Тариф «Посекундний» Білайн

Anonim

Тарифні плани з посекундною тарифікацією є досить рідкісними, хоча років 10 тому їх було набагато більше. Сьогодні стільникові оператори залишили у себе буквально за одним таким тарифом. Тому ми вирішили розглянути, що пропонує унікальний тариф "Посекундний" від Білайн у Москві. Вартість дзвінків на даному тарифі може здатися завищеною.

Але Він розрахований на певну групу абонентів, які потребують коротких дзвінків. «Доброго дня, я під'їхав» - така розмова триває буквально кілька секунд, тому щохвилинна тарифікація тут була б менш вигідною.

Опис тарифу «Посекундний» Білайн

Тариф «Посекундний», як це зрозуміло з його назви, передбачає посекундну тарифікацію викликів. Але вона поширюється виключно на місцеві дзвінки – якщо потрібно дзвонити Росією, країнами СНД чи світом, то тарифікація буде щохвилини. Ось як відбувається тарифікація дзвінків:

  • Местные вызовы – посекундно, з першої секунди розмови;
  • Всі інші виклики – щохвилини, перші три секунди не тарифікуються.
Така схема цілком влаштує буквально кожного абонента, який потребує коротких і недорогих місцевих дзвінків. Інші дешеві тарифи Білайн для дзвінків та інтернету, описані в нашому спеціальному огляді.

Тепер поговоримо про вартість викликів. Дзвінки по Москві та Московській області на тарифі «Посекундний» від Білайна коштують 5 коп/секПовна вартість хвилини складає 3 рублі. Вказані ціни поширюються на будь-які місцеві дзвінки, як на Білайн, так і на номери будь-яких інших місцевих операторів зв'язку. Голосові виклики на будь-які інші номери Росії обійдуться нам в 3, 9 руб./хв – це дуже вигідний міжмісто, що є однією з переваг даного тарифного плану. Ця вартість поширюється і загальноросійські номери Билайн.

Дзвінки в Крим та Севастополь коштують суттєво дорожче – хвилина зв'язку з номерами Київстару коштує 12 руб, з номерами інших операторів – 24 руб. Вартість відправки SMS-повідомлень варіюється в залежності від напрямку. Місцеві SMS коштують 2, 5 рубля, причому витрати на них можна оптимізувати за допомогою опції "Мої SMS", опис якої опубліковано на офіційному сайті Білайн. Відправка SMS за будь-якими іншими напрямками коштує 3, 95 руб. Вартість відправки MMS складе 9, 5 руб, причому незалежно від напрямку.

Доступ до мобільного інтернету на тарифі «Посекундний» від Білайн коштує очікувано дорого – це не пакетний тариф з лінійки «Все».Тому це дуже дорого, але ми завжди зможемо оптимізувати витрати на інтернет за допомогою корисного сімейства опцій «Хайвей». . Міжнародні виклики на тарифному плані «Посекундний» від Білайн тарифікуються за таблицею:

  • Голосові виклики на номери Білайн країн СНД та Грузії обійдуться абонентам у 12 руб./хв;
  • Виклики в СНД, Абхазію, Південну Осетію та Грузію на інші номери коштують 24 руб./хв;
  • Дзвінки в європейські країни, а також до Канади та США тарифікуються по 35 руб./хв;
  • За виклики до країн Центральної та Північної Америки потрібно віддавати по 40 руб./хв.

Дзвінки за іншими напрямками тарифікуються за стандартними розцінками Білайна.

Як перейти на тариф «Посекундний» Білайн

Дозріли для переходу на тариф «Посекундний» від Білайна? Тоді зателефонуйте на безкоштовний сервісний номер 0674100200.Крім цього, для переходу на тарифний план ви можете використовувати інструментарій «Особистого кабінету». вся сума відправляється на рахунок.

Нагадаємо, що абонентам будь-яких тарифних планів доступна така корисна послуга, як «Автовідповідач», яка допоможе зафіксувати час проходження дзвінків і записати голосове повідомлення від абонента, якщо ваш телефон вимкнений або знаходиться поза зоною дії мережі.

Відгуки абонентів про тариф «Посекундний»

Аналізуючи відгуки про тариф «Посекундний» від Білайна, часто натикаєшся на згадки про високу вартість зв'язку. І справді, у Білайна є безліч інших, цікавіших тарифів з безкоштовними викликами всередині мережі та значними обсягами послуг. Але цей тариф орієнтований на маломовних абонентів, які не потребують абонентської плати, пакетів SMS та доступу в інтернет.Таким абонентам «Посекундний» буде цікавий, і такі абоненти залишають виключно позитивні відгуки. Орієнтуючись на подібні вимоги, ми підготували докладний огляд тарифів Білайн без абонентської плати.