Послуга «Вам дзвонили» Білайн

Anonim

Правильну назву послуги «Вам дзвонили» або «Хто дзвонив» на Білайні – «Будь в курсі +». Але людям найпростіше запам'ятовувати саме неофіційні назви, оскільки вони найточніше відображають суть послуги. А суть її полягає в тому, що вона дозволяє отримати інформацію про пропущені дзвінки, що відбувалися в той момент, коли телефон абонента був вимкнений або знаходився поза зоною дії мережі.

Але і це ще не все – послуга «Хто дзвонив» включає функціонал простого автовідповідача, що дозволяє записувати голосові повідомленнявід абонентів, що телефонують . Автовідповідач справді дуже простий, але й включених до нього функцій цілком достатньо.Давайте розберемо цю послугу детальніше.

Опис послуги

Послуга «Хто дзвонив» на Білайні (оригінальна назва «Будь в курсі+») надається на всіх тарифних планах, у тому числі і на тих, що орієнтовані на використання у планшетних ПК. Розмір абонентської плати складає 0 руб./місяць на тарифних планах лінійки "Все", а також на деяких інших тарифах, таких як "Все включено", "Мобільний пенсіонер" та багатьох інших. На всіх інших тарифних планах абонентська плата складає всього 95 коп./добу – це приблизно 30 руб./месяц.

Послуга дозволяє отримувати інформацію про всі пропущені дзвінки Якщо ваш телефон знаходився поза зоною дії мережі (наприклад, ви були в метро), та вам намагався хтось додзвонитися, то при появі в мережі на ваш номер прийде SMS, в якому буде відображено інформацію про пропущені дзвінки. Телефонуючий абонент, який намагається зателефонувати на ваш номер, почує повідомлення про те, що ваш телефон зараз недоступний.А автовідповідач запропонує залишити коротке голосове повідомлення. Після того як телефон з'явиться в мережі, ви можете прослухати залишені повідомлення, зателефонувавши за коротким номером 0646.

До речі, автовідповідач включається і при включеному телефоні – умовою його активації є відсутність відповіді протягом 30 секунд. Тобто, якщо ми не відповімо на вхідний виклик протягом півхвилини, мережа повідомить абонента про те, що абонент не відповідає, після чого запропонує записати коротке голосове повідомлення.

Нагадаємо, що для спокою ваших рідних та близьких людей існує спеціальна послуга, яка допомагає дізнатися, де знаходиться абонент Білайн - це послуга Локатор.

Максимальна тривалість записуваних голосових дзвінків становить 40 секунд, термін зберігання повідомлень – одну добу. Якщо повідомлення не прослухати, воно буде автоматично видалено. Один абонент може залишити за одну добу до 30 голосових повідомленьЗмінити час відсутності відповіді неможливо – її тривалість фіксована. Також послуга не передбачає запису персонального вітання.

Вартість послуги

Як уже говорилося, розмір абонентської плати залежить від вашого тарифного плану. А ось на постоплатних тарифах вона взагалі не стягується. Що стосується дзвінків на короткий номер 0646, то їхня вартість дорівнює вартості дзвінків на номери Білайн. Якщо ваш тариф передбачає безлімітні внутрішньомережеві дзвінки, то вартість виклику на номер автовідповідача дорівнюватиме нулю

Послуга «Вам дзвонили» буде доступна і у внутрішньомережевому роумінгу – навіть якщо ви подорожуєте Росією, ви завжди знатимете про пропущені виклики. Що стосується міжнародного роумінгу, то в ньому послуга є недоступною.

Як підключити «Вам дзвонили» Білайн

Для того щоб підключити послугу «Хто дзвонив» на Білайні (або «Вам дзвонили», або «Будь в курсі +»), наберіть USSD-команду 1101061 або зателефонуйте за сервісним номером 067401061 .Нагадаємо, що абоненти всіх тарифних планів мають можливість підключити другу лінію, яка дозволяє приймати дзвінок під час поточної розмови. Послуга підключається безкоштовно та не має абонентської плати.

Як відключити послугу «Вам дзвонили» на Білайні

Якщо вам не потрібна інформація про пропущені дзвінки та не потрібен автовідповідач, надішліть USSD-команду 1101062 або зателефонуйте на безкоштовний номер 067401062.