Очікування/Утримання виклику Білайн

Anonim

Коли ви розмовляєте по мобільному телефону, інші абоненти, які намагаються зв'язатися з вами, почують сигнал «зайнято». В даному випадку, розмова йде по одній лінії, як це було прийнято в традиційній дротової телефонії.

Але мобільний зв'язок є більш сучасним і більш просунутим, він дозволяє приймати дзвінки з двох ліній Білайн, що відкриває можливість утримувати дзвінки. Розглянемо її функціональність докладніше.

Опис послуги

Послуга «Очікування дзвінка» від оператора Білайн дозволяє прийняти другий дзвінок, не перериваючи поточний дзвінок.Даною можливістю користуються багато абонентів, знайомих з такою корисною послугою. І лише окремі особи досі не знають про наявність другої лінії і можливості відправити поточний виклик на очікування або утримання

Для чого взагалі потрібні можливості утримання та очікування викликів? Відповідь проста – для того, щоб не пропустити важливий дзвінок. Припустимо, ви займаєтеся наданням будівельних послуг та публікуєте свій номер на візитівках та у відкритих джерелах. Розмовляючи по телефону з друзями чи близькими, ви позбавляєте своїх потенційних замовників можливості скористатися вашими послугами – почувши сигнал зайнятості, замовники можуть звернутися до конкурентів.

Якщо ж на вашому номері буде активна послуга «Очікування виклику» від Білайн, ви зможете:

  • Почути сигнал другого виклику;
  • Надіслати поточний виклик на утримання;
  • Прийняти другий виклик, не перериваючи першого.

Таким чином, ви зможете не втратити можливий діловий контакт. Послуга утримання дзвінка на Білайні надається в рамках базової послуги «Очікування дзвінка». А це означає, що в процесі розмови з однією людиною ви зможете зателефонувати іншій, не перериваючи першої розмови. Для цього достатньо натиснути на клавішу керування, відправивши поточний виклик на утримання, після чого зателефонувати за потрібним вам номером.

Управління послугою «Чекання виклику» здійснюється за допомогою кнопки «2» Тобто, почувши сигнали другого виклику, ви зможете переключитися на нього шляхом натискання "двійки" на цифрову клавіатуру. Подальше перемикання між абонентами здійснюється натисканням тієї ж кнопки. Але найпростіше перемикатися між абонентами за допомогою підказок, що позначаються на екрані мобільного телефону – перемикання здійснюється клавішами, що підсвічуються за допомогою підказок.

Як підключити очікування виклику Білайн

Якщо на вашому номері досі не підключена така корисна послуга, її необхідно терміново підключити. Для цього слід скористатися USSD-командою 43. Після цього послугу буде підключено і ви зможете приймати дзвінки з двох ліній по черзі – під час проходження другого дзвінка ви чутимете в трубці короткі звукові сигнали

Якщо підключена послуга «Чекання виклику» з якихось причин почала збоїти, її слід перепідключити. Для цього використовується USSD-команда 110041. Якщо команда не надсилається, спробуйте зателефонувати на спеціальний сервісний номер 067409041. Після цього функціональність послуги буде відновлена.

Як відключити очікування виклику Білайн

Будь-які команди для відключення послуги «Очікування виклику» на Білайні не передбачені . Але ви можете спробувати відключити її через меню телефону або звернувшись до одного з офісів обслуговування абонентів Білайн.