Як відключити погоду на Білайні

Anonim

Прогноз погоди на Білайні представлений в рамках послуги «Прогноз погоди з урахуванням розташування». Послуга хороша тим, що дозволяє отримати прогноз погоди без доступу в інтернет — це актуально для власників простих телефонів. Але багатьох вона відверто лякає щоденними списаннями коштів із балансу. Як відключити прогноз погоди на Білайні та позбутися надокучливої ​​абонентської плати?

Як дізнатися, що у вас підключено «Погода»

Прогноз погоди на Білайні, в рамках зазначеної вище послуги, не можна підключити випадково – він підключається лише власними діями абонента.Перші 7 днів прогноз надається абсолютно безкоштовно, але вже на 8-й день починається списання абонентської плати. Для підключення прогнозу погоди необхідно зателефонувати на номер 0970 – безкоштовний бонусний період буде активовано у день підключення.

Впізнати наявність підключеної послуги «Прогноз погоди з урахуванням місця розташування» дуже легко – на телефон щодня надходитиме SMS з метеозведеннями. Якщо ви регулярно отримуєте такі SMS, будьте впевнені, що на вашому номері вже є дана послуга. Також на її наявність вказуватимуть щоденні списання в рамках абонентської плати.

До речі, абонентська плата з восьмої доби становить 3 руб./добу, а сам прогноз погоди приходить на завтра – тобто сьогодні ми отримаємо інформацію про завтрашню погоду. Безперечним плюсом послуги є те, що прогноз погоди надсилається з урахуванням поточного розташування абонента. Якщо місце розташування змінилося, необхідно надіслати SMS з довільним текстом на короткий сервісний номер 6235 – місто для прогнозу погоди буде змінено.

Як відключити погоду на Білайні з телефону

Для того щоб відключити прогноз погоди на Білайні та позбутися щоденних списань абонентської плати, необхідно зателефонувати на спеціальний сервісний номер 068421185 – після цього послугу буде відключено. Слід зазначити, що це єдиний спосіб вимкнути прогноз погоди за допомогою свого телефону.

Інформацію про спосіб відключення послуги ви можете знайти і в архіві вхідних SMS-повідомлень – найперше повідомлення, що надійшло на телефон після підключення послуги , є інформаційним та містить номер для відключення прогнозу погоди.

Інші способи відключити послугу «Погода» на Білайні

Існують і інші способи відключення послуги «Прогноз погоди з урахуванням місця розташування» на Білайні:

  • За допомогою «Особистого кабінету»;
  • За допомогою консультантів офісів обслуговування.

Якщо ви активно користуєтеся інтернетом, рекомендуємо вам скористатися сервісом «Особистий кабінет». З його допомогою ви зможете швидко розібратися з усіма підключеними послугами та підписками – їх список буде опублікований на головній сторінці сервісу. прогноз погоди. Вимкніть його одним клацанням миші і забудьте про нав'язливу абонентську плату. Тут же ви можете відключити розсилку реклами та послуги, що стали не потрібними, наприклад, послугу Анекдоти.

Якщо використання сервісних номерів та «Особистого кабінету» викликає у вас складнощі, зверніться до найближчого офісу обслуговування абонентів Білайн та попросіть консультанта офісу відключити непотрібні вам послуги. При візиті до офісу, не забудьте взяти з собою паспорт, оскільки відключення послуг та підписок здійснюється лише після ідентифікації абонента – якщо номер оформлений не на вас, скористайтеся вказаними вище інструментами відключення послуги з прогнозом погоди.

Вам набридли нав'язливі рекламні повідомлення? Читайте про те, як відключити СМС рекламу на Білайні, у нашому спеціальному огляді.