Як зробити деталізацію СМС на Білайні

Anonim

Довгий час отримання деталізації дзвінків та СМС було можливим лише в офісах обслуговування оператора Білайн – туди треба було прибути зі своїм паспортом і попросити консультанта надати вам роздруківку. Звичайно, для цього потрібно бути власником свого номера. Сьогодні деталізація СМС на Білайн може бути замовлена ​​прямо з дому, разом із детальною деталізацією дзвінків – з цією можливістю вас познайомить наша інструкція.

Реєстрація в «Особистому кабінеті»

Якщо ви виявили, що з вашого рахунку пропадають гроші, проблема може критися в підписках, що невідомо звідки взялися.Рідше у списаннях винні випадково підключені послуги. У будь-якому випадку, спочатку необхідно визначити, за що списуються кошти. Для цього потрібно зателефонувати до довідкової служби, відвідати найближчий офіс обслуговування або зайти до «Особистого кабінету». Тут необхідно запитати дані про підключені послуги та підписки. А оскільки вони нерідко підключаються SMS-командами, слід отримати роздрук повідомлень

Якщо ліньки йти в найближчий офіс обслуговування, створіть обліковий запис у системі самообслуговування Білайн. Для цього зайдіть на сайт оператора та пройдіть за відповідним посиланням. Далі пройдіть процедуру реєстрації, вказавши номер свого мобільного телефону. Після підтвердження реєстрації ви станете повноправним учасником системи та зможете керувати своїм номером.

Отримання деталізації

Якщо ви не знаєте, як зробити деталізацію СМС на Білайні, ознайомтеся зі структурою головного меню «Особистого кабінету». Тут ви побачите такі пункти:

  • Профіль – служить для отримання базової інформації про обліковий запис;
  • Послуги – тут ви зможете переглянути підключені послуги або підключити нові;
  • Бонуси та знижки – тут все зрозуміло без коментарів;
  • Сообщения – тут публікуються системні повідомлення (не СМС);
  • Налаштування – налаштуйте систему на свій смак і розмежуйте права;
  • Деталізація – це пункт, який дозволить отримати деталізацію СМС на Билайне.

Вибираємо потрібний пункт і переходимо до отримання даних.

Перш ніж ми покажемо вам, як зробити деталізацію СМС на Білайні, слід усвідомити кілька фактів:

  • Отримати деталізацію СМС на Білайні з текстом не вийде – такої технічної можливості для абонентів немає;
  • Роздруківка СМС являє собою файл/таблицю з даними про час відправки SMS, номер одержувача та витраченої на відправку сумі;
  • Незважаючи на вимоги російського Законодавства про зберігання листування протягом певного часу, абонентам архіви не передаються.

Фактично, ми побачимо в деталізації лише сам факт відправки СМС з технічною інформацією про час, номер і вартість. Тексти повідомлень, а також факти доставки СМС одержувачам отримати у вас не вийде (принаймні законними методами).

Деталізація вхідних СМС на Білайні (як і вхідних) замовляється наступним чином:

  • Проходимо до розділу з отримання деталізації;
  • Вибираємо період;
  • Натискаємо на кнопку «Скласти звіт».

Нижче з'явиться роздрук з наданими послугами.

Пункт зі структурою витрат опускаємо, переходимо до детального звіту. За бажання, непотрібні послуги можна прибрати, встановивши відповідні галочки в налаштуваннях Для більш зручного надання даних ми можемо піднятися трохи вище і натиснути на кнопку «Зберегти звіт» - далі вибираємо найбільш зручний формат (PDF та XLS).