«Чорний список» Білайн

Anonim

На ваш номер регулярно надходять небажані дзвінки? Тоді настав час заблокувати неугодних абонентів за допомогою послуги Чорний список від Білайн. Вона є ідеальним рішенням для тих, хто не хоче й надалі псувати свої нерви, відволікаючись на дзвінки, яких хотілося б не чути. Давайте розберемося, як підключити послугу та занести номер неугодного абонента до чорного списку.

Опис послуги «Чорний список»

Послуга «Чорний список» на Білайні є дуже і дуже простим. Тут немає десятків команд та зайвих можливостей – лише базовий функціонал, що дозволяє раз і назавжди убезпечити себе від невгамовних співрозмовників.Якщо заблокований абонент спробує зателефонувати на ваш номер, то у відповідь він почує фразу про недоступність номера. І так продовжуватиметься доти, доки номер не буде видалено з чорного списку. Як правило, почувши кілька разів подібні повідомлення, люди перестають надзвонювати на недоступні номери – стає зрозуміло, що вони з якоїсь причини стали неактивними.

Якщо ви дійсно страждаєте від небажаних дзвінків, але не бажаєте змінювати номер свого телефону, підключіть «Чорний список» і забудьте про набридливих співрозмовників. Далі ми розглянемо фінансові витрати на користування послугою:

  • Розмір абонентської плати для передоплатних тарифів – 1 руб./добу;
  • Розмір абонентської плати для постоплатних тарифів – 30 руб./міс;
  • Внесення до списку одного номера - 3 руб. одноразово;
  • Підключення послуги – не тарифікується;
  • Вимкнення послуги – не тарифікується;
  • Перегляд статистики про заблоковані виклики – 5 руб./шт.

За перегляд чорного списку та за видалення з нього будь-яких номерів платити не потрібно. Таким чином, умови надання послуги більш ніж привабливі – лише 30 руб./міс. за душевний спокій та звільнення від небажаних викликів.

Як включити «Чорний список» на Білайн

Щоб занести номер до списку блокувань, потрібно підключити послугу «Чорний список» від Білайн. Робиться це за допомогою простої USSD-команди 110771 - наберіть її на своєму телефоні та дочекайтесь повідомлення про підключення послуги. Також, Ви можете скористатися зручним сервісом «Особистий кабінет», доступ до якого здійснюється через офіційний сайт Білайна.

Як додати номер до «Чорного списку» Білайн

Для того, щоб внести номер у чорний список, скористайтесь USSD-командою 110771номер. Номер вводиться в міжнародному форматі, наприклад, 79611234567. Повний синтаксис команди додавання номера до чорного списку виглядатиме так - 11077179611234567. Пам'ятайте, що максимальна кількість номерів, що додаються, складає всього 40 шт. Але цього цілком достатньо для того, щоб захистити себе від небажаних дзвінків. Чорний список допоможе захиститися від рекламних розсилок із «лівих» номерів. Не намагайтеся занести номер до чорного списку в іншому форматі, оскільки це може призвести до некоректної роботи послуги.

Як прибрати номер із чорного списку Білайн

Вирішили прибрати заблокованого абонента з чорного списку та дати йому можливість зв'язатися з вами? Тоді ви можете скористатися командою для видалення номера 110772номер. Видалений номер вводиться все в тому ж міжнародному форматі, а команда виглядатиме так - 11077279611234567.

Як дізнатися, хто дзвонив із чорного списку

Багато абонентів, які підключили на свій номер послугу «Чорний список», мають палкий інтерес – а чи дзвонив хтось із заблокованих номерів? Можливість перегляду статистики таких дзвінків є. Але вартість кожного запиту становить 5 рублів – ймовірно, щоб охолодити інтерес до перегляду статистики. Для отримання інформації про заблоковані дзвінки наберіть команду USSD 110775.

Як відключити чорний список на Білайні

Якщо послуга «Чорний список» стала не потрібна і ви хочете її вимкнути, скористайтесь командою USSD 110770. Крім цього, ви можете використовувати для відключення послуги «Особистий кабінет».