Корисні номери Білайн

Anonim

Маючи у своєму розпорядженні корисні номери Білайн, ми можемо керувати своїм номером прямо з телефону, обходячись без доступу в інтернет. І такі можливості доступні всім абонентів чорно-жовтого оператора. Для того, щоб ви змогли скористатися даними можливостями, ми підготували цей детальний огляд, в якому ви знайдете інформацію про всі корисні номери та команди оператора Білайн.

Представлені номери та команди поділяються на кілька категорій:

  • Номери для отримання довідкової інформації;
  • Номери екстрених служб;
  • Номери для управління балансом;
  • Номери для управління тарифним планом та послугами.

Саме в такому порядку ми і дамо вам всю корисну інформацію.

Довідкові корисні номери

Інформаційно-довідкові номери Білайну допоможуть отримати довідкову інформацію з багатьох питань. Найважливіший номер, який потрібно записати у свою телефонну книжку, це номер 0611, призначений для додзвону до довідкової служби Білайн – за його допомогою ми зможемо вирішити будь-які проблеми, що виникають зі стільниковим зв'язком. Якщо потрібно зателефонувати до довідки з іншого мобільного або стаціонарного телефону, скористайтесь номером 8-800-700-0611.

Хочете отримати інформацію щодо послуг, що діють у мережі в інтерактивному режимі? Тоді скористайтеся безкоштовним сервісним номером 0604. Якщо ж потрібна інформація щодо інформаційно-розважальних послуг, то для вас працює спеціальний номер 0605.А скориставшись номером 0606, ви зможете отримати інформацію про всі новинки у сфері тарифів та послуг.

Їдемо далі – на черзі інформаційний міні-портал зі знижками у роумінгу. Він доступний за коротким номером 0676 – зателефонуйте і отримайте можливість знизити витрати в поїздках. Якщо ж потрібно просто зателефонувати міжгородом, а ви не знаєте коду того чи іншого міста, скористайтесь інтерактивним довідником за номером 065050.

Одразу ж розглянемо номери екстрених служб – це 101 для виклику пожежників, 102 для виклику поліції, 103 для виклику швидкої допомоги та 104 для виклику аварійної газової служби. Якщо ліньки згадувати номери чи ні з'єднання, скористайтесь телефоном Єдиної Служби порятунку 112.

Номери управління балансом

Ми вже розглянули корисні інформаційні номери Білайн, тепер справа за номерами, пов'язаними з рахунком, балансом і можливостями за нуляБаланс на Білайні перевіряється за допомогою простої USSD-команди 102. А для перевірки залишку включених хвилин та бонусів використовуються команди 11006, 106, 107 та 108. Набравши номер 06409, ви зможете дізнатись баланс за іншим номером.

Користуєтеся тарифним планом з постоплатною основою? Тоді запишіть у свій телефон USSD-команду 11004 - він допоможе дізнатися про суму до оплати. Бажаєте скористатись послугою Мобільний платіж? Тоді скористайтеся коротким номером 0533. Тут ви зможете прив'язати банківську картку для виконання дій, пов'язаних із оплатою різних послуг.

Можливості при нулі

Для отримання загальної інформації про свої можливості при нульовому балансі, зателефонуйте за коротким номером 064012. Тут є чотири послуги:

  • «Довірчий платіж»;
  • "Подзвони мені";
  • «Поповни мій рахунок»;
  • «Дзвінок рахунок співрозмовника».

Для того, щоб скористатися послугою «Довірчий платіж», наберіть команду USSD 141. Отримати Інформацію про суму довірчого платежу ви зможете за допомогою команди 1417. Заборонити та дозволити отримання платежу можна за телефоном довідкової служби 0611. Якщо на рахунку немає грошей, але вам потрібно терміново зв'язатися з певним абонентом, тоді запишіть у свій телефон USSD-команду 144номер - з її допомогою ви зможете надіслати запит із проханням передзвонити в рамках послуги «Зателефонуй мені».

До речі, заборонити отримання подібних запитів ви зможете за допомогою USSD-команди 1440 (для повторного дозволу наберіть 1441). Послуга «Поповни мій рахунок» виручить у той момент, коли ви не маєте доступу до платіжних терміналів та інших інструментів для внесення платежу. Попросіть своїх друзів або близьких поповнити рахунок за допомогою USSD-команди 143номер.

Що стосується послуги «Дзвінок за рахунок співрозмовника», то для її активації використовується спеціальний синтаксис набору номера – 05050 номер. Наприклад, для дзвінка за рахунок абонента з номером +7-961-123-45-67 слід набрати номер 050509611234567 і натиснути на клавішу виклику.

Номери для управління послугами та тарифом

Корисні номери Білайн дадуть вам потрібну інформацію та допоможуть в управлінні своїм номером. Для цього в мережі працює USSD-портал 111, що має гігантський функціонал. З його допомогою ви зможете самостійно керувати своїми послугами та тарифним планом. Приблизно ті ж можливості доступні за коротким номером 0674, що належить голосовому інтерактивному порталу "Мій Білайн". Далі вам потрібно запам'ятати три дуже важливі команди:

  • 11005 - ця команда освіжить у вашій пам'яті параметри вашого тарифного плану;
  • 11010 - за допомогою цієї команди ви зможете уточнити свій номер;
  • 11009 - команда для отримання інформації про підключені платні послуги.

Обов'язково запишіть їх у свою телефонну книжку. «Чорний список», а також номер 0717, за допомогою якого ви зможете отримати інформацію про підключення та налаштування мобільного інтернету.