Друга лінія Білайн

Anonim

Розмовляючи з друзями чи близькими на абстрактні теми, потрібно подбати про те, щоб не пропустити важливий дзвінок, наприклад, від начальства чи колег по роботі. Для цього на Білайні передбачена можливість підключення другої лінії, що надається в рамках послуги Очікування дзвінка. Вона дозволяє прийняти другий дзвінок, відправивши поточний виклик на утримання

Давайте розберемося, як працює друга лінія і що потрібно для її підключення. Друга лінія підключається абсолютно безкоштовно та не передбачає жодної абонентської плати. Це одна з базових послуг, тому вона доступна всім абонентам, незалежно від тарифного плану, що використовується, так само, як і послуга «Автовідповідач».

Як увімкнути другу лінію на Білайні

Для того щоб підключити другу лінію на Білайні, необхідно набрати USSD-команду 43. Після підключення ми зможемо приймати відразу два виклики . Послуга надає такі можливості:

  • Прийняття виклику під час поточної розмови – натискаємо цифру 2 та клавішу виклику;
  • Здійснення дзвінка під час поточної розмови – натискаємо цифру 2, потім клавішу дзвінка, набираємо номер телефону і знову наживаємо клавішу дзвінка.

В обох випадках перша розмова не перерветься, а залишиться висіти в очікуванні. Повернутися до першої розмови можна шляхом натискання двійки та клавіші виклику. Під час прийняття другого дзвінка абонент, що викликається, чує короткі сигнали, а на екрані з'являється номер абонента, що викликає, – після цього можна вдаватися до відповідних дій.

Керувати дзвінками можна не лише цифровими клавішами, але й за допомогою самого телефону. Всі сучасні та навіть застарілі телефони підтримують керування другою лінією шляхом натискання клавіш керування – під час прийняття другого виклику на екрані відображатимуться відповідні підказки. Як мовилося раніше, друга лінія на Білайні надається абсолютно бесплатно.

Щодо вартості дзвінків, то розцінки не змінюються – вхідні дзвінки залишаються безкоштовними, а вихідні дзвінки тарифікуються відповідно до використовуваного напряму (при знаходженні в домашній мережі). Якщо з якихось причин друга лінія починає збоїти, відповідаючи абонентам, що дзвонять сигналами зайнятості, слід перепідключити послугу «Чекання виклику» Для цього необхідно скористатися USSD-командою 110 041 або зателефонувати за спеціальним сервісним номером 067409041.

Після перепідключення послуги вона повинна показати коректну роботу. У разі виникнення будь-яких труднощів, зв'яжіться зі службою підтримки за номером 0611.

Як налаштувати другу лінію через телефон

Підключити послугу «Очікування дзвінка» та отримати у своє розпорядження другу лінію можна за допомогою свого мобільного телефону. Заглянувши в меню налаштування дзвінків, ми виявимо там пункт "Очікування дзвінка" (або "Друга лінія", що залежить від моделі телефону). Вибравши цей пункт, ми зможемо отримати інформацію про статус послуги

Отримувати інформацію про всі пропущені дзвінки, коли ваш телефон вимкнено або знаходиться поза зоною дії мережі, дозволить послуга Білайн «Вам дзвонили», про яку ми розповідали раніше.

Як відключити другу лінію Білайн

Наявність другої лінії викликає якісь незручності? Що ж, тоді її краще вимкнути. Для цього ми можемо скористатися «Особистим кабінетом» або меню налаштування дзвінків у своєму мобільному телефоні. Другу лінію буде відключено практично відразу жЯкщо ж ви захочете повернути цю можливість, ви зможете скористатися командою USSD 43.