Автовідповідач Білайн

Anonim
Як зробити так, щоб не пропустити жоден важливий дзвінок, навіть якщо телефон вимкнений або знаходиться поза зоною дії мережі? Для цього необхідно скористатись послугою «Автовідповідач» від Білайна, доступною для абонентів будь-яких тарифних планів. Схожий функціонал має також послуга Вам дзвонили, про неї ми розповідали раніше.

«Автовідповідач» від Білайна автивується за таких умов:

  • Телефон викликаного абонента вимкнено;
  • Телефон абонента знаходиться поза зоною дії мережі;
  • Абонент не бере слухавку протягом певного часу.

Також, доступний примусовий переведення всіх дзвінків на номер автовідповідача. Нагадаємо, що для того, щоб не пропускати важливих дзвінків, ви можете підключити другу лінію - ця послуга також надається всім абонентам, незалежно від тарифного плану.

У рамках цього огляду ми розглянемо всі характеристики вищеописаної послуги, вкажемо номер автовідповідача на Білайні, а також розповімо про процедури підключення та налаштування. Тут же будуть дані команди з налаштування переадресації, без якої неможлива нормальна робота представленого автовідповідача.

Що являє собою автовідповідач

Послуга «Автовідповідач» від Білайна є найпростішим автовідповідачем без зайвого функціоналу.Все, що тут є, це доступ до скриньки цифрового пароля і запис персонального вітання. Для роботи послуги потрібне встановлення переадресації на короткий номер 0600. Для того щоб прослухати записані голосові повідомлення, слід зателефонувати на спеціальний сервісний номер 0600. У відповідь система запропонує прослухати записані повідомлення або сповістить про їх відсутність.

Дзвінок на номер «Автовідповідача» на Білайні здійснюється абсолютно безкоштовно. Що стосується абонентів, то для них дзвінок з наступним записом голосового повідомлення тарифікуватиметься згідно з їх тарифним планом.

Послуга «Автовідповідач» на Білайні доступна абонентам будь-яких тарифних планів – підключити її можна як на передоплатних, так і на постоплатних тарифах. Абонентська плата на передоплатній системі складає 1 руб./добу, на післяплатній - 21 руб./міс. Оплата підключення становить 0 рублів. Після підключення послуги потрібно зателефонувати на сервісний номер 0600 та налаштувати свій автовідповідач – тут встановлюється пароль на доступ до послуги та записується персональне привітання.

Якщо обійтися без запису персонального вітання, абоненти будуть чути стандартну фразу автоінформатора. Що ж до пароля, він може включати від 4 до 6 цифр. Наступним кроком є ​​налаштування переадресації, яка потрібна для коректної роботи послуги «Автовідповідач». Ось перелік команд для ручного налаштування:

  • 620600 - установка переадресації через недоступність;
  • 670600 - установка переадресація по занятости;
  • 210600 - установці безумовної переадресації;
  • 61060010 - встановлення переадресації за відсутністю відповіді.

В останньому варіанті, крім номера автовідповідача, задається час очікування відповіді, від 5 до 30 секунд . За замовчуванням воно становить 30 секунд, після чого спрацьовує переклад дзвінка на автовідповідач.

Як підключити автовідповідач Білайн

Для того щоб підключити «Автовідповідач» на Білайні, необхідно зателефонувати на сервісний номер 067409011 або набрати команду USSD 110011. Після підключення послуги необхідно провести її налаштування за номером 0600.

Як відключити автовідповідач на Білайні

Вимкнення послуги «Автовідповідач» здійснюється шляхом набору USSD-команди 110010. Після вимкнення послуги не забудьте провести переналаштування переадресації – її потрібно відключити.