Гостьовий тариф «Ласкаво просимо» Білайн 2017

Anonim

Оператор стільникового зв'язку Білайн пропонує своїм абонентам чимало цікавих та збалансованих тарифних планів. Деякі з них орієнтовані на дешеві дзвінки, а інші – на недорогий доступ в інтернет. Що стосується тарифного плану «Ласкаво просимо» від Білайн, то він призначений для гостьових абонентів, а також для тих, хто потребує недорогих викликів у ближнє зарубіжжя. «Ласкаво просимо» відноситься до лінійки тарифів Білайн без абонентської плати.

Вартість міжнародних викликів на даному тарифі стартує з позначки в 1 руб./хвЯкщо ви є гостем Росії, прибутку з робочих питань або у відрядження, або просто хочете отримати можливість здійснювати голосові дзвінки за низькими розцінками, то цей тарифний план для вас! Далі ми розглянемо його найсильніші сторони.

Опис тарифу «Ласкаво просимо» Білайн

Гостьовий тариф «Ласкаво просимо» надається без будь-якої абонентської плати. На ньому немає включених хвилин, SMS та інтернет-трафіку, натомість є дешеві міжнародні виклики та можливість підключення опції «Дзвінки всередині тарифу», що дозволяють знизити вартість дзвінків на номери з аналогічним тарифом до 0 руб./хв. Він буде вигідний групам приїжджих, які потребують недорогого зв'язку між собою і з батьківщиною.

В першу чергу ми розглянемо вартість хвилини місцевого зв'язку – вона єдина і становить 1, 7 руб./хв на будь-які місцеві номери, будь то Білайн, Мегафон або номери стаціонарних операторівВартість дзвінків на загальноросійські номери Білайн становитиме 2, 5 руб./хв. Те саме стосується й інших міжміських викликів по Росії.

Щодо згаданої вище опції «Дзвінки всередині тарифу», то вона вже підключена на даний тарифний план. В рамках цієї опції абонентам надаються 50 безкоштовних хвилин розмов усередині тарифу на день. Вартість дзвінків за цим напрямком з 51-ої хвилини складе 1, 7 руб./хв. Залишок включених хвилин перевіряється шляхом дзвінка на номер 060611. Опція надається без абонентської плати.

Вартість місцевих SMS на тарифі «Ласкаво просимо» становить 2 руб. Відправка SMS по Росії, країни СНД, Абхазію, Південну Осетію і Грузію обійдеться абонентам в 2, 95 руб. Відправка SMS до інших країн світу коштує 3, 95 руб. Вартість відправлення мультимедійних SMS складає 9, 95 руб. за будь-якими напрямками. До речі, оптимізувати вартість надсилання місцевих SMS допоможе додаткова опція «Мої SMS».

Щодо мобільного інтернету на тарифі «Ласкаво просимо» від Білайн, то він тут вкрай дорогий. Вартість прийнятих/відправлених даних тарифікується по 12, 5 руб. за прийнятними розцінками. Тепер поговоримо про найцікавіше – міжнародні виклики. Ось перелік напрямків та розцінок на зв'язок:

  • Перша хвилина дзвінка на номери Білайн Таджикистану коштує 8 руб./хв, з 2-ї по 20-ю – 1 руб./хв, всі наступні хвилини – 8 руб./хв;
  • Виклики на інші номери Таджикистану обійдуться в 8 руб./хв;
  • Вартість дзвінків на український Київстар складе 3, 5 руб./хв, дзвінки на інші номери України – 13 руб./хв (те саме стосується Криму та Севастополя);
  • Голосові виклики на номери Білайн Киргизстану, Казахстану та Вірменії коштуватимуть 3, 5 руб./хв;
  • Дзвінок до Вірменії, на номери інших операторів, обійдеться в 13 руб./хв;
  • Виклики на інші номери Казахстану – 7 руб./хв;
  • За дзвінки на інші номери Киргизстану доведеться віддати 11 руб./хв;
  • Голосові виклики на узбецький Білайн обійдуться абонентам в 4 руб./хв;
  • Для того щоб зателефонувати на номери Абхазії та Південної Осетії потрібно витратити 13 руб./хв;
  • Потрібно зателефонувати на грузинський Білайн? Вартість однієї хвилини становитиме 8 рублів;
  • Дзвінки на інші грузинські номери обійдуться телефонуючим в 13 руб./хв;
  • Виклики до Туркменістану на тарифі «Ласкаво просимо» коштують 7 руб./хв;
  • Виклики до Молдови тарифікуються мережею по 11 руб./хв;
  • Хвилина зв'язку з Азербайджаном та Білоруссю коштує 20 руб./хв;
  • Дзвінки до В'єтнаму коштують 8 руб./хв, а в сусідній Китай – 3 руб./хв;
  • Дзвінок у сонячну Туреччину обійдеться абонентам в 8 руб./хв;
  • Для того, щоб зателефонувати до Південної Кореї або Індії, доведеться витрачати по 3 руб./хв.

Дзвінки в інші країни тарифікуються за стандартними розцінками Білайна на міжнародний зв'язок.

Як перейти на тариф Білайн «Ласкаво просимо»

Підключити тариф «Ласкаво просимо» від Білайн неможливо - тарифний план відправлено в архів Про те, як змінити тариф на Білайні, ми докладно розповідали у нашому окремому огляді. Можливо, вас зацікавить тариф Нуль сумнівів для недорогих внутрішньомережевих дзвінків та дешевих SMS.

Відгуки абонентів про тариф «Ласкаво просимо»

Тарифний план «Ласкаво просимо» отримав безліч позитивних відгуків. Абоненти характеризують його як чудову пропозицію з вигідними розцінками. Також багатьох радують безкоштовні дзвінки всередині тарифуЛожку дьогтю в бочку з медом додає лише періодичну зміну умов обслуговування, але про всі зміни ми можемо дізнаватися на офіційному сайті оператора. В іншому це вигідний тариф як для місцевих абонентів, так і для гостей Росії. Для тарифного плану «Ласкаво просимо» сума кредиту в рамках послуги «Довірчий платіж» становить 60 рублів, а обмеження за мінімальним терміном обслуговування - 2 місяці.