Як відновити карту (номер) Білайн

Anonim

Сучасний стільниковий зв'язок передбачає використання як модуля ідентифікації абонента пластикової SIM-картки. При необхідності SIM-карту можна переставити в інший апарат, залишившись за власним номером. Якщо SIM-картка буде втрачена, її можна з легкістю відновити. В результаті цього, ваш номер буде збережено разом із балансом. Як відновити СІМ-карту Білайн і знову отримати контроль над своїм номером?

Чи можна відновити цим картку Білайн

Процедура відновлення SIM-карти Білайн може знадобитися в кількох випадках:

  • SIM-карта була втрачена (іноді разом з телефоном);
  • SIM-карта була пошкоджена (не читаються контакти, збоїть реєстрація в мережі, фізичні пошкодження);
  • Потрібна SIM-карта іншого формату.

Якщо мобільний телефон випадково загубився або його просто витягли у вас з кишені, не втрачаючи жодної хвилини, зателефонуйте в довідкову службу Білайна і заблокуйте свій номер, щоб ним не змогли скористатися шахраї. Після цього зайдіть у найближчий офіс обслуговування та попросіть консультантів надати вам нову SIM-карту зі старим номером. Через хвилину, у вас на руках буде нова SIM-карта з наборами послуг, що збереглися, наборами опцій, тарифним планом і балансом

Хочете відновити номер Білайна внаслідок поломки SIM-картки? Таке справді трапляється, але рідко - стара SIM-карта виходить з ладу, після чого мобільний телефон перестає бачити стільникову мережу.Не потрібно засмучуватися та купувати новий номер, адже ви завжди зможете відновити старий. Для цього вам допоможе все той же дублікат.

Ви купили новий телефон або новий модем і виявили, що ваша стара SIM-картка не хоче поміщатися у відповідний слот нового пристрою? У цьому випадку вам потрібно отримати сімку іншого формату, для чого слід відвідати офіс обслуговування абонентів Білайн. Тут буде здійснено звичайнісіньку заміну SIM-картки, зі збереженням номера, балансу та набору підключених послуг.

Де відновити карту Білайн

Отже, ми вже знаємо, що ми можемо запросто відновити SIM-картку Білайна у разі її втрати або пошкодження. Для цього потрібно звернутися до найближчого офісу обслуговування, не забувши прихопити з собою паспорт. Увійшовши до офісу, уточніть наявність дублікатів та попросіть консультанта видати вам копію вашої SIM-картки. Після порівняння паспортних даних консультант видасть вам працездатний дублікат, який ви зможете встановити в телефон або модем.

Якщо ліньки шукати найближчий офіс, ви можете відновити СІМ-карту Білайн через інтернет. Для цього зателефонуйте за номером 8-800-700-0611 або надішліть відповідну заяву на адресу електронної пошти. Якщо ви телефонуєте, будьте готові назвати консультанту свої паспортні дані. Якщо ви вирішили надіслати заяву, також вкажіть у ній дані свого паспорта. Після погодження заявки на отримання дубліката SIM-картки, він буде направлений вам кур'єрською службою.

Скільки коштує відновити карту Білайн

Вартість відновлення SIM-карт Білайна в офісах обслуговування абонентів – 0 рублей. При цьому за вами зберігається ваш залишковий баланс.