальніше.

Вибір тарифу Білайн

Задаючись вибором тарифу, потрібно визначитися з обсягом послуг, що споживаються. Одним абонентам потрібні короткі дзвінки за розумними цінами, інші потребують повноцінного безліміту. Також існує гігантська армія абонентів, які потребують доступу до Інтернету. Як правильно вибрати та змінити тариф на Білайні? Якщо абоненту потрібен великий обсяг послуг, йому слід придивитися до лінійки тарифів «Все!».

Наймолодший тариф «Все 1» запропонує абонентам внутрішньомережевий безліміт, 300 хвилин дзвінків на інших місцевих операторів та 1 Гб інтернету. У наступних пропозиціях ми отримуємо ще більші обсяги трафіку, пакети хвилин на дзвінки іншим операторам та SMS. Також на старших тарифних планах передбачені особливі умови щодо витрачання пакетів у внутрішньомережевому роумінгу.

Хочете спочатку розмовляти, а потім платити? У такому разі оператор Білайн готовий запропонувати вам повноплатне сімейство «Все», що включає кілька тарифних планів з значними пакетами послуг.

Потрібен великий обсяг послуг, післяплата і прямий міський номер? Тоді на вас чекатиме лінійка «Все! (постоплата) з міським номером».

Часто подорожуєте Росією та світом? Тоді вам обов'язково сподобається тарифний план «Зовсім Все». Він включає гігантські пакети послуг, які можна витрачати навіть у міжнародному роумінгу. Це справді чудовий тариф, хоч і дещо дорогий. Одного лише інтернету в ньому включено 60 Гб.

Для найекономніших абонентів пропонуються тарифний план Білайн «Посекундний» та «Ніль сумнівів». Перший з них орієнтований на недорогі внутрішньомережеві дзвінки, а другий – на короткі дзвінки на номери будь-яких місцевих операторів (з посекундною тарифікацією).

Ще один економічний тариф – «Мобільний пенсіонер», розрахований виключно на пенсіонерів, для підключення недоступний - він відправлений до архіву (та він і не був особливо вигідним).

Що стосується тарифів для дешевого міжнародного зв'язку, то тут ми можемо порекомендувати вигідні опції «Дзвінки по Росії» за 5 руб./добу та «Ласкаво просимо на ВСЕ» - остання опція створена спеціально для оновленої лінійки тарифних планів «Все!».

Користуєтеся «розумними» пристроями? Тоді вам потрібні SIM-картки з вигідним тарифом для керування такими пристроями. Оптимальна пропозиція – тариф «Сигнал», що передбачає вигідні розцінки на SMS та мобільний інтернет.

Тепер, коли ми розібралися з вибором тарифних планів, нам потрібно розібратися – як змінити тариф на Білайні безкоштовно та без зайвих труднощів.

Як змінити тариф на Білайні з телефону

Одразу варто обговорити той момент, що зміна тарифу на Білайн безкоштовно можлива лише в тому випадку, якщо протягом останніх 30 днів ми не змінювали свій тарифний план. В іншому випадку зміна тарифу буде платною — це стосується всіх категорій вищеописаних тарифів і лінійок.Як змінити тариф на Білайн з телефону? Для цього нам знадобиться доступ до Інтернету, де ми зможемо знайти номери для переходу. Ці номери публікуються у всіх описах тарифних планів. Для переходу на вибраний тариф просто наберіть номер телефону. Наприклад, для переходу на тариф «Всі 4» потрібно зателефонувати за номером 0850.

Як поміняти тариф на Білайні через інтернет

Змінити тариф на Білайні найзручніше через інтернет. Для цього нам знадобиться логін та пароль від Особистого кабінету. Перехід можна виконати на сторінці з описом тарифу, обравши відповідне посилання або безпосередньо в Особистому кабінеті, обравши там відповідний тарифний план. Чи є власником смартфона або планшета? Тоді ви можете встановити на свій пристрій мобільний додаток від Білайн – за його допомогою ви зможете перейти на будь-який доступний тарифний план.

Як поміняти тариф на модемі Білайн

Для того, щоб змінити тариф на модемі, слід скористатися офіційним сайтом Білайн або Особистим кабінетом. Це найзручніший спосіб зміни тарифного плану. Також ми можемо витягнути SIM-карту з модему та встановити її в телефон, після чого скористатися сервісними номерами з описів тарифних планів.

Інші способи зміни тарифу

Як ще можна змінити тарифний план на Білайні? Якщо ви не бажаєте розбиратися з сервісними номерами та Особистим кабінетом, зверніться до найближчого офісу обслуговування. Там зміною тарифного плану на вашому номері займуться консультанти.