Як відключити СМС розсилку на Білайні

Anonim

Рекламні розсилки та пропозиції від оператора Білайн відрізняються дратівливим ефектом. До них додаються випадкові передплати, повідомлення від сервісу «Хамелеон», а також нав'язливий спам від тих, хто займається масовими SMS-розсилками. Як відключити СМС-розсилку на Білайні та позбутися надокучливої ​​реклами?

Для того щоб відповісти на це питання, слід зрозуміти, звідки взагалі можуть надходити рекламні, інформаційні та інші повідомлення. Джерел тут кілька:

  • Від інформаційних сервісів Білайна;
  • Від сервісу «Хамелеон»;
  • Від торгових мереж;
  • От спамеров.

Інформування від Білайна надає нам досить корисну інформацію, адже за її допомогою ми можемо дізнаватися про нові пропозиції від оператора. Що стосується сервісу «Хамелеон», то він є інформаційно-розважальним і наполовину безкоштовним. Але він досить нав'язливий, що відзначає більшість абонентів.

Якщо Ви отримуєте СМС з метеозведеннями, значить у вас підключена послуга «Прогноз погоди з урахуванням розташування». Як відключити прогноз погоди та отримувати метеопрогнози безкоштовно, читайте у нашій спеціальній статті.

Торгівельні мережі найчастіше надсилають інформацію, на яку ми підписуємося добровільно – залишаючи свої номери в анкетах, в інформаційних листівках, в опитувальниках тощо. Згодом номери потрапляють до баз абонентів, які самостійно погодилися на отримання реклами .Зі свого боку ми можемо ідентифікувати такі дії як розсилку спаму. Отже, як відписатися від різних розсилок на Білайн? Для цього передбачено безліч корисних інструментів.

Як відписатися від розсилок Білайн

Хочете відмовитися від отримання корисної інформації від Білайна? Дуже дарма, хоч це ваше право. Для того, щоб відключити інформування у вигляді MMS, зателефонуйте на сервісний номер 06740451. Щодо текстових повідомлень з інформацією від оператора, то вони відключаться шляхом дзвінка на номер 06740431. Окремих абонентів нервують і доповнення до сервісної інформації.

Наприклад, набираючи USSD-команду 102 для перевірки балансу, ми отримуємо не тільки корисну інформацію про кількість грошей на рахунку, а й додаткову – наприкінці повідомлення часто міститься реклама, а також дані про нові послуги , тарифи, опції та інші можливості для абонентів. Даний вид USSD-інформування відключається шляхом дзвінка на номер 067405541.Додатки до SMS відключаються дзвінком на номер 067401231.

Білайн поширює інформацію та іншими способами – за допомогою дзвінків та розсилок електронною поштою. Інформування дзвінками відключається шляхом дзвінка на сервісний номер 06740491, а інформування поштою – дзвінком на номер 06740461.

Як заблокувати СМС розсилку на телефоні

Тепер ми знаємо, як оформити відмову від СМС-розсилок Білайна, а також вміємо відключати додаткове інформування. Давайте розберемося з послугою «Хамелеон», яка не тільки набридає своєю нав'язливістю, а й витрачає ресурси телефону. Послуга «Хамелеон» з регулярною періодичністю надсилає на телефон ту чи іншу інформацію, яка відображається у вигляді повідомлення прямо поверх усіх вікон, включаючи екран, підсвічування та звук. У повідомленні міститься лише анонс, а отримати повну інформацію можна лише натисканням на кнопку «Далі» - після цього телефон запросить з мережі потрібну інформацію чи новину, а з рахунку буде списано певну суму.

Послуга «Хамелеон» автоматично підключається всім новим абонентам Білайн і дуже набридає своєю нав'язливістю. Для її відключення наберіть USSD-команду 11020, після чого розсилка нав'язливої ​​інформації відразу припиниться.

Ви постійно отримуєте новинні та інформаційні повідомлення? До того ж, з рахунку регулярно зникають кошти? Тоді вся річ у підключених підписках. Щоб відключити платні передплати, вам потрібно відвідати відповідний розділ у «Особистому кабінеті» - після цього отримання SMS-розсилок від Білайна та його партнерів буде припинено.

На ваш номер регулярно надходять повідомлення від компаній, що пропонують кредити, автомобілі, квартири в новобудовах, кондиціонери та пластикові вікна? Позбутися такого спаму буде дуже важко, оскільки розповсюджувачі такої реклами нерідко вдаються до найвитонченіших способів розсилки SMS з «лівих» номерів.Позбутися таких розсилок можна за допомогою послуги «Чорний список», надсилаючи до нього неугодні номери.

Як уникнути підписок і назавжди позбутися рекламних розсилок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше. Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт.Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму. Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.