Як розблокувати сім карту (номер) Білайн

Anonim

Якщо мобільний телефон втрачений або вкрадений, необхідно терміново заблокувати симку Білайн, встановлену в ньому. Такий крок допоможе запобігти витрачанню коштів шахраями та зловмисниками. Але що робити, якщо втрачений або вкрадений телефон несподівано знайшовся? Для того щоб продовжити користуватися послугами зв'язку, слід розблокувати сімку Білайн

Існує безліч способів розблокування, тому ми зможемо швидко повернути доступ до послуг зв'язку в будь-яких умовах. Головне, щоб номер був оформлений на самого абонента, інакше в ряді випадків розблокування буде неможливим.

Способи розблокування сімки Білайн

Заблокувати свій номер можна за допомогою декількох способів:

  • Через «Особистий кабінет»;
  • Через довідкову службу Білайна;
  • Через офіси Білайна.

Разом три інструменти, які є складовими Сервіс гіда Білайн. Що стосується розблокування, то тут більше інструментів – до вищевказаних пунктів додаємо розблокування шляхом відправки заяви на контактну адресу електронної пошти. Давайте розглянемо всі інструменти докладніше.

По телефону

Найпростіший спосіб розблокувати сімку Білайна – зателефонувати до контактного телефону до служби підтримки. Якщо дзвонити з номера Білайна, слід набирати номер 0611. Якщо дзвінок виконується з іншого номера, набираємо 8-800-700-0611.Недоліком цього способу є те, що розблокування працює тут тільки в автоматичному режимі на вас - ви повинні ввести в систему свої паспортні дані. В іншому випадку розблокування буде неможливим.

В офісі

Розблокувати SIM-карту Білайна можна і в найближчому офісі обслуговування. Це актуально у випадках, коли з додзвоном до довідкової служби виникають деякі труднощі. Звертаючись до офісу, слід прихопити з собою паспорт, оскільки подати заяву на розблокування номера зможе лише абонент, на якого зареєстровано цей номер.

Подача заяви

Є ще один спосіб розблокування SIM-карти Білайн, про який практично ніхто не знає – шляхом надсилання письмової заяви на контактну адресу електронної пошти.У заяві зазначаються ПІБ абонента, номер телефону, паспортні дані та інша інформація. Спосіб досить трудомісткий і підходить швидше для корпоративних клієнтів, які часто спілкуються зі службою підтримки за допомогою письмових заяв. Тому загострювати увагу цьому способі ми будемо.

Через Інтернет

Є логін та пароль від «Особистого кабінету»? Тоді ми можемо розблокувати номер Білайну через інтернет. Для цього потрібно пройти в «Особистий кабінет» та зняти встановлене блокування. Даний спосіб актуальний для тих, хто має під рукою доступ в інтернет і реєстрацію в сервісі. Якщо доступу до мережі немає, сміливо телефонуємо в службу підтримки або вирушаємо до найближчого офісу обслуговування.

Як розблокувати сімку Білайн, якщо немає PUK-коду

У деяких випадках SIM-картка виявляється заблокованою фізично, через неправильно набраний PIN-код. Як розблокувати СІМ-карту Білайн самостійно, не вдаючись до допомоги офісів та служби підтримки? Для цього потрібно знати код PUK, який вказується на комплекти підключення.Знаходимо комплект, стираємо захисний шар, вводимо PUK-код у телефон та встановлюємо новий PIN-код – SIM-карта розблокована!

Що робити, якщо PUK-код просто немає? Тоді доведеться телефонувати у службу підтримки Білайна і просити консультанта, щоб той продиктував PUK-код (він є фіксованим і ніколи не змінюється). При спілкуванні з консультантом будьте готові передати паспортні дані для власної ідентифікації. Якщо ви неправильно ввели PUK-код більше 10 разів поспіль, вам потрібно буде звернутися до офісу обслуговування для заміни та активації сімки Білайн.

Що буде з сімкою, якщо її не розблокувати

Якщо SIM-карту Білайн не розблокувати, то через 180 діб ваш номер буде остаточно відключений. Те саме відбудеться і в тому випадку, якщо номер буде активним, але за 180 днів на ньому не буде використано жодних платних послуг. Для постплатних абонентів термін відключення становить 60 діб з моменту виставлення останнього неоплаченого рахунку за послуги зв'язку.