Помилковий платіж Білайн

Anonim

Помилитись у наборі телефонного номера може навіть гранично акуратна та уважна людина. Але одна справа, коли ви здійснюєте помилковий виклик, і зовсім інша справа, коли ви здійснюєте платіж не на той номер. Як повернути помилковий платіж на Білайні та повернути собі свої гроші?

У цьому немає нічого складного, оскільки оператор Білайн може скоригувати практично будь-який помилковий платіж Якщо ви примудрилися відправити гроші на неправильний номер, сміливо зверніться до найближчого офісу обслуговування або зателефонуйте до абонентської служби – вам обов'язково допоможуть. У цьому огляді ми дамо вам детальну інформацію щодо коригування помилкових платежів.

Ви відправили гроші не на той номер

Чим хороший оператор Білайн, так це тим, що він може скоригувати помилковий платіж без візитів до офісів обслуговування. Найчастіше ми помиляємось максимум в одній-двох цифрах. Якщо ви припустилися цієї помилки, а сума помилкового поповнення не перевищила трьох тисяч рублів, сміливо телефонуйте в автоматичний сервіс за номером 07222. Також для автоматичного перенесення помилкових засобів можна скористатися USSD-командою 278 або зайти на сторінку perenos.beeline.ru.

Якщо сума помилкового платежу склала більше 3000 рублів (або розбіжність у номері телефону склала більше двох цифр), доведеться звернутися до найближчого офісу обслуговування або в салон дилера, який має право прийому заяв на коригування помилкових платежів. Тут ми можемо заповнити одну з двох заяв:

  • На переказ коштів на правильний номер;
  • На повернення коштів на картку або готівкою (залежно від способу поповнення рахунку).

Якщо потрібно виконати коригування платежу, заповнюємо першу заяву. У ньому зазначаються дані абонента, сума платежу, а також правильний та неправильний номери телефонів. До заяви прикладається копія чека, що підтверджує факт здійснення помилкового платежу.

Якщо ж ви хочете повернути свої гроші готівкою або на картку, заповніть другу заяву. При проведенні платежу з банківської картки вкажіть повні реквізити (їх можна взяти в банку). Кошти можна буде отримати в офісах Білайна. Повернення грошей найчастіше актуальне при внесенні занадто великої кількості коштів. Але треба пам'ятати, що більшість більшість платіжних платформ стягує комісію за кожен платіж.

Якщо немає бажання їхати до найближчого офісу обслуговування, слід завантажити та заповнити відповідну заяву, відсканувати її та надіслати разом з чеком на адресу електронної пошти, вказану на офіційному сайті Білайна у розділі «Контакти».Подаючи заяви на коригування, слід пам'ятати, що повернення коштів можливе лише в тому випадку, якщо на рахунку одержувача помилкового платежу є достатня сума. Тому не слід затягувати з коригуваннями при здійсненні помилки в черговому платежі.

Всі можливі способи, як з Білайна перевести гроші на інший номер, розглядалися у спеціальному огляді.

Вам прийшли гроші помилково

Що робити, якщо ви стали одержувачем помилкового платежу? Звертатися до офісу обслуговування абонентів Білайн немає сенсу – тут ніхто не знає, кому призначався платіж. Тому вам слід дочекатися будь-яких дій відправника – він або зателефонує з проханням повернути гроші на правильний номер, або звернеться до офісу обслуговування Білайна із заявою про коригування платежу.

Нагадаємо, що оператор Білайн має спеціальну послугу «Гроші Білайн», за допомогою якої можна відправляти частину своїх коштів на номери інших операторів, наприклад, виконати переказ грошей на Теле2.