Як відключити рекламу на Білайні на телефоні

Anonim

Стільниковий телефон є відмінним засобом комунікації та розповсюдження рекламної інформації. Але рекламні повідомлення, що приходять мало не в цілодобовому режимі, здатні викликати тільки роздратування. Як вимкнути рекламу на Білайні на телефоні, щоб позбавитися нав'язливих повідомлень? Для цього нам потрібно дізнатися, хто і як розсилає рекламу Лише після цього можна використовувати той чи інший інструмент.

Хто розсилає рекламу

Для того щоб відключити розсилку нав'язливих повідомлень, потрібно розібратися, звідки саме надходять рекламні повідомлення? Існує кілька джерел реклами та інформаційних повідомлень:

  • Сервіс «Хамелеон» - розсилає повідомлення інформаційного та розважального характеру (точніше, анонси цих повідомлень);
  • Інформаційні сервіси Білайна – надсилаються повідомлення інформаційного характеру;
  • Сторонние організації – розсилається потрібна чи нав'язана інформація від сторонніх компаний;
  • Адресні розсилки – розсилається інформація, на яку абоненти підписуються добровільно;
  • Підписки – ще один добровільний, але платний канал отримання інформаційних та розважальних повідомлень.

Разом перед нами п'ять джерел рекламних повідомлень.

«Хамелеон»

Сервіс «Хамелеон» належить Білайну та дозволяє отримувати анонси повідомлень інформаційного та розважального характеру. Реклами, як такої, тут не буває – лише інформація та розваги. Але повідомлення приходять на телефон постійно, що викликає роздратування.

Інформаційні сервіси

Інформаційні сервіси Білайну виявляють себе у вигляді інформаційних SMS та MMS, що містять актуальну інформацію про новітні акції та пропозиції. Тут практично ніколи не зустрічається реклама сторонніх компаній - розсилаються переважно власні пропозиції.

Приховані розсилки

Сторонние організації розсилають що завгодно, починаючи з реклами тапочок і до рекламою пропозицій від підприємств-забудовників і кредитних організацій. Саме такі повідомлення, що розсилаються в масовому порядку, викликають дике роздратування у абонентів – кому сподобається одержувати відвертий спам? Позбутися цього спаму складно, тому що він все одно розсилається абонентам, незважаючи на багато обмежень з боку Законодавства Росії.

Адресні розсилки

Щодо адресних розсилок, то вони розсилаються тільки тим, хто на них дійсно підписавсяНаприклад, деякі абоненти залишають свої телефонні номери у різних анкетах, підписуючись на цікаві пропозиції від торгових та сервісних мереж, автодилерів та інших організацій. Окремі організації «зливають» зібрані бази іншим розсилювачам, що є порушенням.

Підписки

Мобільні підписки не є рекламою – отримані повідомлення мають інформаційний або розважальний характер. Підписки активуються абонентом самостійно, за допомогою порталу передплат або за допомогою відповідних команд. Але вважати отримані за підписками повідомлення рекламою не можна.

Як позбутися реклами на Білайн

Тепер ми розглянемо всі способи відмови від розсилок.

Виключаємо «Хамелеон»

Вас нервують анонси повідомлень від сервісу «Хамелеон»? У такому випадку вам потрібно позбутися розсилки – для цього скористайтеся меню «Білайн» у вашому мобільному телефоні або наберіть команду USSD 11020.Після цього вас перестануть турбувати нав'язливі повідомлення, які не просто діють на нерви, а й садять батарею, включаючи підсвічування екрану. За день послуга «Хамелеон» може надіслати абоненту кілька десятків повідомлень

Виключаємо інформаційні сервіси

Набридли розсилки інформаційних повідомлень від оператора Білайн? Для відключення SMS-розсилок зателефонуйте за безкоштовним номером 06740431, а для відключення MMS-розсилок скористайтесь сервісним номером 06740451. Якщо вас дратує додаткова інформація при отриманні балансу через USSD-команду 102, то ви можете вимкнути її показ 4 на номер.

Відключаємо сторонні розсилки і скаржимося на спам

Вам набридає нав'язливий спам, на отримання якого ви не давали жодної згоди? Якихось спеціальних засобів, що дозволяють відключити СМС-рекламу на Білайні немає. Але ви можете надіслати одержане рекламне повідомлення з номером відправника, а також з часом та датою його отримання на безкоштовний номер 007.Цей номер належить платформі Антиспам-захисту Білайна Отримане повідомлення буде проаналізовано, а за наявності будь-яких порушень оператор вживе відповідних заходів.

Крім того, Білайн здійснює жорсткий контроль компаній-партнерів, які займаються розсилками. За рахунок цього кількість рекламних повідомлень останнім часом значно знизилася, а багато абонентів змогли спокійно зітхнути, позбувшись нав'язливих повідомлень.

Виключаємо адресні розсилки

Для відмови від адресної розсилки ви повинні звернутися до торговельної або сервісної мережі, де ви давали згоду на отримання рекламних та інформаційних повідомлень. Повідомте представників мережі про свої наміри та попросіть їх надати можливість відмовитися від розсилки пропозицій.

Відмова від мобільних підписок

Щодо мобільних підписок, то оператор Білайн надає безліч інструментів, що дозволяють керувати інформаційними та розважальними каналами. Зручніше працювати з підписками через «Особистий кабінет» - систему управління послугами Білайн.

Блокування реклами за допомогою додатків

Хочете відключити SMS-рекламу на Білайні, але нав'язливий спам не залишає вас у спокої? Тоді ви можете скористатися спеціальними програмами для смартфонів, які дозволять заблокувати отримання небажаних повідомлень. Знайти подібний софт ви зможете в магазині програм для своєї мобільної платформи. Наприклад, програми для Android ви знайдете у сервісі Playmarket. Також, на нашому сайті ви знайдете інформацію про те, як відключити Анекдоти на Білайні.

Як уникнути підписок і назавжди позбутися рекламних розсилок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше.Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт. Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму.Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.