Як дізнатися витрати на Білайн

Anonim

Багато абонентів Білайна дуже відповідально підходять до питання контролю витрат на стільниковий зв'язок. Вони добре знають свій тариф і можуть швидко визначити підозрілий витік коштів із рахунку. Замовляючи деталізацію витрат на Білайні, абоненти отримують детальну інформацію про витрати на зв'язок, щоб вчасно вжити необхідних заходів, наприклад, відключити платні передплати. І треба сказати, що це справді відмінний інструмент для контролю над своїми фінансами Давайте і ми навчимося отримувати інформацію про витрати.

Отримати деталізацію на Білайні можна декількома способами:

  • У найближчому офісі обслуговування;
  • У «Особистому кабінеті»;
  • У додатку «Мій Білайн».

Також доступні замовлення деталізації SMS-командою на електронну пошту та отримання короткої деталізації про останні п'ять дій у вигляді SMS. Розглянемо всі можливості докладніше.

Контроль витрат Білайн через «Особистий кабінет»

«Особистий кабінет» від Білайна – це зручний інструмент, що дозволяє керувати своїм номером, перевіряти підключені послуги та замовляти детальні звіти про витрати. Для отримання деталізації необхідно авторизуватися та пройти до розділу «Фінанси та деталізація». На цій сторінці ми побачимо деталізацію наданих послуг за вибраний період – за потреби, відображення непотрібних пунктів можна відключити, наприклад, відключити розсилку реклами. Тут же буде показано списання абонентської плати та зарахування на рахунок.До речі, трохи нижче ми можемо вивантажити інформацію щодо платежів.

В окремій вкладці представлений інструмент за поданням інформації у вигляді графіків – це дуже зручно, оскільки графіки сприймаються легше. Щоб отримати інформацію про витрати за певні дні, слід вибрати інтервал у верхній частині сторінки і натиснути кнопку скласти звіт – графіки та таблиці перебудуються, показуючи цифри про витрати за обраний період.

Якщо таке подання інформації здасться комусь не дуже зручним, то «Особистий кабінет» готовий надати можливість вивантаження інформації у вигляді PDF або XLS (на вибір). Для цього потрібно натиснути на відповідну кнопку поряд із полями вибору періоду деталізації. Сформований файл буде доступний для завантаження, також його можна відправити на вказану в «Особистому кабінеті» адресу електронної пошти.

Інші способи дізнатися витрати на Білайні

«Як подивитися мої витрати на Білайні на планшеті або в смартфоні?» - такі питання часто задаються власниками мобільних пристроїв, які обожнюють возитися з додатковим софтом. Спеціально для них було створено сервісний додаток "Мій Білайн". Встановивши його на свій планшет або смартфон, слід пройти авторизацію за допомогою логіну та пароля від «Особистого кабінету». Далі замовляємо деталізацію так, як ми це робили у попередньому розділі нашого огляду.

Чи знали ви, що для замовлення деталізації витрат на Білайні навіть не потрібно користуватися мобільними додатками та «Особистим кабінетом»? Це дійсно так – ми можемо замовити деталізацію за допомогою SMS, яке надсилається на сервісний номер 1401. У тексті SMS прописуємо адресу своєї електронної пошти. За кілька хвилин на вказану адресу прийде деталізація за останній місяць.

Вартість надання послуги – 0 рублів , максимальна кількість запитів – не більше 10 шт.в день.

Про отримання деталізації в офісах Білайн розповідати нема чого – просто виберіть найближчий офіс і нанесіть туди візит, не забувши прихопити з собою паспорт. Якщо номер оформлений не на вас, то в офіс можна не їздити, оскільки деталізація видається на руки лише справжньому абоненту, якому належить номер.

Наостанок розповімо про послугу «Легкий контроль». Вона дозволяє отримати інформацію про п'ять останніх платних дій, скоєних за останні 10 діб. Для отримання короткої деталізації наберіть USSD-команду 122.